Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
תעשה את הפלג גוף תחתון עכשיו ביום הראשון ואת הפלג העליון ביום השני, הרעננות יכולה לעזור

אצלי זה בדיוק הפוך, הבנץ' פרס על הפנים אבל אני לא כל כך מוטרד מזה תמיד הפלג העליון היה חלש יותר

נ.ב מאז שהתחלתי עוד לא עשיתי סט אחד אפילו ליד אחורית או קדמית ולא לתאומים חחח

זה המצב הנורמאלי אצל רוב המתאמנים, רגליים אמורות להוית חזקות יותר מפלג גוף עליון, הבעיה אצלי לא אצלך.
אני עושה את הסטים לידיים רק כדי "לא לצאת ידי חובה", התחלתי עם 2 וירדתי ל1, כבר חשבתי להשמיט גם אותו אבל בסוף השארתי כי לך תדע, אולי בכל זאת זה יתן פוש קטן.
תאומים דפוקים אצלי גנטית אני חושב אז אולי כן שווה לתת להם גירוי כלשהו כדי שיגדלו הבני זונה.

יפה מאוד, אכן רואים שיפור בגב, ולדעתי גם ביד אחורית
תודה אחי

למה אתה עושה תרגיל חזה תרגיל גב תרגיל חזה תרגיל גב?
כי ככה כתוב בתוכנית, גם מצאתי את זה מאוד יעיל לנוח בין החזה לגב ולא כזה משנה.

ככה כתוב בתוכנית? בטוח? כי משום מה היה נדמה לי להיפך דווקא.

אני יודע מה היחס אמור להיות, הבנץ' פרס חלש יותר ממה שהוא אמור להיות
אני לא מוטרד מזה אבל זה לפעמים מציק בראש

ככה כתוב בתוכנית? בטוח? כי משום מה היה נדמה לי להיפך דווקא.

זה תרגיל גב תרגיל חזה.

יפה שמש נראה טוב,תמשיך להפציץ!!!

אוקי, אז החלטתי לשנות קצת את האימון פלג גוף תחתון שלי ולעבוד סקוואט ודדליפט פעמיים בשבוע עד שהתנועות האלו יהיו חלק ממני גם אם מעירים אותי באמצע הלילה.

אימון פלג גוף תחתון:

סקוואט:
מוט * 10
43 * 8
60 * 3
65 * 6
65 * 6
65 * 7
65 * 5 - היה מפחיד, עליתי ממש קשה, אני חושב שיכלתי לסחוט עוד חזרה אבל כבר התחלתי לפחד.

דדליפט:
מוט * 10
43 * 6
60 * 6
60 * 6
65 * 6
70 * 6
75 * 6

ברבל לאנג':
30 * 10 כל רגל
35 * 10 כל רגל - היה קשה, אבל הטכניקה נכנסה כבר כמו שצריך ואימון הבא יהיה טוב יותר וגבוה יותר.

בטן 3 סטים
תאומים 3 סטים
סיום.

מחשבות:
- מעכשיו ככה יראה כל אימון תחתון שלי, ההבדל יהיה שבחמישי הסקוואט יהיה ב10-20% קל יותר מביום שלישי כדי לעבוד על טכניקה.
- ביום חמישי אני אוסיף 2 סטים לכפיפות ברכיים כדי לעבוד קצת יותר על ההאמסטרינגס.
- ביי ביי ללג פרס, ממילא תמיד יש שם תור של אנשים שעושים חצי תנועה\תאומים.
- הרוסי המבוגר הזה פשוט תותח, הדדליפט שלי נראה מצויין ומרגיש מצויין, האחיזה התחזקה והתנועה נקייה, יכולתי לעלות עוד במשקל אבל כבר טחנתי המון סטים ולא רציתי להוסיף עוד ווליום לאימון.

65 * 5 - היה מפחיד, עליתי ממש קשה, אני חושב שיכלתי לסחוט עוד חזרה אבל כבר התחלתי לפחד.

זה היופי בסקוואט. עם הזמן הוא יחנך אותך לא לפחד ולהיות גבר 😃
אין אף תרגיל אחר שעושה את זה.

זה היופי בסקוואט. עם הזמן הוא יחנך אותך לא לפחד ולהיות גבר 😃
אין אף תרגיל אחר שעושה את זה.
זה נכון, אבל גם סחטתי היום יותר מעצמי גם במשקל וגם בעומק (תודות לאדר 😉), הצלחתי לרדת יותר נמוך מפעם שעברה.
אני ממש מבסוט, מזל שהיא מתאמנת שם ותודה גם לך.

בכיף. אני מקווה שייצא לי בקרוב לבקר שם.

הסיבה היחידה שאתה מצליח עכשיו היא שנחתה פיזית ובעיקר מנטלית (גם מבחינת זה שהיית במשקלים נמוכים יותר), אני לא בטוח שאתה מבין עד כמה מנוחה עושה טוב ומשפרת טכניקה

ובכל מקרה עכשיו תתרגל ותתכונן לעלות משקלים יותר לאט, אל תמהר,.

הסיבה היחידה שאתה מצליח עכשיו היא שנחתה פיזית ובעיקר מנטלית (גם מבחינת זה שהיית במשקלים נמוכים יותר), אני לא בטוח שאתה מבין עד כמה מנוחה עושה טוב ומשפרת טכניקה

ובכל מקרה עכשיו תתרגל ותתכונן לעלות משקלים יותר לאט, אל תמהר,.
היום העליתי 15 קילו בין הסטים והיה מצויין, כל עוד אני תחת ביקורת של המגודל ההוא אני בסדר.
הוא ממש ממש תותח, והוא אפילו לא מדבר עברית (וגם האנגלית שלו נשמעת כמו רוסית).
אני חושב שאני אגיע תוך שבועיים שוב לאיזור ה90 קילו, כל עוד אני אעבוד נכון - אם אני מזייף אני אוריד משקל\אשאר עם אותו המשקל.

ודדליפט בשני הפעמים יהיה קשה?

היום העליתי 15 קילו בין הסטים והיה מצויין, כל עוד אני תחת ביקורת של המגודל ההוא אני בסדר.
הוא ממש ממש תותח, והוא אפילו לא מדבר עברית (וגם האנגלית שלו נשמעת כמו רוסית).
אני חושב שאני אגיע תוך שבועיים שוב לאיזור ה90 קילו, כל עוד אני אעבוד נכון - אם אני מזייף אני אוריד משקל\אשאר עם אותו המשקל.

אתה מדבר על יורי? הוא בסדר בללמד דדליפט. בסקוואט הוא לא משהו בכלל.

ודדליפט בשני הפעמים יהיה קשה?
תלוי בתחושה, כל עוד אני אתקדם אני לא רואה טעם להתקע.
אפשר לומר שבסייקל הראשון של התוכנית למדתי על עצמי ועל התוכנית קצת, ועכשיו אני יכול לשחק איתה לפי ההרגשה. (להעיף לג פרס ולעשות לאנג' עם ברבל 🙄)

אתה מדבר על יורי? הוא בסדר בללמד דדליפט. בסקוואט הוא לא משהו בכלל.
איך ידעת? אתה מכיר אותו?
מזלי שסקוואט אני לא צריך את עזרתו, אבל דדליפט הוא ישר זיהה את הבעייה שלי ולקח לו בדיוק אימון אחד לסדר אותי.
אגב הוא לוחץ 170 קילו בנץ' RAW 😲

אני מכיר אותו מכמה פעמים שהייתי שם. הוא לא באמת לוחץ 170 קילו, כי הוא לא עושה תנועה מלאה.
בכל מקרה, בשביל מישהו בגיל שלו הוא די חזק.

נערך לאחרונה:
אני מכיר אותו מכמה פעמים שהייתי שם. הוא לא באמת לוחץ 10 קילו, כי הוא לא עושה תנועה מלאה.
בכל מקרה, בשביל מישהו בגיל שלו הוא די חזק.

כן שמתי לב שלרוב הוא מלכלך, אבל אני מאמין שהוא מודע לזה שהוא עושה חצי תנועה ל3 חזרות עם 160 קילו, אז יכול להיות שהוא סוגר 1 נקייה.
העיקר עזר לי ✌️

אני לא אוהב כאלה קפיצות במשקלים
אתה יכול וצריך לעשות 90 גם הרגע, אבל העניין הוא לעלות במשקלים ביותר מתינות, אל תוסיף יותר מ5 לאימון כרגע, אתה תתקע ואני יגיד לך תקרא תהודעה פה.

אני לא אוהב כאלה קפיצות במשקלים
אתה יכול וצריך לעשות 90 גם הרגע, אבל העניין הוא לעלות במשקלים ביותר מתינות, אל תוסיף יותר מ5 לאימון כרגע, אתה תתקע ואני יגיד לך תקרא תהודעה פה.
5-10 קילו בשבוע לדדליפט יהיה בסדר גמור, זה גם הקצב בתוכנית כמו S.S ודומיה.
עוד נראה בקיצור 🤩

אתה עושה לאנג' רגל רגל או מסיים סט לרגל ועובר לשניה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית