הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
נ.ב אני מהרגע בדילואד
אני הולך לעשות אימון אחד לכל פלג, והוא הולך להיות אימון סופר קל
רק עכשיו אני שם לב שהתכנית קצת עייפה אותי

בהצלחה, זה השבוע הכי קשה בתוכנית.

חח דווקא אני אוהב לעבוד משקל נמוך ומהר, זה מה שאני יעשה

יצא לי קצת לחשוב על האימון לפלג גוף תחתון והתעוררה אצלי איזה מחשבה שאולי קצת מפריעה לי:
אם אני עושה רק B, זאת אומרת בחמישי סקוואט קל ודדליפט ובשני סקוואט כבד ודדליפט, בשניהם יש גם 2 סטים של ברבל לאנג' וקצת תאומים, לא עלול להתפתח חוסר פרופורציה בין רגל אחורית לקדמית?

עדיף אולי לעשות בשני סקואט כבד ודדליפט קל ובחמישי להפך: סקוואט קל ודדליפט כבד יותר?
(קל מתייחס ל10% פחות משקל מהאימון הכבד, 70 קילו סקוואט יהיה 62.5 באימון הקל וכו')

יצא לי קצת לחשוב על האימון לפלג גוף תחתון והתעוררה אצלי איזה מחשבה שאולי קצת מפריעה לי:
אם אני עושה רק B, זאת אומרת בחמישי סקוואט קל ודדליפט ובשני סקוואט כבד ודדליפט, בשניהם יש גם 2 סטים של ברבל לאנג' וקצת תאומים, לא עלול להתפתח חוסר פרופורציה בין רגל אחורית לקדמית?

עדיף אולי לעשות בשני סקואט כבד ודדליפט קל ובחמישי להפך: סקוואט קל ודדליפט כבד יותר?
(קל מתייחס ל10% פחות משקל מהאימון הכבד, 70 קילו סקוואט יהיה 62.5 באימון הקל וכו')

לפי דעתי, את השינוי הזה תעשה אחרי שתתחיל להיתקע בבדדליפט. כרגע אתה לא מיצית את עצמך בתרגיל ואתה כנראה תעלה כל אימון די בקלות.. שתתחיל להתקע תעשה את מה שהצעת.

כמעט בטוח שיש לך חוסר פרופרציה בין הקוואדס להאמסטרינג .

אני מציע לך להידבק לתוכנית המקורית של לייל ולא לשחק עם אימונים כבדים או קלים .

נראה לי שכבר אין לך כח אליה ואתה רוצה כבר לעבור לתוכנית כח .

לפי דעתי, את השינוי הזה תעשה אחרי שתתחיל להיתקע בבדדליפט. כרגע אתה לא מיצית את עצמך בתרגיל ואתה כנראה תעלה כל אימון די בקלות.. שתתחיל להתקע תעשה את מה שהצעת.
מסכים, גם זה עבר לי בראש, השאלה אם זה לא יהיה עמוס מדי לעשות 4 סטים כבדים של סקוואט ו4 סטים כבדים של דדליפט ביום שני, לגבי חמישי זה בסדר כי הסקוואט יהיה "קל" יותר.

מן הסתם שיש לי חוסר פרופורציה בגלל שלפני התוכנית לא עשיתי דדליפט, הקטע עם האימון כבד אימון קל ( זה רק לסקוואט ) זה בשביל לעשות יותר סקוואטו דדליפט בתוכנית.
אני רוצה להתמקד יותר בהרמות הכבדות ולהפסיק לשחק עם מכונות, לכן גם העפתי כפיפות ברכיים ולחיצת רגליים והכנסתי לאנג' במקום (ברבל כמובן :D )
אני גם מתנסה ככה בפיריודיזציה, לומד לשחק עם התוכנית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מסכים, גם זה עבר לי בראש, השאלה אם זה לא יהיה עמוס מדי לעשות 4 סטים כבדים של סקוואט ו4 סטים כבדים של דדליפט ביום שני, לגבי חמישי זה בסדר כי הסקוואט יהיה "קל" יותר.

מן הסתם שיש לי חוסר פרופורציה בגלל שלפני התוכנית לא עשיתי דדליפט, הקטע עם האימון כבד אימון קל ( זה רק לסקוואט ) זה בשביל לעשות יותר סקוואטו דדליפט בתוכנית.
אני רוצה להתמקד יותר בהרמות הכבדות ולהפסיק לשחק עם מכונות, לכן גם העפתי כפיפות ברכיים ולחיצת רגליים והכנסתי לאנג' במקום (ברבל כמובן :D )
אני גם מתנסה ככה בפיריודיזציה, לומד לשחק עם התוכנית.

כמו שאמרתי ... לא מיצית את עצמיך בדדליפט אז אתה עדין לא יכול להגדיר אותו כבד.
אם זה מפריע לך תוריד בווליום שלו ביום של הסקוואט הכבד.

11.11.08 - מנוחה:
רצתי 5 ק"מ, הסתובבתי גם מלא על הרגליים ובכלל כל זה עם גלוטס שרופים מהתחת (חה חה.) ורגליים צלויות היטב.
אללה בלאגן.

כמעט בטוח שיש לך חוסר פרופרציה בין הקוואדס להאמסטרינג .

אני מציע לך להידבק לתוכנית המקורית של לייל ולא לשחק עם אימונים כבדים או קלים .

נראה לי שכבר אין לך כח אליה ואתה רוצה כבר לעבור לתוכנית כח .
אני דוגל בתוכנית המקורית
התחלתי אותה לפני זמן קצר כמעט 1 ל 1 איך שהיא אמורה להיות(אני עושה דדליפט קלאסי במקום סטיף ובחזה אני עושה עליון עם דאמבלס במקום מוט)
ואני מרגיש שיפור מצויין במיוחד ברגליים בגב ובחזה
בקשר לידיים לא ממש רואים שינוי אבל הם מאז ומתמיד היו חלשות אצלי...
אגב אחרי כמה זמן התוכנית הופכת ללא אפקטיבית?

אני דוגל בתוכנית המקורית
התחלתי אותה לפני זמן קצר כמעט 1 ל 1 איך שהיא אמורה להיות(אני עושה דדליפט קלאסי במקום סטיף ובחזה אני עושה עליון עם דאמבלס במקום מוט)
ואני מרגיש שיפור מצויין במיוחד ברגליים בגב ובחזה
בקשר לידיים לא ממש רואים שינוי אבל הם מאז ומתמיד היו חלשות אצלי...
אגב אחרי כמה זמן התוכנית הופכת ללא אפקטיבית?
בדיוק גם אצלי

12.11.08: אימון A2 חזרה מדילואד:

בנץ' בשיפוע חיובי:
מוט * 10
43 * 8
60 * 4
72.5 * 6
72.5 * 6
72.5 * 6
72.5 * 5 - כשל, אופס.
שיא אישי בעבודה ACROSS עם המשקל הזה.

מתח:
גוף * 3
16 * 6
16 * 6
16 * 6
16 * 5
שיא אישי בעבודה ACROSS עם המשקל.

מקבילים:
10.5 * 10
10.5 * 10

חתירה יד-יד:
35 * 10
35 * 10

סט לחיצה צרפתית, סט כפיפות במוט אולימפי.
סיום.

מחשבות:
- יכולתי לסגור את השישית גם במתח וגם בבנץ', איכשהו נתקעתי בסיום של התנועה, לא רגיל לזה ולכן גם לא ויתרתי והגעתי לכשל בבנץ'. לא נורא.
- אחלה אימון.

✌️

מה בסוף עשית מבחינת משקלים מהדילואד ועד עכשיו? לפי מה שזה נראה אם אני לא טועה חזרת לאותם משקלים כמעט של לפני הדילואד?

אני מתכוון להתאמן ב60 אחוז מהמשקלים שעשיתי באימון האחרון של לפני הדילואד, אימון אחד לכל פלג, משהו באמת קליל
אני מתחיל להרגיש טיפה שוב את הגידים בידיים, והיה לי זמן טיפה לחוץ לאחרונה אז אני יוריד מתח בהדרגה

מה בסוף עשית מבחינת משקלים מהדילואד ועד עכשיו? לפי מה שזה נראה אם אני לא טועה חזרת לאותם משקלים כמעט של לפני הדילואד?

אני מתכוון להתאמן ב60 אחוז מהמשקלים שעשיתי באימון האחרון של לפני הדילואד, אימון אחד לכל פלג, משהו באמת קליל
אני מתחיל להרגיש טיפה שוב את הגידים בידיים, והיה לי זמן טיפה לחוץ לאחרונה אז אני יוריד מתח בהדרגה

אתה צודק, הורדתי "שלב" אחד מהמשקלים, משהו כמו 2.5 קילו בתרגילים הכבדים או קילו-קילו וחצי בתרגילים עם משקל גוף, לא יכולתי להתאפק 🙄
דווקא לי הדילואד היה נחוץ מבחינת גב תחתון אחרי החרא שהוא אכל עם הלמידה של הדדליפט.

13.11.08 - אימון B:

סקוואט:
מוט * 10
43 * 8
60 * 6
60 * 6
60 * 6
60 * 6

דדליפט:
60 * 6
75 * 6
80 * 6
80 * 6
80 * 6
80 * 5 - החלטתי לא להרים עוד אחת, כבר עזבתי את המוט והיה יוצא מכוער אם הייתי מרים אותה.

ברבל לאנג':
40 * 10 כל רגל
40 * 10 כל רגל

3 סטים בטן
3 סטים תאומים
סיום.

מחשבות:
- הדדליפט שלי ממש הרגיש טוב, אולי היו 2-3 חזרות שפספסתי אבל בכללי הרגליים שלי נגמרו אחריו.
- אחרי שסיימתי עם הרגל שמאל בסט השני של הלאנג'ים הרגשתי שאני הולך לפגוש את הבורא, כל איבר בגוף שלי כאב, ואז התחלתי עם רגל ימין לעוד 10 חזרות 😵
✌️

14.11.08 - מנוחה:

נשקלתי הבוקר: 73.1, עליתי 400ג' השבוע.
מחר יש לי ארוחה אצל חברים של המשפחה, והם ארגנטינאים.
בתפריט: כל בשר שרק אפשר לחשוב עליו, ובכמויות.
סחבק הולך לוותר על כל דבר שלא נראה כמו חצי פרה, אין מקום לנקניקיות, שיפודים, קבבים וצ'וריסוס.
אנטריקוט, אסאדו ושאר חלקי הפרה יתקבלו בברכה 🙌🤘

שאתה עושה דדליפט לחזרות אני ממליץ לך לעבוד כסינגלים , תבצע כל חזרה מהתחלה שאתה מסדר ידיים רגליים וכו...

יתן לך הרבה יותר עבודה על טכניקה , ימנע ממך לעשות דדליפט רומני (כל מי שלא נותן למוט לנוח על הרצפה עושה סוג של רומני ) והרבה יותר קשה .

שאתה עושה דדליפט לחזרות אני ממליץ לך לעבוד כסינגלים , תבצע כל חזרה מהתחלה שאתה מסדר ידיים רגליים וכו...

יתן לך הרבה יותר עבודה על טכניקה , ימנע ממך לעשות דדליפט רומני (כל מי שלא נותן למוט לנוח על הרצפה עושה סוג של רומני ) והרבה יותר קשה .

רעיון מעניין, אני אישית אימצתי 👑

דאבל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית