הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
שאתה עושה דדליפט לחזרות אני ממליץ לך לעבוד כסינגלים , תבצע כל חזרה מהתחלה שאתה מסדר ידיים רגליים וכו...

יתן לך הרבה יותר עבודה על טכניקה , ימנע ממך לעשות דדליפט רומני (כל מי שלא נותן למוט לנוח על הרצפה עושה סוג של רומני ) והרבה יותר קשה .

אני כבר עובד ככה, כל חזרה אני עוזב את המוט ועושה SETUP מחדש.
תודה על ההצעה ✌️

אני כבר עובד ככה ✌️ תודה על ההצעה

80 * 5 - החלטתי לא להרים עוד אחת, כבר עזבתי את המוט והיה יוצא מכוער אם הייתי מרים אותה.

אז למה כתבת את זה ?

התכוונתי שכבר הייתי OFF לגמרי, סחוט. ניסחתי את זה לא טוב 🤫

15.11.08 - מנוחה:

אירובי 5 ק"מ, מלא מלא בשר בעל האש של חברים מארגנטינה 🤘

16.11.08 - אימון A1:

בנץ' פרס:
מוט * 10
43 * 8
60 * 5
85 * 5 - שיא אישי
82.5 * 6
80 * 6
80 * 6

בנט אובר ברבל רואז:
מוט * 10
43 * 6
67.5 * 6 - שיא אישי
65 * 6
62.5 * 6
62.5 * 6

לחיצה מעל הראש:
40 * 10
38 * 10

מתח:
8 ק"ג * 10 - קל באופן מפתיע
9 ק"ג * 10 - שיא אישי

סט יד קדמית - שיא אישי, סט יד אחורית - שיא אישי
סוף.

מחשבות:
- וואו, איזה אימון.
- אני חושב שפיספסתי חזרה בבנץ' והגעתי לכשל בסט הראשון מחוסר ריכוז, התחלתי רע את הסט ודי נכנסתי להלם מהמשקל אבל אחרי זה התחלתי לפמפם את החזרות ונתקעתי ממש בlockout, ככה שאני מאמין שזה היה עניין של ריכוז ולא דחפתי מספיק חזק מלמטה. אני שוקל להעלות אימון הבא ל87.5 במקום לנסות עוד אימון 85 לשני סטים של 6.
✌️

מתי אתה מסיים עם התכנית?

אני כבר מתחיל לחכות ליום שאני יסיים איתה, התחלתי להשתעמם ממנה

ולמה אתה עושה ohp רק 2 סטים?

מתי אתה מסיים עם התכנית?

אני כבר מתחיל לחכות ליום שאני יסיים איתה, התחלתי להשתעמם ממנה

ולמה אתה עושה ohp רק 2 סטים?

אני דווקא נהנה מהתוכנית, אני פשוט רוצה להתחיל להקפיץ את הסקוואט כל אימון ולכן עוד 4 שבועות אני אעבור לעשות S.S.
למה רק 2 סטים? ככה היה כתוב בהודעה שמישל פירסם בה את התוכנית, החלטתי לא להתעסק עם זה יותר מדי. ממילא בS.S הפרס מקבל 5 סטים משלו. יהיה בסדר 🤘

אני דווקא נהנה מהתוכנית, אני פשוט רוצה להתחיל להקפיץ את הסקוואט כל אימון ולכן עוד 4 שבועות אני אעבור לעשות S.S.
למה רק 2 סטים? ככה היה כתוב בהודעה שמישל פירסם בה את התוכנית, החלטתי לא להתעסק עם זה יותר מדי. ממילא בS.S הפרס מקבל 5 סטים משלו. יהיה בסדר 🤘

לא הוא לא.
Read the Fucking Book.

17.11.08 - פלג גוף תחתון:

סקוואט:
סקוואט משקל גוף * 10
מוט * 10
43 * 8
60 * 4
70 * 6 - שיא אישי
70 * 5 - ווט דה פאק? יכולתי לעלות אבל פתאום הרגשתי שאני לא עולה 😳 זה לא כשל, אני בטוח שפשוט לא דחפתי חזק מספיק מלמטה ולא "התפוצצתי", בכל מקרה החלטתי להוריד משקל.
65 * 8
65 * 8 - שניהם שיא אישי לחזרות
כל הסטים עם התחת מתחת למקביל. סתם מציין את זה, מאימון הבא אני כבר לא אכתוב את זה כי זה צריך להיות ברור ומובן מאילו שסקוואט עושים מלא או לא עושים בכלל.

דדליפט:
60 * 6
82.5 * 6
82.5 * 6
82.5 * 6
82.5 * 6

ברבל לאנג' :
40 * 10 כל רגל
40 * 10 כל רגל

2 סטים לבטן, שכחתי לעשות תאומים כי האימון הרגיש לי ארוך לאללה בגלל המנוחות ופשוט שכחתי מזה לגמרי.
הדדליפט הרגיש מצויין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לאנג'ים אתה עושה עם מוט או משקוליות (20 כל יד)?
שיהיה בהצלחה גבר

לאנג'ים אתה עושה עם מוט או משקוליות (20 כל יד)?
שיהיה בהצלחה גבר
לאנג'ים במוט, אני אערוך שכחתי לציין. 10 כל צד על המוט.
אגב הסקוואטים היו עם התחת ממש נמוך, כבר ממש מתחת למקביל.

THE SUN' פעם ניסתה לעשות לאנצ'ים עם משקולות? אם כן באיזה משקל הייתה כל אחת?

THE SUN' פעם ניסתה לעשות לאנצ'ים עם משקולות? אם כן באיזה משקל הייתה כל אחת?
ניסיתי, אני די חדש לקטע של הלאנג'ים אז עשיתי בהתחלה עם 10, אחרי זה 12.5 ואחרי זה 15, ואז הגיע הדילואד, אז לא יצא לי להמשיך הלאה עם הדאמבלים.
עם מוט יותר נוח לי בכל אופן, האחיזה שלי גמורה אחרי הדדליפט ואני חושב שזה עובד על יותר שרירים עם המוט ואני סוחט מעצמי יותר.

קמתי הבוקר עם גב עליון תפוס ברמה מטורפת, בעיקר איזור השכמות והצדדים של הלאטס, זה קורה מהשילוב של הדדליפט וכל הסטים של הסקוואט והלאנג' שהמוט נח על הכתפיים האחוריות?
פשוט מטורף, כאלה דומס לא היו לי בחיים באיזור הזה.

דווקא הרגליים יחסית מרגישות בסדר, הגב התחתון טיפה תפוס, אבל לא כואב בצורה רעה.
מזל שיום מנוחה היום.

18.11.08 - מנוחה:

אירובי 5 ק"מ, מלא אוכל, פנאן.

צלם את הדד ליפט והסקוואט באימון הבא

ותעביר את הרגליים לאימון a1, גם ככה אתה חלש בהם אז עדיף שאתה תגיע לאימונים האלה רענן ולא אחרי שהיה לך אימון ביום שלפני, זה יעזור לך מאוד מאוד.

צלם את הדד ליפט והסקוואט באימון הבא

ותעביר את הרגליים לאימון a1, גם ככה אתה חלש בהם אז עדיף שאתה תגיע לאימונים האלה רענן ולא אחרי שהיה לך אימון ביום שלפני, זה יעזור לך מאוד מאוד.
הבעיה בלהעביר את האימון רגליים לראשון ורביעי זה שבשלישי ושבת אני עושה אירובי, ואז אני מגיע עם רגליים יום אחרי אירובי לאימון רגליים, זה נשמע רע מאוד.

אני שוקל לעבור לSS עוד שבוע-יים.

האימון רגליים חשוב פי 10 מהאירובי, ואתה גם במאסה זה לא שאתה בחיטוב וחייב לעשות
אני בכלל נגד אירובי במאסה, אולי כדורגל או כדורסל, בטח שלא לצאת החוצה ולרוץ

ובקשר לss כדאי שתלמד לעשות power clean לפני
אבל גם ככה עוד לא מיצית תתכנית הזאת אז עדיף שתחכה קצת ותשיג מנה מה שהיא כן יכולה לתת

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית