הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
יש חזרות שעשית בצורה טובה, שלא תטעה, זה לא שצילמת דד ליפט ויצא לך בנץ' פרס

הכוונה שיש מקום לשיפור, ואתה תשפר, זאת לא בעיה
ופאניק צודק בקשר למהירות, כשלמדתי לעשות דד ליפט תמיד אמרו לי שכדי לבצע אותו מושלם צריך לדעת לתזמן את התנועה כמו שצריך, וזה לא בהכרח קשור למהירות שבה תבצע את התרגיל

ובפעם ה100, אין לך מה לצאת בהצהרות "מר הוא גורלי" "יאללה רק רומני" או כאלה
מה אתה מתחרה מחר? אתה ממהר לאנשהו?
סופו של דבר ככל שתבצע תתרגיל מושלם יורת ככה אתה תשמור על עצמך ותשיג תוצאות יותר טובות מה רע

לא לאט, אבל אתה עובד ממש מהר

חייבים לעבוד מהר , כשהוא יתחיל להגיע למשקלים יותר גבוהים התנועה תראה יותר איטית ,
למרות שהוא ינסה לגרום למוט לנוע הכי מהר .

לדעתי המהירות שלו באה על חשבון הטכניקה

לדעתי המהירות שלו באה על חשבון הטכניקה

אני לא חושב , המהירות היא חלק מהטכניקה הנכונה .
ראיתי אותו עובד גם בצורה טובה בחלק מהסרטונים .
כולם מפשלים בטכניקה , ישנן טעיות שיותר אופייניות למתחילים כמו שלפעמים קורן עושה .
לא סתם עובדים בדרך כלל אימון קל בו מתרכזים בטכניקה ומהירות התנועה .

תאמת שהטכניקה לא כ-ז-א-ת גרועה.
כמה דגשים:
-תן למוט לנוח לפחות שניה שתיים על הרצפה
- קח את הכתפיים בנקודה ההתחלתית יותר קדימה- שיעברו את המוט ושהשכמות יהיו בדיוק בקו של המוט.
-לכל אורך התנועה המוט צמוד לגוף שלך תחשוב שאתה גורר אותו על פני הרגליים (אותו דבר בירידה)

יש חזרות שעשית בצורה טובה, שלא תטעה, זה לא שצילמת דד ליפט ויצא לך בנץ' פרס

הכוונה שיש מקום לשיפור, ואתה תשפר, זאת לא בעיה
ופאניק צודק בקשר למהירות, כשלמדתי לעשות דד ליפט תמיד אמרו לי שכדי לבצע אותו מושלם צריך לדעת לתזמן את התנועה כמו שצריך, וזה לא בהכרח קשור למהירות שבה תבצע את התרגיל

ובפעם ה100, אין לך מה לצאת בהצהרות "מר הוא גורלי" "יאללה רק רומני" או כאלה
מה אתה מתחרה מחר? אתה ממהר לאנשהו?
סופו של דבר ככל שתבצע תתרגיל מושלם יורת ככה אתה תשמור על עצמך ותשיג תוצאות יותר טובות מה רע

אתה לא מבין פשוט כמה זה מעצבן לראות כל היום סירטונים של דדליפט, לקרוא על איך לבצע נכון וכשזה מגיע לחלק המעשי אתה עושה את זה בצורה שמוציאה שם רע לתרגיל, אני מקבל קריזה כשאני מפשל במשהו שאני יודע לעשות ( תיאורטית לפחות )

לא יודע לגבי המהירות, אני פשוט מרים.
אז היו חזרות שהיו בסדר או לא? לא הבנתי כבר ואני מבולבל לגמרי ראבק נראה לי בקצב הזה אני חוזר לעשות פשיטות ברכיים

תאמת שהטכניקה לא כ-ז-א-ת גרועה.
כמה דגשים:
-תן למוט לנוח לפחות שניה שתיים על הרצפה
- קח את הכתפיים בנקודה ההתחלתית יותר קדימה- שיעברו את המוט ושהשכמות יהיו בדיוק בקו של המוט.
-לכל אורך התנועה המוט צמוד לגוף שלך תחשוב שאתה גורר אותו על פני הרגליים (אותו דבר בירידה)

אבל!! אבל!!! ואו כל אחד אומר משהו אחר, לפני כמה עמודים אמר שיקו שהכתפיים לא צריכות לעבור את המוט, ושאני לא צריך לפצוע לעצמי את השוקיים כמו שעשיתי באימונים הקודמים 😵(ראה סירטון כמה עמודים אחורה הארדקור!!!111 של דדליפט רומני שאני מסיים עם חתך מגניב על השוק השמאלית, וממשיך עוד 3 סטים אחרי זה לחזרות)

חחחחחחחח אני מקווה שצחקת
היו חזרות שיצאו טוב
אבל אתה רוצה שכולם יצאו טוב נכון?

תאמין לי אף אחד לא עושה דד ליפט נכון בחודש ולפעמים גם לא בחודשיים
גם לי לקח ים של זמן לעשות דד ליפט כמו שצריך, אבל היתה לי תמשמעת העצמית לקחת את זה לאט וקל (במשקל) כל עוד אני לא עושה כמו שצריך

אתה לא כל כך רחוק מלעשות את התרגיל כמו שצריך והadjustment שאתה צריך לעשות היא לא כזאת ענקית, תסתכל תסרטון שהבאתי אתה תראה בדיוק איפה אתה טועה, וכשתבין אתה תראה גם שכשתבצע נכון יהיה לך גם יותר קל ואתה תתקדם מהר יותר

תודה על הסירטון קודם כל...
ראיתי כבר כ"כ הרבה סירטונים שאני חולם על דדליפט בלילה ועדיין לא מצליח לבצע כמו בסירטונים :🙁 בגלל זה אני כל-כך מבואס.
אני מקווה שבדילואד, כשהרצון להתקדם לא יהיה קיים אני אעשה איזה 5-6 סטים טובים לחזרות עם 60 קילו עד שבשביל להרים את המפתחות מהרצפה אני יעשה דדליפט.

the sun גם אני באותו סירה איתך...
ראיתי מלא סירטונים וקראתי מלא הסברים ועדיין אני לא סגור על הטכניקה שלי :\

ועוד משהו
אני זוכר בכל מיני הודעות היית כותב
deadlift 3x8 וכו'

אין טעם לעשות 8 חזרות בדד ליפט
אני לא זוכר בכלל מתי פעם אחרונה עברתי ת5 חזרות בסט

אני אמור לעבוד ל6-8 חזרות ע"פ התוכנית 🙄

אבל!! אבל!!! ואו כל אחד אומר משהו אחר, לפני כמה עמודים אמר שיקו שהכתפיים לא צריכות לעבור את המוט, ושאני לא צריך לפצוע לעצמי את השוקיים כמו שעשיתי באימונים הקודמים 😵(ראה סירטון כמה עמודים אחורה הארדקור!!!111 של דדליפט רומני שאני מסיים עם חתך מגניב על השוק השמאלית, וממשיך עוד 3 סטים אחרי זה לחזרות)

לא יכול להיות ששיקו אמר לך את זה אולי לא הבנת אותו נכון .. שהכתפיים לא עוברות את המוט נוצר לחץ גדול על הגב התחתון.
לגבי הדם..לא צריך להגזים הקטע של הלהצמיד לגוף הוא כדי שתחשוב על זה והטכניקה תשתפר בכך שהמוט לא יברח קדימה.

לשיקו יש נטייה לרשום משהו ולא להסביר אלא לתת לנחש, מה אני אעשה.
תודה על הדגשים, אני אקח לתשומת ליבי.
לילה טוב, נראה אם אני ארדם בכלל.

מישהו יכול לענות לי?

אני כבר שבועיים תקוע בבנצ' על אותו משקל ואותן חזרות, מה זה אומר?
תוריד את המשקל ב30% 40 % ותעלה מאימון לאימון.
מצרף גם מאמר קטן.

בהצלחה...

קבצים מצורפים

• Up Your Bench Press 30lbs in 30 days.pdf
    1.7 MB · צפיות: 2,874
קורן הגב של מתעקם בזמן התנועה.
אם אתה לא מחזיק גב במשקלים כאלה איך תחזיק שהמשקל יעלה?
הגב התחתון שלך די מתעגל בתנועה, מה תעשה שזה תנסה להוציא תתחת יותר.

כבר שמעתי את הלהחזיק את הגב ולהוציא את התחת מיליון פעם בערך וזה לא הולך, משהו לא הולך לי כמו שצריך ולהגיד לי שאני לא עושה כמו שצריך אני כבר יודע לבד.

כבר שמעתי את הלהחזיק את הגב ולהוציא את התחת מיליון פעם בערך וזה לא הולך, משהו לא הולך לי כמו שצריך ולהגיד לי שאני לא עושה כמו שצריך אני כבר יודע לבד.

שמש,אתה לא חושב שאתה קצת קשה עם עצמך ? אני חושב שאתה נסחף.
גם אחרי 5 שנים אתה עדיין תלמד משהו,יש לך שבוע עם משקלים קלים זה הזמן לעבוד על טכניקה בכל התרגילים.תבדוק אם הסקוואט שלך אם הוא בסדר,תתקן את הדד ליפט,אם אתה מהטיפוסים שתופסים בבנץ את המוט עם הבוהן בחוץ תתחיל להיתרגל להחזיק עם בוהן ביפנים.
זה השבוע לתקן הכל ותרגל טכניקה.

מה זה עם הבוהן בחוץ?
בסקוואט אני תופס עם כל האצבעות מעל המוט, בבנץ' אני מחזיק רגיל אגודל מסביב למוט ושאר האצבעות מעל.

מישל אתה פשוט לא מבין כמה זה מתסכל לעבוד כ"כ הרבה על טכניקה בסקוואט ודדליפט ולהשאר תקוע במשקלים בגלל שהטכניקה לא טובה מספיק כדי לטפס למעלה.

מה זה עם הבוהן בחוץ?
בסקוואט אני תופס עם כל האצבעות מעל המוט, בבנץ' אני מחזיק רגיל אגודל מסביב למוט ושאר האצבעות מעל.

מישל אתה פשוט לא מבין כמה זה מתסכל לעבוד כ"כ הרבה על טכניקה בסקוואט ודדליפט ולהשאר תקוע במשקלים בגלל שהטכניקה לא טובה מספיק כדי לטפס למעלה.

תאמין לי שאני יודע,זה לא דבר שבא ביום יומיים תן לזה זמן.
אני כרגע עובד על הסקוואט שלי,תאמין לי שנורא התבאסתי לגלות שהסקוואט שלי לא משהו.
בשביל זה אנחנו מתאמנים.

מה זה עם הבוהן בחוץ?
אני מדבר על בנץ פרסס.במשקלים גבוהים זה כבר מתחיל להיות לא בטיחותי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית