הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
עוד הפעם אתה עם הקטע הזה? לשאול את אותה השאלה 5 פעמים ב5 ניסוחים שונים?

מפריע לך? אל תגיב
בקיצור החלטתי להשאיר את הסקוואט כמו באימון שעבר בדיוק, לא לגעת בו אלא רק להמשיך לעבוד על אותו המשקל ולרדת נמוך. בתרגילים שאני יחסית חזק בהם אני אעבוד בטווח חזרות העליון.

אז בתרגילים שאני לא בדיוק "מתחיל" בהם אני אעשה 10 ו12 חזרות (10 לדוגמא בבנץ', ו12 בפרס)
ובתרגילים שרק התחלתי לבצע כמו בנטאובר ברבל רוז אני אעשה את הטווח הרגיל עם משקל נמוך (6-8 עם משקל של 12 חזרות לדוגמא)

מה בקשר לסקוואטים? להוריד משקל או להמשיך על אותו המשקל ? אני עדיין במשקל מאוד נמוך שם ולא עליתי יותר מדי בגלל תרגולים של טכניקה.

אני בדרך כלל באימונים הקלים עובד על פי הרגשה ולא קובע לי יעדים .
תעבוד קל תקפיד על הטכניקה וטווח תנועה מלא וזהו.

מפריע לך? אל תגיב
בקיצור החלטתי להשאיר את הסקוואט כמו באימון שעבר בדיוק, לא לגעת בו אלא רק להמשיך לעבוד על אותו המשקל ולרדת נמוך. בתרגילים שאני יחסית חזק בהם אני אעבוד בטווח חזרות העליון.

כי מה אתה קשה הבנה?

בדיוק,האימונים הקלים הם הזדמנות לשפר את הטכניקה.

כן זה התכנון, לשפר את הטכניקה בדדליפט זה הדבר הכי חשוב לי בדילאוד הזה, ולעבוד גם על זה שהתנועה לרדת מתחת למקביל בסקוואט תהיה טבעית ולא מאולצת.
אולי אני אנסה גם להכניס יותר את הרגליים בעבודה בבנץ', זה יעזור לי להתקדם הלאה.

תנסה גם לעשות פרונט סקוואט
לי לפחות הרבה הרבה יותר קל לרדת למטה שם , ומעבר לזה זה אחלה של תרגיל
תנסה, הוא יעזור לך גם בבטחון, אם אני לא יורד בו עד הסוף זה מרגיש לי מוזר וזה מרגיש מאולץ, אז זה יכול לעזור הרבה

תנסה גם לעשות פרונט סקוואט
לי לפחות הרבה הרבה יותר קל לרדת למטה שם , ומעבר לזה זה אחלה של תרגיל
תנסה, הוא יעזור לך גם בבטחון, אם אני לא יורד בו עד הסוף זה מרגיש לי מוזר וזה מרגיש מאולץ, אז זה יכול לעזור הרבה

הפרנט סקוואט לדעתי יותר קל לביצוע,והכי כיף לשחרר את הידים בסיום הסט.
הדבר שאני אוהב בפרונט שאני מצליח לרדת ממש נמוך,אני עובד על באק סקוואט עכשיו יש לי טכניקה גרוע (תודה ל DROPDEAD ששם לב).

אני אנסה לעשות פרונט סקוואט, למרות שדווקא עכשיו התחילו לזרום לי הלאנג'ים כמו שצריך אחרי שקראתי מאמר מעניין על טעויות נפוצות בטכניקה.

פרונט סקוואט אחד התרגילים הקשים מבחינת טכניקה :(

אני אנסה לעשות פרונט סקוואט, למרות שדווקא עכשיו התחילו לזרום לי הלאנג'ים כמו שצריך אחרי שקראתי מאמר מעניין על טעויות נפוצות בטכניקה.

הבעיה שכשאני מתחיל לעלות משקלים הרגל שלי נכנסת פנימה,במשקלים נמוכים אני מסתדר יופי.

(ראה תמונה)

front-squat.jpg

יכול להיות שבעיה של חוסר גמישות,אני מקפיד עכשיו על מתיחות של האדקטורים לאחר האימון מקווה שזה יפתור את הבעיה...

תשאר בתוכנית אל תשנה יהיה לך זמן בעתיד לכל הדברים .
אין מה להתחיל לשנות כל פעם ששומעים על תרגיל או תוכנית מגניבה .

אפשר בבקשה את המאמר? :120ag:

אני שונא לאנג'ים מרגיז אותי רק לראות את זה, לא יודע למה
ותכלס לא יודע אם כדאי שדווקא עכשיו תכניס אותו כי אתה כבר התקדמת בכל שאר התרגילים

ומישל מה היתה הבעיה שלך בסקוואט

אפשר בבקשה את המאמר? :120ag:
http://www.t-nation.com/free_online..._performance/5_more_common_technique_mistakes

מסתבר שמעט מאוד אנשים יודעים לבצע דברים נכון, מציע לכולם לעבור על זה.
אני יורד מהפרונט סקוואט עד לסוף התוכנית, אין טעם להתחיל לבצע את התרגיל כשאני כבר באמצע התוכנית, במיוחד עד שהתאפסתי על המשקלים בלאנג'ים וטכנקיה נכונה (ולאנג'ים זה לא תרגיל פחות טוב).
יהיה לי מספיק זמן לבצע פרונט סקוואט ב5*5 שאני מתכנן עוד 8-9 שבועות, עד שתצא לי הנשמה דרך הכתפיים.

ומישל מה היתה הבעיה שלך בסקוואט

צירפתי תמונה 🙄

front-squat.jpg

אני חושב שאני לוקח את הברכיים יותר מדי קדימה,אני צריך ללמוד לשבת על העקבים.
כשניסיתי ללכת על משקל גבוהה שמתי לב שהברך שלי נכנסת פנימה,בדיוק כמו בתמונה המצורפת.
כרגע הורדתי משקל ואני מנסה לעשות סקוואט בסגנון פאוור ליפטינג (מצרף סרטון).
הבעיה שאין לי גמישות לכן קשה לי להוציא את הברכיים החוצה,בישיבה אני מרגיש מתיחה נורא חזקה של המקרבי הירך.

כמו שאתה יכול לראות הברכיים שלו מקבילות לבהונות ושלי נכנסות פנימה :🙁

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תמתח את הHIP FLEXORS , זה המתיחה הסטטית היחידה שאני עושה בתחילת האימון , תמתח אותם טוב , אתה רוצה להחליש אותם כדי שלא יפריעו לך בתנועה .
306Image1.jpg

בקשר לברכיים שנכנסות פנימה , רק תזכור לדחוף אותם החוצה בכל הכח , מה שנותן לך את הכח זה לא שהברכיים בחוץ , אלא שאתה דוחף אותן החוצה .

תמתח את הHIP FLEXORS , זה המתיחה הסטטית היחידה שאני עושה בתחילת האימון , תמתח אותם טוב , אתה רוצה להחליש אותם כדי שלא יפריעו לך בתנועה .
306Image1.jpg

בקשר לברכיים שנכנסות פנימה , רק תזכור לדחוף אותם החוצה בכל הכח , מה שנותן לך את הכח זה לא שהברכיים בחוץ , אלא שאתה דוחף אותן החוצה .

אני עושה את המתיחה הזאת לאחר האימון.מחר אני אנסה שוב,אפתח פוסט משלי,אני מרגיש שוב כמו פולש 🥰

על איזה מתיחה מדובר עידן? אולי גם כדאי לי ליישם את זה כדי לרדת נמוך יותר בסקוואט.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית