עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש נוח לי להחזיק כמו בסירטון, אפשר להשאר עם זה? כנראה שמתי את המוט ממש נמוך אתמול, אפילו נמוך יותר מהמיקום הנכון של LOW BAR.
קשה לראות מהסרטון, אבל נראה שאתה במקום הנכון. כואב לך בשורש כף היד בגלל שהמפרק שלך לא ישר ואתה תומך במשקל עם הידיים.
אני באמת לא מבין למה יש לך תקופות של deload. באמת מיותר.
תקרא תעמודים האחרונים באשכול ותבין
וגם מהיסבה הפשוטה שככה כתוב אז ככה עושים
אני מבין עקרונות של load/deload. אני פשוט לא מבין למה בן אדם שיכול להתקדם על בסיס קבוע צריך לסבך לעצמו את האימונים.
כי להתקדם בטכניקה גרועה זה לא בדיוק להתקדם
זה לא יסבך לו שום דבר זה פשוט יתן לו זמן להתחבר ולטפל בטכניקה כדי לא לעכב את עצמו בשלבי ההתקדמות
מה הקשר בין טכניקה טובה לבין deload? טכניקה טובה רוכשים בעזרת תדירות של אימונים, לא בעזרת משקלים קלים.
ראשית בתוכנית הספיציפית הזאת לייל בעצמו ממליץ לעשות דלאוד אחת ל 4 שבועות.
דבר שני,התוכנית נורא עצימה (מנסיון) ואחרי כמה זמן מתחילים להרגיש כאבים בגידים ובעיקר בגב,הדלאוד כאן הוא חובה בכדי להוריד קצת עומס מהגוף.
טכניקה רוכשים קודם עם משקלים נמכום,אם היית מסתכל קצת בלוג היית מבין שהטכניקה של הבחור שלנו לא מי יודע מה.לכן הוא מנצל את השבוע של הדלאוד לתיקון הטכניקה.
אני יודע שהטכניקה שלו לא מי יודע מה. בגלל זה הוא צריך תוכנית עם יותר תדירות. לא משהו שיגרום לו לעשות deload. לכן תוכניות של Bill Starr מאוד טובות למתחילים.
בתוכנית של ביל סטאר יש פעם בשבוע דד ליפט,בתוכנית של לייל פעמיים בשבוע ואת הלחיצת רגליים אפשר להחליף בסקוואט כך שתקבל גם סקוואט פעמיים בשבוע.
the sun אני רואה התחלת לקרוא ולהרביץ פה ביטויים מעולם המשקולות אה
back off וכדומה
בקשר לדילואד עצמו, הפעם אתה תצליח כי אתה חדש בזה, אבל לאורך זמן אני לא בטוח שהתכנון שלך לאחרי הדילואד בהכרח יעבוד
למצב כזה בדיוק קיימת התכנית Starting Strength של ריפטו, אבל הבחור רק לאחרונה נחשף לאסכולת הכוח ובגלל זה היתה לו בעיה עם הסקוואט והדד ליפט
מעבר לזה תקרא קצת בלוג כי אנחנו לא זורקים סתם דברים לאויר בלי קשר
ודילואד תמיד טוב שהוא יעשה, הוא לא מתאמן 10 שנים והתכנית הזאת היא קצת יותר עצימה ממה שהוא עשה עד עכשיו
the sun אני רואה התחלת לקרוא ולהרביץ פה ביטויים מעולם המשקולות אה
back off וכדומה
בקשר לדילואד עצמו, הפעם אתה תצליח כי אתה חדש בזה, אבל לאורך זמן אני לא בטוח שהתכנון שלך לאחרי הדילואד בהכרח יעבוד
קראתי את הלוג. אתה פשוט מפספס את הנקודה שלי, אבל לא משנה.
הבעיה גם שהוא לא מנסה ללמוד לעשות סקוואט, אלא עוקף את הבעיה ע"י החלפת תרגיל.
Starting Strength יכול לפתור לו את כל הבעיות (לא בהכרח התוכנית, אלא הספר).