עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כתבתי את זה ,מה שכתבתי הוא ככל שמתאמן מרים יותר משקל על אותה מסת שריר/גוף ,הוא יכול לעמוד בפחות אימונים מקסימליים עם אותו נפח.
אתה יודע מה,בשביל להמחיש את זה נלך לקיצון?
אם מישהו שוקל מאה קילו והRM1 שלו הוא 120 ,הוא יכול ללחוץ אותו ל2-3 סטים אפילו פעם-פעמיים בשבוע למשך חודשים ולא יקרה לו כלום . אייל חסון ששוקל מאה ולוחץ 300 קילו לא יוכל בחיים לעשות את אותו האימון לאורך זמן בלי להפצע.
עצם זה שאתה חזק דורש ממך להתעסק יותר עם המשקלים ולתת יותר אימונים בינוניים וקלים. מפה התחילו כל שיטות הפריודיזציה אצל פאוורליפטרים: אתה יכול לתת פחות סטים, אתה יכול לשחק במשקל ,בטווחי החזרות ובמהירות ואתה יכול להוריד את התדירות . השורה התחתונה היא שבשביל להיות חזק צריך לדעת לעבוד יותר "קל".
לא כתבתי שיתיש אותו , הוא הרי יכול לגייס יותר סיבים והם יכולים לעמוד במעט יותר מאשר המתחיל, אבל כן, יהיה קשה לו יותר באותו אימון .אגב, גם משקל גוף גדול יותר לא תמיד מבטיח השתקמות מהירה יותר אם התחזקת בהרבה .
דאוס, עד לשבוע הבא אני אחפש לך את מה שקראתי על זה, אני פשוט עמוס כרגע מעבר לכל דמיון ומכל חזית אפשרית...
לא כתבתי שזה יתיש אותו, אלה יתיש בערך את אותו מספר סיבים ולכן ידרוש מהגוף כמעט את אותו זמן השתקמות גם אם הוא יכול לעבוד יותר, סט של 12 ידרוש מהגוף יותר זמן השתקמות, כי הוא יתיש יותר סיבים.
לא כתבתי שזה יתיש אותו, אלה יתיש בערך את אותו מספר סיבים ולכן ידרוש מהגוף כמעט את אותו זמן השתקמות גם אם הוא יכול לעבוד יותר.
סט של 12 ידרוש מהגוף יותר זמן השתקמות, כי הוא יתיש יותר סיבים.
לא חייב ותלוי במטרה, אפשר לדוגמא להוסיף אותו פעם בשבוע, רחוק ככל האפשר מאימון הרגליים הקשה(בהנחה של עבודת קל-קשה ) , זה אולי יכול להצליח. זה תלוי מאוד ביכולת ההשתקמות של המתאמן.אתה מציע לעשות נניח פעם בחודש אימון אינטרוולים ובשאר סתם אירובי?
25.9 - אימון B2:
היום נתתי קיק לדדליפט, אני מבסוט רצח.
דדליפט 60 קילו *8, 65 קילו *8, 70 קילו*8, 75 *8 - עליתי 15 קילו בדדליפט מהאימון ביום שני.
לג פרס 120 קילו*8, 130קילו 3*8 (ניסיתי 140 - לא הצלחתי אפילו להוציא את החזרה הראשונה מהמכונה המזדיינת עם המסילה) אימון הבא 140!
הכלוב של הסקוואט היה תפוס ע"י איזה אידיוט שעשה שם בנץ', אז הלכתי לסמית ועשיתי לאנג'ים לראשונה בחיי.
לאנג'ים בסמית (איפוס) - 10 כל צד 2*12 ונגמר לי האוויר בריאות:suicide:
כפיפות ברכיים במכונה - 45 קילו 2*12
עליות תאומים בסמית 3*8 אין לי מושג כמה משקל עשיתי, אבל העליתי איזה 12.5 קילו כל צד מאימון שעבר.
אחלה אימון, מחר לא יכול ללכת. 😵