הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
בתרגילים החד מפרקיים תמיד ראיתי שטווח החזרות הוא 12-15 לא יודע למה.
אתה אמור להגיע 1-2 חזרות לפני כשל אבל זה לא אמור למנוע ממך לנסות להרים יותר משקל מאימון לאימון.
תנסה להגיע יותר ל12 בתרגיל השני ובתרגיל הראשון יותר ל6. העיקרון בתכנית הוא לעבוד על כל טווחי החזרות.

אתה צודק, אני לפעמים נהיה קצת שחצן כשאני מגיע לעבודה על הידיים ולכן אני לא מגיע ל12-15 אלא ל10-12 גם בתרגילים החד מפרקיים.
אני בהחלט שמתי לב לזה וקיוויתי שלא תשימו לב 🙄

דימה - תסתכל כמה עמודים אחורה ותראה שגם הסטים החלשים ביותר שלי באימון היום הם עדיין גבוהים בהרבה מהסטים החזקים שלי מהאימונים הקודמים, רק ככה מתקדמים - צריך להוסיף כל אימון עוד משקל אפילו עם זה לסט אחד.

עידן - בדיוק מה שאני חושב, תודה שקפצת להציל אותי 🚬🤪🚬

אולי זה עקרון של בודי בלדינג , אבל אין בעיה לעבוד לסט כבד ואז לעשות כמה סטים יותר קלים על מנת להוסיף לנפח . והוא אומר בכל מקרה שהוא ממשיך ל1-2 חזרות לפני כשל אז העומס עדיין גבוה .

אבל תראה, בהתחלה הוא עושה 80 ל7 ובסוף הוא מוצא את עצמו עושה 74 ל6...

וגם אני מתקדם מאימון לאימון, אבל אני עושה דווקא את כל הסטים עם אותו משקל.

זה אחלה שאתה מתקדם מאימון לאימון, העיקר שמתקדמים איכשהו, לכל אחד יש את הדרך שלו אחי 👑

אתה קורא מה שאני כותב?
לאדע בינתיים לא ממש הגבת אלא רק אמרת "אני מתקדם טוב לי". זה כמו אלה שגדלים מABCDEFG ואומרים "אני גדל מה אכפת לי שאני אונס את הגוף שלי"..

אבל תראה, בהתחלה הוא עושה 80 ל7 ובסוף הוא מוצא את עצמו עושה 74 ל6...

וגם אני מתקדם מאימון לאימון, אבל אני עושה דווקא את כל הסטים עם אותו משקל.

אין בעיה עם זה , כמו שאמרתי זה דרך מאוד נפוצה להוספת נפח לאימון .
יכול להיות שלייל הגדיר משהוא אחר לתוכנית הזאת .
העניין שאתה עושה סטים עם אותו משקל , העבודה הרבה יותר קלה מפני שרק בסט האחרון אתה מתקרב לכשל או חזרה לפני כשל ( אתה לא יכול לעבוד בRM האמיתי שלך בכל הסטים )

עידן - לא ראיתי שלייל הגדיר דרך התקדמות

דימה - התכוונתי שכל עוד אתה מתקדם זה לא משנה מה הדרך, כל עוד אתה עושה את זה בלי לפגוע בהתאוששות של הגוף (AKA הגעה לכשל באופן מסריח כמו שקרה לי ב A1 של שבוע שעבר )

רק בסט הראשון זה יראה לו קל, שאר הסטים דווקא כן הוא יגיע לחזרה לפני הכשל וככל הנראה שבסט האחרון אף לכשל.

דימה - התכוונתי שכל עוד אתה מתקדם זה לא משנה מה הדרך, כל עוד אתה עושה את זה בלי לפגוע בהתאוששות של הגוף (AKA הגעה לכשל באופן מסריח כמו שקרה לי ב A1 של שבוע שעבר )

פשוט הדרך שלך קצת דומה לשיטת אימון של PL ולא BB

the sun נראה לי שתהנה יותר מWS4SB
חשבתי לעבוד איתה לפני שהלכתי על לייל, פשוט ראיתי כמה היא מסובכת עם כל הווריאציות שיש שם שהחלטתי לוותר על הכאב ראש לפחות לחצי שנה הקרובה 🤯

אני רוצה לשמוע עוד דיעות בנוגע לשיטת העבודה בסטים..

6/10/08 - אימון B1:

סקוואט:
מוט * 10
42.75 * 8
65 * 3
72.75 * 8
72.75 * 8
72.75 * 8
72.75 * 8 הייתי צריך לקפוץ ביותר מ 2.5 קילו מאימון שעבר, אבל אחלה.

דדליפט:
65 * 6
83.5 * 8
83.5 * 8
83.5 * 8
83.5 * 8 גם פה זה יעלה בהזדמנות הראשונה.

לחיצת רגליים:
130 * 10
130 * 10 גם כאן יעלה בהזדמנות הראשונה

כפיפות ברכיים:
45 * 10
45 * 10 גם כאן יעלה בהזדמנות הראשונה

עליות תאומים על מדרגה בסמית מאשין:
101 * 10
101 * 10
101 * 10
101 * 9 :( אבל יעלה, פשוט לא היה לי כבר זין קטע מוזר

בטן בשיפוע שלילי בתוספת משקל:
5 קילו * 12 כל 3 הסטים

אימון בן זונה, במלוא מובן המילה. אנסתי לעצמי ת'רגליים כמו שצריך ותהיה עלייה רצינית ביום שישי בדדליפט, אני מרגיש את זה.🤩

נראה טוב
רק שאלה קטנה, איך אתה עושה 101 קילו ? יש לך פלטות של חצי ?

נראה טוב
רק שאלה קטנה, איך אתה עושה 101 קילו ? יש לך פלטות של חצי ?
הכל בערך, זה ליברות 😣 אני מחבר את כל הליברות, מחלק במחשבון ב2.2 לפני שאני מעלה לכאן ללוג את המשקלים ומעגל את המשקלים, בתכלס זה 100.91 או משהו כזה

למה אתה עושה דדליפט פעמיים בשבוע? עדיף סקוואט.

אני עדיין במשקלים שאני יכול לתרגל את הטכניקה, באימון B1 אני נשאר על המשקל ועובד איתו לחזרות של 8 ובאימון B2 אני נותן קיק למשקל הבא ✌️
סקוואט אני לא יכול לעשות פעמיים בשבוע כי אז אין לי אימון למקד את הדדליפט

7.10.08 - מנוחה:
יצאתי לי לריצה בעצימות בינונית-נמוכה של 5-6 ק"מ בסבבה, יום אחרי אימון רגליים :( חראגיל
מחר אימון בוקר לפני שסוגרים ת'מכון 😵

8/10/08 - אימון A2:

בנץ' פרס בשיפוע חיובי:
מוט * 10
42.75 * 6
65.5 * 3
70 * 8
70 * 8
70 * 8
70 * 6 חזרה לפני כשל אני מאמין

מתח:
דאמבל של 12.5 * 8
דאמבל של 12.5 * 8
דאמבל של 12.5 * 7
דאמבל של 12.5 * 7

מקבילים:
דאמבל של 12.5 * 9 - כשל
דאמבל של 10 * 8 מסקנה: לרדת ל10 קילו אימון הבא ולעשות 12 חזרות כמו מאנייק

חתירה יד יד (מסור):
דאמבל 35 קילו * 12 יד ימין, 10 יד שמאל
דאמבל 35 קילו * 10 יד ימין, 8 יד שמאל - אחיזה כואבת אחו****** הייתי צריך ללפף מגבת מסביב לדאמבל כי גם ככה הידיים שלי כואבות רצח מהמתח והדדליפטים של השבוע, אני מחפש פיתרון לעניין ולא מוצא 🤫

לחיצה צרפתית:
11.5 קילו כל צד * 10 כשל
9 קילו כל צד * 8 כשל - מוריד משקל אימון הבא

כפיפות מרפקים בישיבה 60 מעלות בדאמבלים:
דאמבלים 12.5 * 10 - מוריד משקל אימון הבא

מסקנות מהאימון - או שאני יעבוד עם משקלים של כוסית בידיים, כי אני ממש הורג אותן בתרגילים העיקריים, או שאני מוותר לגמרי על ידיים, או שאני חותך את הסטים לאחד באימון וזהו.
סה"כ היה אימון טוב בתרגילים הגדולים, אימון הבא יהיה PR בחזה עליון ועלייה במתח ✌️

8/10/08 - אימון A2:

בנץ' פרס בשיפוע חיובי:
מוט * 10
42.75 * 6
65.5 * 3
70 * 8
70 * 8
70 * 8
70 * 6 חזרה לפני כשל אני מאמין

מתח:
דאמבל של 12.5 * 8
דאמבל של 12.5 * 8
דאמבל של 12.5 * 7
דאמבל של 12.5 * 7

מקבילים:
דאמבל של 12.5 * 9 - כשל
דאמבל של 10 * 8 מסקנה: לרדת ל10 קילו אימון הבא ולעשות 12 חזרות כמו מאנייק

חתירה יד יד (מסור):
דאמבל 35 קילו * 12 יד ימין, 10 יד שמאל
דאמבל 35 קילו * 10 יד ימין, 8 יד שמאל - אחיזה כואבת אחו****** הייתי צריך ללפף מגבת מסביב לדאמבל כי גם ככה הידיים שלי כואבות רצח מהמתח והדדליפטים של השבוע, אני מחפש פיתרון לעניין ולא מוצא 🤫

לחיצה צרפתית:
11.5 קילו כל צד * 10 כשל
9 קילו כל צד * 8 כשל - מוריד משקל אימון הבא

כפיפות מרפקים בישיבה 60 מעלות בדאמבלים:
דאמבלים 12.5 * 10 - מוריד משקל אימון הבא

מסקנות מהאימון - או שאני יעבוד עם משקלים של כוסית בידיים, כי אני ממש הורג אותן בתרגילים העיקריים, או שאני מוותר לגמרי על ידיים, או שאני חותך את הסטים לאחד באימון וזהו.
סה"כ היה אימון טוב בתרגילים הגדולים, אימון הבא יהיה PR בחזה עליון ועלייה במתח ✌️

משקלים יפים , אני מציע לך כשאתה עובד כל יד בנפרד להתחיל עם החלשה וכך למנוע חוסר איזון .

היה לי אימון אחד המסריחים היום... הייתי עיף בטירוף וגם משום מה כואבת לי עצם הזנב טילים
אז עשיתי PR בTBAR אבל עשיתי רק 2 סטים מתוך 3 בגלל הכאב.
עשיתי גם PR ביד אחורית, אבל מי ישמע...

סביר, לא יותר מזה.

ד"א ראיתי שאימצת את מה שהצעתי לך 😃

משקלים יפים , אני מציע לך כשאתה עובד כל יד בנפרד להתחיל עם החלשה וכך למנוע חוסר איזון .

איך לא חשבתי על זה לבד:98sf:
תודה, בהחלט עיצה מועילה :120ag:

דימה: בטיבאר כואבת לך עצם הזנב? אולי תבקש ממישהו שייתן לך פוש בהרמה הראשונה, יכול להיות שזאת הסיבה 🆘

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית