נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
שמש,איזה שבוע אתה כבר?
ד"א אני לוקח שבוע קל ועובר ל ABC 😵
ד"א אני לוקח שבוע קל ועובר ל ABC 😵
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שהשבוע זה השלישי, את הדילוד לעשות אחרי הרביעי או אחרי השלישי? אני מעדיף למשוך את זה עד לאחרי הרביעי כדי לעלות ל100 קילו דדליפט ואחריו דילוד, מה אתה אומר?
זה לא קשור, לייל אומר לעשות דילוד אחת ל 4-6 שבועות, כנראה בגלל שהאימונים מאוד עצימים וצריך לתת לגוף להתאושש כמו שצריך במשך שבוע.תעשה דילוד כתיתקע במשקלים. אתה יכול לעשות דילוד רק בתרגילים שהפסקת להתקדם בהם.
זה לא קשור, לייל אומר לעשות דילוד אחת ל 4-6 שבועות, כנראה בגלל שהאימונים מאוד עצימים וצריך לתת לגוף להתאושש כמו שצריך במשך שבוע.
בכולם יש שתי תנועות כבדות ל6-8 חזרות, פשוט ביום אחד המתח הוא לחזרות גבוהות וביום אחר הוא לנמוכות.כל האימונים עצימים ? אין ימים כבדים וקלים ?
אני מכיר את התוכנית .בכולם יש שתי תנועות כבדות ל6-8 חזרות, פשוט ביום אחד המתח הוא לחזרות גבוהות וביום אחר הוא לנמוכות.
יש היגיון בדילוד הזה אני מאמין, תעבור על התוכנית מהעמוד הראשון
לא זה מה ששאלתי האם בכל סט וסט אתה מתקרב לRM האמיתי שלך ? האם אתה תמיד קרוב לכשל ?
זה לא קשור, לייל אומר לעשות דילוד אחת ל 4-6 שבועות, כנראה בגלל שהאימונים מאוד עצימים וצריך לתת לגוף להתאושש כמו שצריך במשך שבוע.
תודה בטן 🤯 איזה חמוד אתה חחחחחחחחחחחנשמע לי לא משהו אבל הכי טוב להדבק לתכנית.
אגב בנצ חיובי מצויין.👏
כן, וכמו שאתה רואה לפעמים אני מפספס ומגיע לכשל, לרוב בתרגילים לRM גבוהים כי קשה שם יותר לשים את האצבע במיוחד שמתקדמים במשקלים בתנועות הגדולות
😵
אין ספק בקשר לזה עידן.
אגב דילוד - אני עושה דילוד במשך שבוע ואז קופץ חזרה למשקל שהייתי בו בשבוע לפני הדילוד? נניח שהדדליפט 100 קילו ואני מוריד אותו ל60 קילו בשבוע דילוד, אני יכול בשבוע אחריו לחזור ל100 או אפילו 105?
לאחד משנינו יש הגדרה לא נכונה למושג דילוד. לפי מה שאני יודע הכוונה להורדה של כ10% מהמשקל שנתקעת בו ולעלות לאט במשקלים עד לPR הקודם ומעבר.
מה שאתה מציין זה עבודה קלה. או שזה אותו דבר?😳
אתה יכול לשחק עם זה איך שבא לך, כעיקרון אתה יכול ללכת על כל 6 שבועות אבל לדעתי עדיף שלפחות את הדילוד הראשון תעשה אחרי 4 שבועות כי הגוף עדיין אכל כאפה רצינית מהתוכנית 🤩אז אולי כדאי לעשות כל 6 שבועות?
כי יש לך שבועיים של "החלמה" ושבועיים של עבודה ואז שוב פעם דילוד..