הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אוקי :| אז אני אסיים את הסקוואט של יום שני בסקוואט חופשי כמה שיותר גבוה (מקווה לעשות 169 ליברות - 76 קילו) ואז בשבוע דילוד ובשבוע ריסט (חזרה למשקלים גבוהים אחרי הדילוד ) לעבוד חזרה למעלה במשקלים עם הקופסא 😵

אתה יכול להעלות סרטונים שלך כי אז ניתן יהיה לראות את הטכניקה ולעזור לך .

עידן בסקוואט לקופסא לעבוד בעמידה רחבה (רגליים בצדדים של הקופסא) או לעמוד לפניה בבסיס עמידה רגיל ופשוט להתיישב אחורה?

אני אשתדל לצלם ביום שני את הטכניקה שלי, פשוט אין לי מצלמה בפלאפון

אוקי :| אז אני אסיים את הסקוואט של יום שני בסקוואט חופשי כמה שיותר גבוה (מקווה לעשות 169 ליברות - 76 קילו) ואז בשבוע דילוד ובשבוע ריסט (חזרה למשקלים גבוהים אחרי הדילוד ) לעבוד חזרה למעלה במשקלים עם הקופסא 😵

בכל מקרה תנסה לשים תקופסא נמוך ולגעת בה עם הקצה של התחת
יכול מאוד להיות שזה יפתור תבעיה

ואיזה מן פלאפון זה בלי מצלמה?
סטארטק?

עידן בסקוואט לקופסא לעבוד בעמידה רחבה (רגליים בצדדים של הקופסא) או לעמוד לפניה בבסיס עמידה רגיל ופשוט להתיישב אחורה?

אני אשתדל לצלם ביום שני את הטכניקה שלי, פשוט אין לי מצלמה בפלאפון

האמת פעם חשבתי שיש יתרון לגוון בעמידות אבל בסרט לואי סימונס אומר שהכי טוב לעשות תמיד רחב ( אני מחפש עוד חומר קריאה בנושא כרגע ) והוא מדבר שם אל ספורטאים וגם בהקשר של WL .

בכל מקרה תנסה לשים תקופסא נמוך ולגעת בה עם הקצה של התחת
יכול מאוד להיות שזה יפתור תבעיה

ואיזה מן פלאפון זה בלי מצלמה?
סטארטק?

היה לי נוקיה 6280 שקיבלתי בגיוס, לפני כמה חודשים בדרך הביתה הוא התרסק ומאז אני עם מוטורלה ישן (c168), אין בו כלום :\

עידן אז לעמוד רחב, משני צידי הקופסא?

אז מאיפה בעצם נפל לך האסימון שאתה עושה רק פרללי?

אז מאיפה בעצם נפל לך האסימון שאתה עושה רק פרללי?
שאלתי איזה מאמן אם הטכניקה שלי בסדר ואם אני יורד מספיק נמוך, אז הוא אמר כן אתה יורד מקביל, אז אני כזה : "מה אני לא יורד מתחת למקביל?" אז הוא : "לא וטוב מאוד זה דופק ת'ברכיים", ברור שלא התווכחתי איתו אבל בפנים התאכזבתי לאללה.

שוב - אני מקווה שייצא לי לצלם איכשהו סירטון ביום שני ואז אני אדע בדיוק כמה נמוך אני יורד

אם הוא עד כדי כך טמבל כדי להגיד שזה דופק תברכיים בטח הוא גם רואה עקום

ובדיוק, לפני שתחליט החלטה כלשהי צלם ואז יהיה אפשר לראות

10.10.08 - אימון B2:

ישנתי טוב, קמתי טוב, אכלתי, חירבנתי ועפתי למכון לאימון "בוקר".
13:00 אני נכנס למכון והמקום מפוצץ, איזה בחור עשה שם דדליפט רומני כבד יחסית אז חיכיתי שהוא יסיים ולקחתי את המוט.

דדליפט:
60 * 8
75 * 8
91 * 8
91 * 8
91 * 6
88 * 6

לחיצת רגליים:
150 * 8
150 * 8
150 * 8
150 * 8 היה קשה בחזרה האחרונה אבל אימון הבא לפני הדילוד אני יעלה.

לאנג'ים בהליכה:
12.5 * 10 צעדים
12.5 * 11 צעדים ויכולתי עוד, סתם התעצלתי לעוד חזרה. פאקינג כמו אימון אירובי.

כפיפות ברכיים:
50 * 10
50 * 9

עליות תאומים:
4 סטים בסמית אני אפילו לא זוכר ת'משקל, לא חשוב כ"כ.

שכחתי לעשות בטן 😣

- גיליתי שבחזרות שאני מניח את המוט ומרים כמו החזרה הראשונה אני עובד חרא ומעקם טיפה את הגב כתוצאה מהכנה לא נכונה לחזרה הראשונה, אז בסט האחרון שמתי על זה דגש יותר, אני מקווה להעלות וידיאו של הסט השני ( צילמתי מהפלאפון של YONI המלך ).

- שבוע הבא אני הולך על דדליפט של 100 קילו לפני הדילוד, פעם ראשונה 100 קילו על מוט 👏

- אני שוקל בדילוד להתחיל לעשות דדליפט רומני באימון של הסקוואט במקום דדליפט קלאסי, ולהשאיר את הקלאסי לאימון בלי הסקוואט. זה יתן לגב התחתון זמן להתאושש מהבנטאובר שביום לפני וגם למקד קצת יותר עבודה על ההאמסטרינגס.
מה דעתכם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

אני מעדיף ללמד את המתאמנים שלי קודם כל דדליפט קלאסי לפני שהם לודמים דדליפט רומני ולו מהסיבה הפשוטה שמתאמן צריך לדעת איך לקחת ולהחזיר את המשקל מהרצפה בכל סט של דדליפט רומני (לרוב המתאמנים אין ממש גישה לכלוב).
כמובן שאפשר למנות עוד סיבות שקשורות לפונקציונאליות וכו'

אני מעדיף ללמד את המתאמנים שלי קודם כל דדליפט קלאסי לפני שהם לודמים דדליפט רומני ולו מהסיבה הפשוטה שמתאמן צריך לדעת איך לקחת ולהחזיר את המשקל מהרצפה בכל סט של דדליפט רומני (לרוב המתאמנים אין ממש גישה לכלוב).

איך מתאמנים שלך מגיבים שאתה מביא להם תכניות עם ווליום נמוך , רק תרגילים מורכבים וכו'?

נערך לאחרונה:

אבל ברומני אתה לא מוריד עד הרצפה..

אין פה הרבה חדש מתחת לשמש. יוצא לי לעבוד (ונראה לי שאני גם מעדיף) עם מתאמנים שמגיעים מתחומי ספרוט אחרים (באופן מפתיע הרבה חבר'ה מאומנויות לחימה), אותם מתאמנים בד"כ ומחפשים לשפר את מרכיב הכוח ולהוסיף קצת מסה שהאחרון תלוי בעד כמה הם קרובים לקטגורית משקל שלהם.
מבחינת כוח רובם מגיעים ל 3X5 עם פי 1-1.3 בסקוואט די מהר (כבר נתקלתי במתאמן שהגיע באותה תקופה לכמעט פי 1.5), חוץ מבערך 3-4 מתאמנים לא יצא לי להגיע איתם לרמה בינונית (פיריודיזציה שבועית) וההתקדמות הלינארית עובדת לרובם מאוד טוב.

נערך לאחרונה:
אוקיי קראתי ועדיין לא הבנתי.

כמה מתאמנים יש אצלך?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית