הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
26.10.08 - אימון A1:

בנץ' פרס:
מוט * 10
43 * 8
60 * 4
82.5 * 6 - שיא אישי, נמאס לכתוב פי.אר
82.5 * 5 - שיא אישי
80 * 6
80 * 4 - עצרתי לפני כשל, כנראה שלא נחתי מספיק או שלא הכנתי את הגוף טוב לסט.

בנט אובר ברבל רוז:
מוט * 8
43 * 6
60 * 3
65 * 6
65 * 6
60 * 6
60 * 6

אוברהאד פרס:
40 * 9
38.5 * 8

מתח:
8 קילו * 10 - שיא אישי, יכלתי עוד חזרה או שתיים.
8 קילו * 9

סט של לחיצה צרפתית
סט של כפיפות במוט אולימפי
סוף אימון.

מחשבות:
- הוספתי לבנץ' פרס שלי 7.5 קילו בכמעט חודשיים, אני מבסוט.
- הגב התחתון מתחיל להציק לי, הוא מבקש דילואד והוא יקבל אותו בשבוע הבא כמתוכנן.
- המתח לחזרות רוצח אותי, זה מתחיל יפה ונגמר ממש מכוער.
- מחר רגליים.

😵

יפה, סוד ההצלחה הוא בהתמדה אז תמשיך עוד ועוד

אני סיימית תשבוע השני ואני מתקדם הרבה יותר טוב ממה שחשבתי
אחרי 11 חודשים שלא עשיתי בנץ' פרס בגלל הפציעה ביד (היה ממש בלתי אפשרי לעשות את זה ואת הבנט אובר) התחלתי תתרגיל ממש מההתחלה, לא כל כך מפריע לי תאמת כי הסקוואט והדד ליפט מצוינים

איך אני מקנא בך אתה לא מאמין... באמת כל הכבוד שאתה לא מפספס אימון ואתה אשכרה מקדיש את הכל בשביל האימונים. אני עם העבודה והלימודים והצבא והפציעות לא ממש מצליח להתקדם ולהשקיע כמו שצריך, באמת מקנא בך.

יפה, סוד ההצלחה הוא בהתמדה אז תמשיך עוד ועוד
יאפ, ואני ממש לא מתכוון להפסיק בזמן הקרוב!
איך אני מקנא בך אתה לא מאמין... באמת כל הכבוד שאתה לא מפספס אימון ואתה אשכרה מקדיש את הכל בשביל האימונים. אני עם העבודה והלימודים והצבא והפציעות לא ממש מצליח להתקדם ולהשקיע כמו שצריך, באמת מקנא בך.

תודה אחי, תחלים מהר מהפציעות, זה חרא טהור ולא להתאמן זה פשוט הרגשה ***.

אתה יודע שלחצת משקל רציני באימון של אתמול כש..:
1. אתה קם עם צוואר תפוס ולא מסוגל להשלים סיבוב שלם עם הראש
2. קשה לך לגרד בגב

ראבק הצוואר שלי תפוס רצח 😡

איזה באזסה שיום מנוחה היום
באלי כבר לעשות תאימון רגליים

אם לא עובר לי הצוואר אין לי מושג איך אני מתאמן היום, סקוואטים ודדליפט עם צוואר תפוס נשמע רע 😵

אתה יודע שלחצת משקל רציני באימון של אתמול כש..:
1. אתה קם עם צוואר תפוס ולא מסוגל להשלים סיבוב שלם עם הראש
2. קשה לך לגרד בגב

ראבק הצוואר שלי תפוס רצח 😡
חח יואוו גם לי זה קורה בידיוק ככה

איכשהו רקר כשאני צריך להתאמן אני מרגיש שא5ני לא 100 אחוז
אבל איכשהו תמיד שנגמר השבוע אני רוצה להתאמן עוד ועוד

אפשר הסבר מה זה דילואד?
הכוונה למנוחה?

deload זאת שיטה שבעזרתה מנסים להתגבר על מצב שבו אתה תקוע בהתקדמות במשקלי עבודה

deload זאת שיטה שבעזרתה מנסים להתגבר על מצב שבו אתה תקוע בהתקדמות במשקלי עבודה

לא חובה דילוד משמש הרבה פעמים כחלק מתוכנית להורדת העומס בתוכניות אינטנסיביות על מנת למנוע אימון יתר ופציעות .

לא חובה דילוד משמש הרבה פעמים כחלק מתוכנית להורדת העומס בתוכניות אינטנסיביות על מנת למנוע אימון יתר ופציעות .
✌️

אני עושה את הדילואד כדי לתת לגוף לנוח, עליתי המון במשקלי עבודה בזמן התוכנית, אפילו שהורדתי אותם בכוונה בתחילה כדי לא לשרוף את עצמי מהר.
כמו שכתבתי אתמול: אני מרגיש שהגב התחתון נותן לי סימנים של מנוחה, אחרי הכל דדליפט התחלתי לעשות בחודש האחרון והתוכנית מלאה בתרגילי שהגב התחתון עובד בהם קשה.
היום בבוקר לדוגמא קמתי עם צוואר תפוס, אני לא יודע כמה זה קשור לעומס של התוכנית אבל לא יזיק לי מבחינה פיזית שבוע של משקלי עבודה נמוכים יחסית. (בהנחה שאני לא אשתגע מבחינה מנטאלית מעצם העובדה שאני בא לשחק עם ברזלים במכון במקום להרים כבד)

🥷

✌️

אני עושה את הדילואד כדי לתת לגוף לנוח, עליתי המון במשקלי עבודה בזמן התוכנית, אפילו שהורדתי אותם בכוונה בתחילה כדי לא לשרוף את עצמי מהר.
כמו שכתבתי אתמול: אני מרגיש שהגב התחתון נותן לי סימנים של מנוחה, אחרי הכל דדליפט התחלתי לעשות בחודש האחרון והתוכנית מלאה בתרגילי שהגב התחתון עובד בהם קשה.
היום בבוקר לדוגמא קמתי עם צוואר תפוס, אני לא יודע כמה זה קשור לעומס של התוכנית אבל לא יזיק לי מבחינה פיזית שבוע של משקלי עבודה נמוכים יחסית. (בהנחה שאני לא אשתגע מבחינה מנטאלית מעצם העובדה שאני בא לשחק עם ברזלים במכון במקום להרים כבד)

🥷

אתה תשתגע! זה שבוע הכי קשה פסיכולוגית.
אתה קצת מתבלבל במושגים,DELOAD זה מין נסיגה במשקלים וטיפוס חזרה.40 אחוז מנוחה זה פשוט מנוחה זה לא DELOAD כי אתה אחרי שבוע חוזר למשקלי עבודה שלך.
למשל:אני הורדתי בהכל 40% וכל אימון אני מוסיף כמות מסויומת של משקל עד שאני אגיע למשקל העבודה שבו נתקעתי זה DELOAD.

אתה תשתגע! זה שבוע הכי קשה פסיכולוגית.
אתה קצת מתבלבל במושגים,DELOAD זה מין נסיגה במשקלים וטיפוס חזרה.40 אחוז מנוחה זה פשוט מנוחה זה לא DELOAD כי אתה אחרי שבוע חוזר למשקלי עבודה שלך.
למשל:אני הורדתי בהכל 40% וכל אימון אני מוסיף כמות מסויומת של משקל עד שאני אגיע למשקל העבודה שבו נתקעתי זה DELOAD.

דילוד כשמו כן הוא הורדה בעומס , זה נפוץ מאוד אצל PL לדוגמא לפני תחרויות או כמו שציינתי מקודם פעם בכמה שבועות לתת לגוף מנוחה , ככל שהמשקלים שאתה עובד הם גבוהים יותר אתה תצטרך להכניס יותר שבועות או אימונים קלים .

הנה קצת עוד מידע http://www.powerliftingwatch.com/node/395

דילוד כשמו כן הוא הורדה בעומס , זה נפוץ מאוד אצל PL לדוגמא לפני תחרויות או כמו שציינתי מקודם פעם בכמה שבועות לתת לגוף מנוחה , ככל שהמשקלים שאתה עובד הם גבוהים יותר אתה תצטרך להכניס יותר שבועות או אימונים קלים .

הנה קצת עוד מידע http://www.powerliftingwatch.com/node/395

אתה מפספס את מה שאמרתי,דלווד ללא ספק הורדה בעומס,אך יש גם עלייה הדרגתית לאחר.
בתוכנית הספיציפית אין עלייה הדרגתית לאחר שבוע מנוחה חוזרים למשקלי עבודה.
זה לא בדיוק דלאוד כי לייל בעצמו אומר שאפשר פשוט לנוח בבית מבלי להתאמן.

אתה מפספס את מה שאמרתי,דלווד ללא ספק הורדה בעומס,אך יש גם עלייה הדרגתית לאחר.
בתוכנית הספיציפית אין עלייה הדרגתית לאחר שבוע מנוחה חוזרים למשקלי עבודה.
זה לא בדיוק דלאוד כי לייל בעצמו אומר שאפשר פשוט לנוח בבית מבלי להתאמן.

לא חייבת להיות חזרה הדרגתית אחרי דילוד , למרות שבהרבה תוכניות יש עלייה הדרגתית לאחר ההורדה .

לא חייבת להיות חזרה הדרגתית אחרי דילוד , למרות שבהרבה תוכניות יש עלייה הדרגתית לאחר ההורדה .

כמעט בכל תוכנית שראיתי יש עלייה הדרגתית ולא קפיצה למשקלים הקודמים,צריכה להיות הכנה כל שהי אתה לא יכול כל השנה לעבוד במקסימום,צריך לעבוד גם קל,אני יכול לומר מנסיון שלאחר 4 שבועות של תוכנית אינטנסיבית במקסימום משקלים כאבו לי הגידים רצועות ומה לא.

כמעט בכל תוכנית שראיתי יש עלייה הדרגתית ולא קפיצה למשקלים הקודמים,צריכה להיות הכנה כל שהי אתה לא יכול כל השנה לעבוד במקסימום,צריך לעבוד גם קל,אני יכול לומר מנסיון שלאחר 4 שבועות של תוכנית אינטנסיבית במקסימום משקלים כאבו לי הגידים רצועות ומה לא.

נכון ובגלל זה בא הדילוד , הרבה פעמים אחרי דילוד בודקים את הRM1 החדש או מתקיימת תחרות .
אגב לא אמרתי שצריך לעבוד כל הזמן על מקסימום .

נכון ובגלל זה בא הדילוד , הרבה פעמים אחרי דילוד בודקים את הRM1 החדש או מתקיימת תחרות .
אגב לא אמרתי שצריך לעבוד כל הזמן על מקסימום .

עידן,אני מבין מה אתה אומר אנחנו על אותו גל,מה שאני בא לומר סה"כ שצריך לפעמים לתת לגוף לנוח ולא להשאר על המקסימום כל הזמן.נסיגה וטיפוס חזרה במשקלים גם סוג של מנוחה שעוזרת לשבור את המשקל שעליו אתה נתקע,תשים לב שבכל תוכניות פאור ליפטינג יש חלוקה לשבועות,שבועות אשר בהם אתה בונה עצימות.אם תעבוד כל הזמן כבד מבלי לתת מנוחות ראויות רוב הסיכוים שתתקע על אותם המשקלים ותפצע ואף אימון יתר.בקיצור שמש תנוח גבר 😉

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית