הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פחמימה לשבועיים הולך ?

• פותח/ת השרשור masa
  • פורסם בתאריך

masa

משתמש מתחיל
219
0
נק' מוניטין:
-183
219
0
בעקרון אני במאסה והתחלתי להכניס כמויות מאוד גדולות של אוכל ואני לא רוצה שהחילוף חומרים שלי יתרגל לזה מה שנקרא , האם שבועיים של "חיטובון" דל פחמימה של בערך 60 גרם יועיל ? או סתם להוריד קלוריות ?

אני אוכל בסביבות 500 גרם פחמימה איך אני יכול לרדת כמה שיותר מהר לדל פחמימה ? [דרך אגב אני 10% שומן]

השבועיים הללו לא יתנו כלום. עד שתוריד את הנוזלים כבר תחזור לתפריט עתיר הפחמימות שלך. שלא לדבר על זה שאם המעבר שלך מהתפריט חיטוב למסה לא תהיה הדרגתית אתה תעשה יותר נזק מתועלת.

בעקרון אני במאסה והתחלתי להכניס כמויות מאוד גדולות של אוכל ואני לא רוצה שהחילוף חומרים שלי יתרגל לזה מה שנקרא , האם שבועיים של "חיטובון" דל פחמימה של בערך 60 גרם יועיל ? או סתם להוריד קלוריות ?

אני אוכל בסביבות 500 גרם פחמימה איך אני יכול לרדת כמה שיותר מהר לדל פחמימה ? [דרך אגב אני 10% שומן]

חילוף החומרים יתרגל? מה? אתה רוצה לבלבל את הקיבה?

• פותח/ת השרשור
לא אני לא רוצה לגרום לגוף להתרגל להרבה אוכל ואז ברגע שיבוא יום והגוף יקבל חצי מזה החילוף חומרים יצנח

• פותח/ת השרשור
אני כבר שנה במאסה וגם אני לא רואה סיבה להפסיק כרגע מבחינה של אחוז שומן...אז להמשיך או לעשות חיטוב מקסימום של חודש ?

השבועיים הללו לא יתנו כלום. עד שתוריד את הנוזלים כבר תחזור לתפריט עתיר הפחמימות שלך. שלא לדבר על זה שאם המעבר שלך מהתפריט חיטוב למסה לא תהיה הדרגתית אתה תעשה יותר נזק מתועלת.
אני עכשיו מנסה דל פחמימה לשבועיים.
אם אני אעשה שבוע נייטרלי ויעלה פחמימות בהדרגתיות, וגם במסה אני אהיה על חיובי קטן ( 200-300 קלוריות) ובלי להתפרע עם הפחמימות אז בכל זאת כל הירידה של הנוזלים עכשיו תלך לפח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית