ייעוץ איקקלומין ואימונים

liran310

משתמש מתחיל
70
2
נק' מוניטין:
2
70
2
שלום אני מתאמן יחסית מתחיל בן 20( מתאמן כ10 חודשים ) שוקל 90 אחוז שומן באזור ה 18-20 ( מצרף תמונה )צפה בקובץ המצורף 8724

חבר שהוא מפתח גוף מקצועי ( שלא אציין את שמו ) הציע לי להשתמש באיקקלומין וציין בפני שהוא מעלה את רמות הטסטסטורון ושניתן להשתמש למטרות פיתוח גוף ועליה במסה ובכוח

השאלה שלי היא האם הוא באמת יעזור לי בגילי והאם הוא בטוח לשימוש ולאיזה אורך זמן ניתן להשתמש בו

אני בטח שלא מתכוון לעשות סייקל ( יקר ומסוכן ) בגילי וחיפשתי משהו שיכול לעבוד מבלי להוות סיכון בריאותי

הבנתי שמשתמשים בו אחרי סייקל
השאלה אם הוא יוכל לתת לי איזשהוא boost ויעזור לי לגדול מהר יותר

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה לפוריות אבל הוא אמר לי שזה יתן לי עליה רצינית בטסט'

זה נכון שבוסטרים בכללי הם חרטא ועבודה בעיניים אבל הקטע שזה לא בוסטר או איזה תוסף של חברה מופלצת ולא ידועה , מדובר בתרופה אז רוב הסיכויים שאין ספק ביעילות שלה , זה חומר רפואי
וסטרואיד ציינתי שאני לא מתכוון לקחת בגילי
ואימון טבעי זה סבבה אבל יביא אותך עד למקום מסוים

אשמח לחוות דעת מאנשים שהשתמשו

גבר אתה מתאמן רק 10 חודש וכמו שאמרת אתה מתאמן מתחיל עוד לא מיצית את הגנטיקה והפוטנציאל שלך כמעט בכלל... תמשיך לאכול טוב להרים כבד ולישון הרבה
ואולי רק בעתיד גם שתהייה יותר מבוגר תוכל לשקול דברים כבדים יותר

סתם בשביל הקטע. ככה תוציא את חבר שלך טמבל. תשאל אותו מה יקרה אחרי שאני אפסיק אם האיקקלומין. תשאל אותו גם אם הוא יודע איך איקקלומין עובד ואיך הוא מעלה בדיוק את הטסט? אתה תראה איך הוא מקבל זצים למוח ומתחיל לבלוע את הלשון. ובקשר לעניינך אל!!!!!!! תיקח איקקלומין סתם ככה.

בא למות מהשטויות שאני קורא פה לפעמים

סתם בשביל הקטע. ככה תוציא את חבר שלך טמבל. תשאל אותו מה יקרה אחרי שאני אפסיק אם האיקקלומין. תשאל אותו גם אם הוא יודע איך איקקלומין עובד ואיך הוא מעלה בדיוק את הטסט? אתה תראה איך הוא מקבל זצים למוח ומתחיל לבלוע את הלשון. ובקשר לעניינך אל!!!!!!! תיקח איקקלומין סתם ככה.

בא למות מהשטויות שאני קורא פה לפעמים
אבל הוא סוס עדי מה אתה מבין?! בטירו8נות הוא היה עם אלי אנא [חח אני גאון] באותו אוהל!

ישך מושג לגבי המינונים ?
אם מגדילים את המינון ההשפעה גם תגדל ?
כן....קח חצי קילו איקקלומין זה יעלה את הטסט שלך יעשה אותך ענק!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית