הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה ראשונה

idotel6

משתמש מתחיל
156
0
נק' מוניטין:
-2
156
0
70 קילו 1.75
ערכים:
70 שומן
150 חלבון
280 פחמימה

אימון: AB מהפורטל

וגם בגלל שאף פעם לא הייתי במסה, למרות שזה נשמע מפגר קצת, צריך לקבוע משקל שקורע אותי ממש או שקשה ובסוף מצליח.. אנייודע שזה נשמע מפגר פשוט אני התרגלתי בחיטוב לקרוע את עצמי עד שנהיה די קל ואז עליתי, להמשיך ככה?

למה אתה לא הולך על SS אם זאת המסה הראשונה שלך ? זאת בחירה מצויינת בשבילך
ולהפסיק חיטוב או מסה קובעים לפי האחוז שומן שלך

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא הולך על SS אם זאת המסה הראשונה שלך ? זאת בחירה מצויינת בשבילך
ולהפסיק חיטוב או מסה קובעים לפי האחוז שומן שלך חח למה אתה אומר לי את זה?

אממ אתה יכול אולי להסביר לי איך תוכנית אחת עדיפה על אחרת? נגיד מתי כדאי SS AB ABC ?
והערכים סבבה?

כן הערכים טובים
Ss מתאימה למתחילים בגלל שמתאמן מתחיל יכול להעלות משקל כל אימון כי התאוששות שלו מעולה ולכן עדיף לו לעשות תכנית כמו ss שמעלים בה כל אימון משקל מאשר תכנית כמו ab או abc שמעלים בה משקלים כל שבוע במקרה הטוב וככה המתאמן המתחיל מתקדם יותר לאט

• פותח/ת השרשור
רק לוודא זה SS ?
A:Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5

B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5

זהו? כמה זמן מנוחות בין סטים? בין תרגילים? איך אני יודע באיזה משקל להתחיל?

• פותח/ת השרשור
אולי כדאי לי להעלות רק 200 בקלוריות? כי אני ממש רוצה עלייה הכי נקייה שאפשר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן זה ss יש לך בפורטל מאמר על התוכנית שמסביר על הכל כולל הכל , מא׳ עד ת׳
כן אבל לא ראיתי שם מידע על זמן מנוחה/ משקל התחלתי

ד"א אני צריך תוספים מסויימים? מולטי/קריאטין/גלוטמין/אומגה3/אחר?

זמן מנוחה בהתחלה לא ייקח לך הרבה אבל בהמשך שהמשקלים יתחילו להיות לך כבדים אז הזמני מנוחה יתארכו ופשוט תנוח כמה שרתה מרגיש גם אם זה 7או 9 דקות אבל אל תנוח סתם ככה זמן אם המשקל קל לך כי אתה סתם מקרר את עצמך וזה לא טוב
בקשר לתוספים אתה יכול לקחת תוספים שלוקחים השוטף כמו: מולטי ויטמין , אומגה 3, ויטמין c , ויטמין d וסידן ( אבל אלא לא חייב תעשה בדיקת דם ותראה אם חסר לך אולי אתה בכלל לא צריך לתסף ) ואני מאד ממליץ לך על קריאטין תוסף שהוכח כעובד ומאושש אותך יותר מהר מאימון לאימון וגורם לשים יותר משקל על המוט
בכל התוספים לך על חברות מוכרות ואמינות . אה וגם אבקת חלבון אם אתה לא מצליח להגיע למכסה היומית של החלבון שלך שהיא פי 2 מהמשקל גוף

• פותח/ת השרשור
זמן מנוחה בהתחלה לא ייקח לך הרבה אבל בהמשך שהמשקלים יתחילו להיות לך כבדים אז הזמני מנוחה יתארכו ופשוט תנוח כמה שרתה מרגיש גם אם זה 7או 9 דקות אבל אל תנוח סתם ככה זמן אם המשקל קל לך כי אתה סתם מקרר את עצמך וזה לא טוב
בקשר לתוספים אתה יכול לקחת תוספים שלוקחים השוטף כמו: מולטי ויטמין , אומגה 3, ויטמין c , ויטמין d וסידן ( אבל אלא לא חייב תעשה בדיקת דם ותראה אם חסר לך אולי אתה בכלל לא צריך לתסף ) ואני מאד ממליץ לך על קריאטין תוסף שהוכח כעובד ומאושש אותך יותר מהר מאימון לאימון וגורם לשים יותר משקל על המוט
בכל התוספים לך על חברות מוכרות ואמינות . אה וגם אבקת חלבון אם אתה לא מצליח להגיע למכסה היומית של החלבון שלך שהיא פי 2 מהמשקל גוף

תודה רבה

איך אני יודע באיזה משקל להתחיל?

• פותח/ת השרשור
כתוב לך שם אם לא עשית את התרגילים האלה אף -פעם תתחיל ממוט ריק , אם יש תרגילים שכן עשית תעשה ריסט ל80% אחוז ותתחיל משם
לא ניראלי שהסברתי את עצמי טוב, אין לי הרבה מסת שריר, החיטוב היה כי היה מלא שומן, השריר קטן, בכל זאת מומלץ?

זה כזה משנה אם אני עושה SS או AB עם סקואטים?
כן כי ב AB זמן התאוששות שלך הוא ארוך יותר משמע עליית משקלים קצרה יותר לעומת זאת ב-SS זמן התאוששות שלך הוא מהיר מאימון לאימון וככה אתה מעלה יותר משקל על המוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית