ייעוץ שעתיים כדורגל כמה קלוריות ?

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
הסירו את האשקול של השאלות המפגרות ?
בדקתי קודם בעצמי במחשבון הוצאה קלוריות, לשעתיים זה אמר 1000 קלוריות... כשבודקים שעתיים אימון בחדר כושר אז מזינים בערך חצי שעה, שזה סך הזמן המצתבר של באמת עבודה... אבל שעתיים כדורגל של שעתיים... אבל 1000 קלוריות, זה הגיוני ?

יש לך עכשיו פורום למתחילים באימונים ותזונה וזה תחליף לאשכול השאלות המפגרות .
לגבי השאלה אני לא חושב שאפשר לדעת כי אתה לא יכול למדוד כמה אתה רץ כמה קמ״ש , כמה דקות ועוד פרמטרים שונים
אבל 1000 נראה לי מוגזם

• פותח/ת השרשור
לא היו מזמינים אז כן הרבצנו משחקים ברצף... פה ושם שנייה לשתות, + מנוחות בתור שוער...
מבחינת קצב משחק הגיוני שהמחשבון יתחשב בזה.. קצב ממוצע, וברור שלא רצים בלי הפסקה... משחק ממוצע, עולים יורדים...

בדקתי במחשבון עוד משהו ולמשל ריצה 8 קמ"ש (ריצה קלה) יוצא קצת יותר קלוריות... אז פחות או יותר זה נשמע הגיוני... וגם אם זה לא 1000, אז נגיד 700-800... אבל לא 300-400 כמו שחשבתי בהתחלה...

מה המשקל שלך?
לא כל כך הגיוני 1000 קל'. אם אתה שוקל 75 זה אומר שאתה צריך לרוץ 13.33 ק"מ. בהנחה שכדורגלני עילית בחו"ל רצים במשחקים (של 90 דק') באיזור ה10 ק"מ, לא סביר שאתה רץ יותר מ10 ק"מ בשעתיים במשחק. בארץ הכדורגלנים עד כמה שידוע לי רצים בסביבות ה7 ק"מ במשחק. תלוי מן הסתם ביכולת שלך אבל אני מאמין שהגבול העליון שלך ל120 דק', בהנחה שאתה לא כדורגלן עילית, זה 10 ק"מ שהם 750 קלוריות אם אתה שוקל 75. והחמאתי לך, זה אומר שב90 דק' אתה צריך לרוץ 7500, שזה עד כמה שידוע לי יותר מהכדורגלנים בליגת העל (אני לא סגור על הנתונים).
ולמקרה שאתה לא יודע מה רמת האתלטיקה בכדורגל, אז תהיה בטוח שהיא גבוהה מאוד, גם בארץ. כדורגלנים בליגת העל הם אתלטים ברמה מאוד, מאוד גבוהה, והרוב המוחץ שלהם יורד את ה40 דק' בריצת 10,000. חלקם גם באיזור ה38 דק' והטובים שבהם גם מתחת ל36. לא מכיר אותך, אבל כנראה שאתה רחוק מהרמה הזו, ובהרבה.

נערך לאחרונה:
ספרינטים\ריצה מהירה\ריצה איטית\הליכה מהירה\עמידה

יש לך מלא מצבים בכדורגל, בחיים לא תוכל לדעת כמה שרפת ואפילו לא בסטייה של כמה מאות קלוריות..
אם אתה רוצה לדעת יותר טוב פעם הבאה, שים שעון דופק

במשחק תחרותי הם שורפים את זה ב שעה וחצי,הם רצים ספרינטים כל המשחק לא כמו בשכונה.
לך תדע למה המחשבון מתכוון...תחרות-שכונה?

• פותח/ת השרשור
מה המשקל שלך?
לא כל כך הגיוני 1000 קל'. אם אתה שוקל 75 זה אומר שאתה צריך לרוץ 13.33 ק"מ. בהנחה שכדורגלני עילית בחו"ל רצים במשחקים (של 90 דק') באיזור ה10 ק"מ, לא סביר שאתה רץ יותר מ10 ק"מ בשעתיים במשחק. בארץ הכדורגלנים עד כמה שידוע לי רצים בסביבות ה7 ק"מ במשחק. תלוי מן הסתם ביכולת שלך אבל אני מאמין שהגבול העליון שלך ל120 דק', בהנחה שאתה לא כדורגלן עילית, זה 10 ק"מ שהם 750 קלוריות אם אתה שוקל 75. והחמאתי לך, זה אומר שב90 דק' אתה צריך לרוץ 7500, שזה עד כמה שידוע לי יותר מהכדורגלנים בליגת העל (אני לא סגור על הנתונים).
ולמקרה שאתה לא יודע מה רמת האתלטיקה בכדורגל, אז תהיה בטוח שהיא גבוהה מאוד, גם בארץ. כדורגלנים בליגת העל הם אתלטים ברמה מאוד, מאוד גבוהה, והרוב המוחץ שלהם יורד את ה40 דק' בריצת 10,000. חלקם גם באיזור ה38 דק' והטובים שבהם גם מתחת ל36. לא מכיר אותך, אבל כנראה שאתה רחוק מהרמה הזו, ובהרבה.

ספרינטים\ריצה מהירה\ריצה איטית\הליכה מהירה\עמידה

יש לך מלא מצבים בכדורגל, בחיים לא תוכל לדעת כמה שרפת ואפילו לא בסטייה של כמה מאות קלוריות..
אם אתה רוצה לדעת יותר טוב פעם הבאה, שים שעון דופק

סבבה, זה מה שרציתי לשמוע.
ולגבי הריצה, בשעתיים, במהירות 11, לפי המחשבון זה 1700, אז מאיפה הבאת שב 13.33 זה יהיה 1000..?

סבבה, זה מה שרציתי לשמוע.
ולגבי הריצה, בשעתיים, במהירות 11, לפי המחשבון זה 1700, אז מאיפה הבאת שב 13.33 זה יהיה 1000..?
לא אמרתי את זה
אמרתי שבשביל לשרוף 1000 קלוריות אתה תצטרך לרוץ 13.33 ק"מ אם אתה שוקל 75
אין קשר למהירות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית