הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בגב ואימונים

• פותח/ת השרשור
סבבה זה ידוע, אבל השאלה למי ללכת האם יש מישהו מומלץ. כי בכל זאת זה לא רפואה ולפעמים טעות קטנה עולה הרבה. לכן אם יש לך אישית כירופרקט מומלץ אני אשמח לשמוע. תודה.

ממליץ לך בחום לנסות טיפולי כירופרקטיקה!

הנה לינק של הסבר:
http://he.wikipedia.org/wiki/כירופרקטיקה

בארץ האורטופדים לא סובלים אותם משום מה ויגידו לך להתרחק מזה
אבל מעל 3 טיפולים אתה תרגיש שינוי אלא אם יאבחנו אצלך בעיה.

אני הייתי בטיפול כירופרקטי כמה פעמים, לומר בוודאות שמדובר במחולל ניסים? לא ממש
יש לשיטה כמה וכמה חסרונות ברורים
1. עלות - לרוב, מדובר בטיפולים פרטיים, הם עולים לא מעט, ויש צורך בסדרה של טיפולים
2. זוהי איננה טכניקה נרכשת (פלדנקרייסט/יוגה/פילאטיס) - בה אתה יכול להעזר במדריך, ולאחר מכן להמשיך באימונים על בסיס אישי או קבוצתי
3.האפקט של הטיפול עצמו (שהוא מניפולציה על עמוד השדרה) איננו משתמר, וגם איננו מהווה פתרון ארוך טווח ופרמננטי.
4.שים לב שאין בארץ אתר אינטרנט אחד,(רשמי) שאיננו פרטי, המרכז בצורה מסודרת את מדע הכירופרקטיקה, או את המטפלים הרשומים בו, או את רמת ההסמכה, ורמת הלימודים, ומבלי לפגוע כמובן בשמם הטוב של מטפל זה או אחר.
יש כמובן את זה - http://www.chiropract.org.il/
אבל זהו אתר פרטי (שם לב לפרסומות), הוא אמנם מלא בתוכן, אבל לא במידע מלא אודות המטפלים והכשרתם. כך גם באתר הרשמי של האגודה.
5. לאחר כול מה שנאמר - יש לברור את המטפל בזהירות, (המלצות,בדיקת רקע וכו') ולא "לקנות" כול תעודה, רק משום שהיא תלוייה על הקיר.
אחרי הכול מדובר בעמוד השדרה שלך.. אני הייתי שואל אורטופד מומחה גם בנושא הזה.
6. דבר אחרון - לא לחשוב שאני פוסל על הסף, בכול זאת, רבים וטובים בעולם נעזרים בכירופרקטיקה, ע"מ לטפל בכאבי גב, וגם ספורטאים נעזרים בתחום ע"מ לשמר יכולות גופניות.
ישנם גם רופאים (m.d) שעשו הסבה ועוסקים במתן טיפולים בתחום, עשה לעצמך בדיקה קטנה, תקרא הרבה על כול שיטה, ובחר את מה שמתאים לך ביותר.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית