הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך למנוע דלקות?

• פותח/ת השרשור Zodon
  • פורסם בתאריך

Zodon

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
5
72
0
מאז שאני מתאמן בצורה רצינית, בסוף כיתה ט', הייתי סובל מדלקות שונות מכל המפרקים והשרירים בגוף, הדבר אף מנע ממני לסיים מסלול ביחידה לוחמת.
ראיתי רופאים וכל רופא ענה לי פשוט לקחת וולטרן או כדור אחר נגד דלקות או משחה ושטויות כאלה.
כעת אני עושה אימון SS ואימוני ספרינטים, ושוב אני סובל מדלקות מאזורים שונים של הגוף (כתפיים שורש כף היד אגן וכ'ו).
הייתי רוצה לשמוע אולי על דרכים ועצות כיצד ניתן למנוע כמה שיותר את הדלקות, אך בכיוון של תזונה או תוספים יותר אורגנים מאשר וולטרן.
עד כה המליצו לי על אומגה 3, ואני לוקח 2 קפסולות אומגה 3 ביום, מה עוד אפשר לעשות? מה לגבי כל החבישות השונות או קרח, מתי כמה למה ואיפה.
תודה רבה על התשובות!

הייתי רוצה לשמוע אולי על דרכים ועצות כיצד ניתן למנוע כמה שיותר את הדלקות, אך בכיוון של תזונה או תוספים יותר אורגנים מאשר וולטרן.
יש טענות שכורכום עוזר במניעה וריפוי של דלקות. כדי שהוא ייספג צריך איזה רכיב של פלפל (פפרין) והכל ביחד ניתן לקנות בגלולות לא נורא יקרות. אני לא מכיר מחקרים, אבל בפורום המקביל בתפוז אחד המנהלים לוקח גלולות כאלה על בסיס קבוע (ומנהל אחר צוחק עליו וטוען שזה שטויות).

חוץ מזה, במקום וולטרן עדיף ארקוקסיה או אטופן, או לפחות כך זה עבורי.

1. המחקרים שהראו תועלת באומגה 3 מדברים על צריכה של 2 גרמים ליום, כך שאתה צריך לקחת 6 כדורים ולא 2.
2. הפחת את צריכת אומגה 6 שלך למינימום האפשרי.
3. בדוק את הטכניקה שלך בתרגילים השונים.

• פותח/ת השרשור
1. המחקרים שהראו תועלת באומגה 3 מדברים על צריכה של 2 גרמים ליום, כך שאתה צריך לקחת 6 כדורים ולא 2.
2. הפחת את צריכת אומגה 6 שלך למינימום האפשרי.
3. בדוק את הטכניקה שלך בתרגילים השונים.
איפה יש אומגה 6?
והאם יש עוד דרכים למניעת דלקות חוץ מתזונה? שימוש בקרב או תחבושות שונות?

תעבור לפלאו, בדוק טכניקה, תעשה מוביליזציות, תעבוד עם חימום במקומות שנוטים לדלקת, שים קרח אחרי אימון, תמנע מתרגילים מפגרים.

• פותח/ת השרשור
תעבור לפלאו, בדוק טכניקה, תעשה מוביליזציות, תעבוד עם חימום במקומות שנוטים לדלקת, שים קרח אחרי אימון, תמנע מתרגילים מפגרים.
מה זה פלאו, מה זה מוביליזציות.
אני מבצע את החימום, ואני אתחיל לשים קרח לאחר מכן, האם צריך לחבוש את האזור לאחר הקרח?

Back
למעלה תחתית