הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב - ניצול יום צום

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
יש תשיטות של ה IF או משהו כזה שזה לצום יום או חלק ממנו לא זוכר בידיוק.. קיצר יום שבת אני קם מאוחר ואני יכול בכיף להעביר את כל היום עם ארוחה אחת...
אז יש אפשרות לנצל את זה בצורה טובה למטרת החיטוב ?

יש תשיטות של ה IF או משהו כזה שזה לצום יום או חלק ממנו לא זוכר בידיוק.. קיצר יום שבת אני קם מאוחר ואני יכול בכיף להעביר את כל היום עם ארוחה אחת...
אז יש אפשרות לנצל את זה בצורה טובה למטרת החיטוב ?
אני מכיר כמה אנשים בחדר כושר שעושיןם את זה(בשתי ארוחות)
יש להם בעיה אם הם מתחילים לאכול הם פשוט לא מפסיקיםוהם אמרו לי שהרבה יותר קל להם לעשות ארוחת שחיתות ואז בעצם לצום 8שעות.
אז אם אתה מהזן ההוא אז התשובה היא כןן,כמובן שאתה אמור עדיין להיות המאזן שלילי בסוף היום

• פותח/ת השרשור
ברור ששלילי, אני אל אגיע למצב חיובי מארוחה אחת.
השאלה אם אני חייב להשלים את כל הקלרויות של היום הזה ? אם אני אוכל ארוחה רגילה (500 קלוריות נגיד) זה לא יהיה בסדר ?
אז אם בסופו של דבר צרכתי אותה כמות של קלוריות, אז במה בידיוק השיטה הזאת תורמת ? יש איזהשהו אפקט אחר לזה שהגוף צם במשך רוב היום ?

השאלה אם אני חייב להשלים את כל הקלרויות של היום הזה ? אם אני אוכל ארוחה רגילה (500 קלוריות נגיד) זה לא יהיה בסדר ?
אז אם בסופו של דבר צרכתי אותה כמות של קלוריות, אז במה בידיוק השיטה הזאת תורמת ? יש איזהשהו אפקט אחר לזה שהגוף צם במשך רוב היום ?

תקן אותי אם לא הבנתי,אבל נראה לי שאתה כאילו שואל האם הגוף ישרוף יותר עצם זה שהוא במצב של צום?

אפילו אם תרצה להעביר את היום רק עם ארוחה אחת עדיין תצטרך להכניס את כמות קלוריות הנדרשת בארוחה הזאת. אם לא אז הגרעון קלורי שלך יהיה גדול מידי מה שלא טוב לא לחיטוב ולא לבריאות.

• פותח/ת השרשור
מסכים לגמרי
אין בשביל מה לסבול...
לא לסבול... אמרתי שבשבת פשוט היום יוצא קצר, רוב היום בחוץ ולא יוצא לאכול אז אולי לנצל את זה...
אפילו ביום רגיל לפעמים יוצא שבקושי אכלתי ואז בערב צריך לדפוק אורחה להשלים את כל החסר... מרגיש כאילו אני במסה P:

שאלה: ירידה של 2 קילו ב 3 שבועות עם שימוש בקריאטין - הגיוני ? חשבתי שבגלל הנוזלים אני בערך ישער על אותו משקל... או שכמות הנוזלים עם צריכת הקריאטין היא לא רצינית ?
ובאותו הנושא, ירידה של 5 ס"מ בהיקף הבטן ב 3 שבועות, זה בסדר ?

זה בסדר גמור, אבל לדעתי אתה לא צריך להסתכל על היקפים ומספרים, תסתכל על הגוף שלך אתה רואה שינוי? מצוין, לא רואה תמשיך לעבוד קשה
הרי אין משקל, או היקף אידיאלי שטוב לכולם כל עוד זה בפרופורציה ונראה אסתטי זה מצוין, סתם עצה שלי אל תקח קשה חח
בכל מקרה בהצלחה בהמשך תמשיך ככה!!
לגבי הנושא, לא משנה מה, ואיך, תאכל את הערכים שלך לאותו יום. גם אם זה מצריך ארוחה אחת, הרי חוסר בחלבון לא יועיל לך נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית