Beast and cheat אין לך מושג.. עדיף שתפסיק שבטעות מישהו לא יאמין לך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התשובה לשאלות שלך היא כןתגיד לי, היית פעם בזירה? חטפת פעם ברך? מה זה השטויות האלה שאתה כותב.
ידיים, גם בבלוק הכי טוב שיש לא יעצרו ברך בקפיצה ובטוח שלא כשאתה יושב והוא עף עליך מלמעלה. הידיים של סונן מחסות יותר מהפנים שלו, במיוחד בבלוק בצורה כזאת, סילבה כיוון ישר למפתח הלב/סרעפת שזה חוקי לחלוטין.
מעבר לזה שגם בוידיאו רואים שהבלוק שלו "נפתח" כשסילבה נכנס עם הברך, אם הוא היה מכוון הוא היה שולח אותו לנוקאווט.
כתבת גם שהעצירה הייתה גבולית, תגיד לי אתה רוצה שהוא יחכה עד שצ'ייאל יהיה אווט לחלוטין? הבן אדם היה על הצד, בתנוחת עובר כשהוא בקושי זז וחוטף את רוב המכות. השופט עצר, כי מן הסתם הוא לא יחכה לסוף שהיה ברור לכולם.
סילבה הוא הכי טוב כרגע והכי מעניין, הוא ניצח את הלוחמים הכי טובים לתוקפתו, אתה רוצה שהוא יעשה קרב נגד ג'ון ג'ונס? נגד GSP? בסדר הוא ינצח אותם ואז יבוא מישהו אחר במקומם ושוב יגידו "אהה אבל הוא לא עשה קרב נגדו" זה קורה לכולם בכול דור. אתה לא יכול לנצח את כול הדורות ולפרוש כשניצחת כול מתאגרף קיים.
ט-ו-ב א-ח-יBeast and cheat אין לך מושג.. עדיף שתפסיק שבטעות מישהו לא יאמין לך
. היריבים שסילבה ניצח ברובם היו לא טובים ברמה של טייטל שוט. יש לו שלושה נצחונות שראויים להערכה אמיתית - הנדו, בלפורט ולמתעקשים גם פרנקלין. כל השאר אחלה לוחמים, לא ברמה של להיות אלופים והם גם לא חשבו ככה.
מקווארד? מצטער, אין לוחם כזה. ולא, לא שכחתי את אוקאמי. הוא פשוט לא לוחם טוב. וכן, אני יודע שהוא ניצח את "מקווארד", הייתי באירוע הזה בשורה הראשונה.שחכתה את מקווארד, את אוקמי (שניצח את מקווארד) ופעמיים את סונן, אה וגם פוראסט הוא אלוף לשעבר, וניצח את רמפיידג שנתן קרב מאוד צמוד נגד חנדו וניצח אותו בסוף. אז יש לנו אחלה רשימה. ואל תשכח שבעיה אצל סילבה היא לא זה שהוא מפחד לצאת נגד מישהו, למעשה פעמיים יעפו אותו ללייט חבי כי לא היה לו נגד מי לצאת...אל תשכח גם שGSP בזמנו בכל רעיון ששאלו אותו על קרב נגד סילבה אמר שהוא צריך להוסיף כ15 קילו לקרב הזה וזה יכול לקחת יותר מידי זמן אז...
חחח גדולבין אם ההגנה שלו הייתה שם ובין אם לא זה היה פוגע בחזה, בגלל העובדה הפשוטה שהוא עבר את הידיים שלו כמו חמאה, מאחר ורק מטומטמם כמו סונן יעשה בלוק עם הידיים במקום לזוז. לא מאמין? הנה כך ותראה ריפליי
![]()
החלק העליון של הירך שלו אולי שפשף לו קצת את הפנים וזה גם בגלל ההדף החוזר מהרשת.
אתם והMMA שלכם, הנה בן אדם שהגיע ממואי טאי ומלמד את כולם מה זה ברכיים ומה זה שליטה בעמידה.
תשמע יש גבול לליצנות באמת.חחח גדול
אתה מבין ריפליי שמראה שלמרות ההגנה של סונן, היה מגע בין הרגל של סילבה לפנים שלו (אמנם לא השפיץ של הברך אלא החלק העליון או אם תרצה הירך התחתון), ואומר שהיה מגע, למרות ההגנה, ומתווכח איתי על האם זה חוקי או לא.
אתה אמיתי כאילו?
ודיי משעשע שאתה אומר שרק מטומטם כמו סונן יגן מהברך במקום לזוז. באותו רגע הוא כבר היה מסוחרר ובפוזיציה נחותה, ועוד אתה רוצה שהוא יתחמק מאחת הברכיות היותר מהירות שיש לעולם הMMA להציע. ועוד בישיבה. צר לי, אתה קצת מצחיק.
יש לי תחושה שאתה לא יודע שלא רק ברך לראש של יריב שנמצא על הקרקע זה לא חוקי. אתה צריך לעבור על החוקים. אני אמקד אותך:תשמע יש גבול לליצנות באמת.
לא היה לי שום דרך להתווכח איתך אז פשוט הפסקתי כי אתה עקשן, אבל אם אחרי הריפליי הזה אתה עוד חושב שזה לא חוקי באמת כדאי שתפרוש לדוקים.
אתה מבין את המשמעות של המילה ברך נכון? אתה מבין את זה שירך זה לא ברך? אתה מבין שכל משמעות המכה הזאת זה הברך נטו? אתה שם לב שהוא ספג את הירך לפנים רק אחרי שהברך פגעה? זאת ברך חוקית ב100%. וגם כן הגנה על הפנים, לא מאשים אותו במצבו אבל המרפקים שלו היו כל כך רחוקים אחד מהשני שטרקטור יכל לעבור שם.
מה שכן אני מסכים אבל זה שלצ'ייל לא היה שום דרך להגן על עצמו, הבנאדם היה מעורפל כבר הרבה לפני שהוא נפל.