נק' מוניטין:
29
- 107
- 0
- פותח/ת השרשור
אחי רואים שהם עוזרים לך ...
אם הם היו באמת עוזרים לי אז הייתה קוראת תאונה כי ברגע שמרימים טיפה צד אחד מאבדים שיווי משקל והמוט נופל אזז די לחיות בסרט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחי רואים שהם עוזרים לך ...
חחחח אנשים פה מצחיקים , 90 אחוז מהמגיבים פה היו מתפרקים ברגע שהיו יורדים עם המוט בחזרה הראשונה
בטוח שאם ב 180 אתה ככה , ב140 תתן טכניקה הרבה הרבה יותר טובה
בניגוד לאתרים אחרים שאתה אולי מבקר בהם, פה בפורום לא מגיבים כדי לומר "סחטיין אחי, עשית יפה". מגיבים על סירטונים כדי לשפר את הטכניקה של אותו הבן אדם שיתאמן נכון ויתקדם אפילו עוד יותר. אין ספק שלבחור יהיה 180 ק"ג אפילו עוד כמה שבועות, אבל כרגע זה לא המשקל הנכון לעבוד איתו ואפילו לא לנסות אותו, כי יש פה יותר נזק מתועלת.חחחח אנשים פה מצחיקים , 90 אחוז מהמגיבים פה היו מתפרקים ברגע שהיו יורדים עם המוט בחזרה הראשונה
בטוח שאם ב 180 אתה ככה , ב140 תתן טכניקה הרבה הרבה יותר טובה
בגלל שהוא אומר מה שאתה רוצה לשמוע?סוף סוף יש מי שמבין עניין תודה
בניגוד לאתרים אחרים שאתה אולי מבקר בהם, פה בפורום לא מגיבים כדי לומר "סחטיין אחי, עשית יפה". מגיבים על סירטונים כדי לשפר את הטכניקה של אותו הבן אדם שיתאמן נכון ויתקדם אפילו עוד יותר. אין ספק שלבחור יהיה 180 ק"ג אפילו עוד כמה שבועות, אבל כרגע זה לא המשקל הנכון לעבוד איתו ואפילו לא לנסות אותו, כי יש פה יותר נזק מתועלת.
כי הוא אמור משהו באמת נכון ברור שעם פחות 40 קילו הטכניקה הרבה יותר טובהבגלל שהוא אומר מה שאתה רוצה לשמוע?
🙌🙌🙌1. הבנאדם מרים איתך וצמוד לך לתחת לאורך כל התרגיל.
2. היית אמור היום להעלות סרטון לא? (140 ל12).
תוכיח לנו שהטכניקה טובה יותר ב140 ל12 חזרות .אני דוקא ראיתי שרוב המגיבים לא מנסים לעזור חוץ מלרדת על אנשים ולהגיד דברים לא קשורים כגון הבחור ששומר הומו להרים לך גם פעם הבאה תגובות של ילדים קטנים
כי הוא אמור משהו באמת נכון ברור שעם פחות 40 קילו הטכניקה הרבה יותר טובה
1. הבנאדם מרים איתך וצמוד לך לתחת לאורך כל התרגיל.
2. היית אמור היום להעלות סרטון לא? (140 ל12).
מה הקשקשת? יש פה חוב לראק למטרת איפוס.
לפי החוקים אתה לא אמור להבטיח... זה כל העניין בחוב 🤡לא זכור לי שהבטחתי סרטון
צודק צריך לסגור עניין
ותסרטון שהנכם רוצים לראות אני אעשה עוד כמה ימים
משקל טוב
מצפה לראות 140 קג 12 חזרות