הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אני עושה 180 קילו סקווט 5 חזרות בן 16

חחחח אנשים פה מצחיקים , 90 אחוז מהמגיבים פה היו מתפרקים ברגע שהיו יורדים עם המוט בחזרה הראשונה
בטוח שאם ב 180 אתה ככה , ב140 תתן טכניקה הרבה הרבה יותר טובה

• פותח/ת השרשור
חחחח אנשים פה מצחיקים , 90 אחוז מהמגיבים פה היו מתפרקים ברגע שהיו יורדים עם המוט בחזרה הראשונה

סוף סוף יש מי שמבין עניין תודה

בניגוד לאתרים אחרים שאתה אולי מבקר בהם, פה בפורום לא מגיבים כדי לומר "סחטיין אחי, עשית יפה". מגיבים על סירטונים כדי לשפר את הטכניקה של אותו הבן אדם שיתאמן נכון ויתקדם אפילו עוד יותר. אין ספק שלבחור יהיה 180 ק"ג אפילו עוד כמה שבועות, אבל כרגע זה לא המשקל הנכון לעבוד איתו ואפילו לא לנסות אותו, כי יש פה יותר נזק מתועלת.

• פותח/ת השרשור
בניגוד לאתרים אחרים שאתה אולי מבקר בהם, פה בפורום לא מגיבים כדי לומר "סחטיין אחי, עשית יפה". מגיבים על סירטונים כדי לשפר את הטכניקה של אותו הבן אדם שיתאמן נכון ויתקדם אפילו עוד יותר. אין ספק שלבחור יהיה 180 ק"ג אפילו עוד כמה שבועות, אבל כרגע זה לא המשקל הנכון לעבוד איתו ואפילו לא לנסות אותו, כי יש פה יותר נזק מתועלת.

אני דוקא ראיתי שרוב המגיבים לא מנסים לעזור חוץ מלרדת על אנשים ולהגיד דברים לא קשורים כגון הבחור ששומר הומו להרים לך גם פעם הבאה תגובות של ילדים קטנים

בגלל שהוא אומר מה שאתה רוצה לשמוע?
כי הוא אמור משהו באמת נכון ברור שעם פחות 40 קילו הטכניקה הרבה יותר טובה

1. הבנאדם מרים איתך וצמוד לך לתחת לאורך כל התרגיל.
2. היית אמור היום להעלות סרטון לא? (140 ל12).

אני דוקא ראיתי שרוב המגיבים לא מנסים לעזור חוץ מלרדת על אנשים ולהגיד דברים לא קשורים כגון הבחור ששומר הומו להרים לך גם פעם הבאה תגובות של ילדים קטנים

כי הוא אמור משהו באמת נכון ברור שעם פחות 40 קילו הטכניקה הרבה יותר טובה
תוכיח לנו שהטכניקה טובה יותר ב140 ל12 חזרות .
חוץ מזה כשהנפח עולה החזרות האחרונות מתחילות להתפקשש.

• פותח/ת השרשור
1. הבנאדם מרים איתך וצמוד לך לתחת לאורך כל התרגיל.
2. היית אמור היום להעלות סרטון לא? (140 ל12).

לא זכור לי שהבטחתי סרטון

מה הקשקשת? יש פה חוב לראק למטרת איפוס.

צודק צריך לסגור עניין

ותסרטון שהנכם רוצים לראות אני אעשה עוד כמה ימים

הסקווט נעשה בצורה יחסית טובה למשקל 180 ( קצת ציטין לא מזיק לפעמים).... תמשיך לעבוד חזק עם 30% פחות משקל

משקל מרשים אבל בכל זאת, אתה לא שובר מקביל, חבל שאתה סתם מתבזבז.. תוריד משקל ותעבוד כמו שצריך ותוך זמן קצר תגיע לזה עם טכניקה נכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית