הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטת hcg

• פותח/ת השרשור omer-t
  • פורסם בתאריך

omer-t

משתמש מתחיל
60
0
נק' מוניטין:
0
60
0
אהלן,
אתמול חבר הסב את תשומת ליבי לדיאטה שהגדיר אותה כ"מהפכה בתחום", אני בתור אחד שמתעניין בתחום מיד התחלתי לחפש וגיליתי שזו שיטה בכלל לא חדשה ומוזר שלא שמעתי עליה....
בקצרה לפי הבנתי, מחדירים את ההורמון HCG דרך הפה, 500 קלוריות ביום (שזה לבד דיאטה קיצונית) ויש ירידה מדהימה במשקל.
רציתי לשמוע את חוות הדעת של החברים בפורום לגבי דיאטת זו למתאמן, כלומר, האם יש איבוד גבוה של מסת שריר בדיאטה הזו? האם היא מומלצת?
ובכלל מידע מעניין בנושא...
תודה מראש, עומר.

אהלן,
אתמול חבר הסב את תשומת ליבי לדיאטה שהגדיר אותה כ"מהפכה בתחום", אני בתור אחד שמתעניין בתחום מיד התחלתי לחפש וגיליתי שזו שיטה בכלל לא חדשה ומוזר שלא שמעתי עליה....
בקצרה לפי הבנתי, מחדירים את ההורמון HCG דרך הפה, 500 קלוריות ביום (שזה לבד דיאטה קיצונית) ויש ירידה מדהימה במשקל.
רציתי לשמוע את חוות הדעת של החברים בפורום לגבי דיאטת זו למתאמן, כלומר, האם יש איבוד גבוה של מסת שריר בדיאטה הזו? האם היא מומלצת?
ובכלל מידע מעניין בנושא...
תודה מראש, עומר.

נערך.
פשוט תעבור על זה- http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=29883
ובקיצור- לא היא לא מומלצת.

נערך לאחרונה:
אז ככה ,
הייתה כתבה על זה בערוץ 2 לפני שבועיים בערך בדקו את ה"תרסיס" הזה וגילו
שזה שקר אחד גדול אסרו להשתמש בהורמון הזה מסיבות כאלה ואחרות בנוסף לכך ביצעו מחקרים אם אני לא טועה
12 מחקרים וכולם הוכיחו חד משמעית שהדיאטה הזאת פשוט לא טובה היא גורמת נזק לעצמות הרבה חוסר בוויטמינים ובעיקר
בסידן בקיצור ממש ממש לא ממליץ על הדיאטה הזאת

אז ככה ,
הייתה כתבה על זה בערוץ 2 לפני שבועיים בערך בדקו את ה"תרסיס" הזה וגילו
שזה שקר אחד גדול אסרו להשתמש בהורמון הזה מסיבות כאלה ואחרות בנוסף לכך ביצעו מחקרים אם אני לא טועה
12 מחקרים וכולם הוכיחו חד משמעית שהדיאטה הזאת פשוט לא טובה היא גורמת נזק לעצמות הרבה חוסר בוויטמינים ובעיקר
בסידן בקיצור ממש ממש לא ממליץ על הדיאטה הזאת
בכללי לא הייתי מסתמך על התרסיס הזה
אבל הטענה שלי לא הייתה כתבה בערוץ 2
הם פישלו לא פעם ולא פעמיים בנושאי אימונים ותזונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית