בגלל זה שאלתי איזה קטגוריות יש אבל נגיד למשקל גוף באיזור ה85 ( גמיש ב10 קילו פלוס ומינוס)איזה קטגורית משקל ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגלל זה שאלתי איזה קטגוריות יש אבל נגיד למשקל גוף באיזור ה85 ( גמיש ב10 קילו פלוס ומינוס)איזה קטגורית משקל ?
נכון להיוםבגלל זה שאלתי איזה קטגוריות יש אבל נגיד למשקל גוף באיזור ה85 ( גמיש ב10 קילו פלוס ומינוס)
גיל 16-17בגלל זה שאלתי איזה קטגוריות יש אבל נגיד למשקל גוף באיזור ה85 ( גמיש ב10 קילו פלוס ומינוס)
אתה מדבר על גילאי 17 ???נכון להיום
בתחרות הקרובה של GPA
לקטג' משקל עד 90 ק''ג
140 ק''ג בנץ' פרס
16-17אתה מדבר על גילאי 17 ???
זה לא קצת מוזר שהשיא בעד 75 קילו הוא רק 100? הרי זה לא נחשב חזק במיוחד לסטנדרטים של שיא עולם...גיל 16-17
עד 82.5
bench210kgChris Mize
עד 75
bench100kgL, Hoover
עד 90
bench140kgTrent Harris
שיא איגוד ידידי, שיא איגוד.זה לא קצת מוזר שהשיא בעד 75 קילו הוא רק 100? הרי זה לא נחשב חזק במיוחד לסטנדרטים של שיא עולם...
והקטע עם ה210 וואדאפקשיא איגוד ידידי, שיא איגוד.
וה190 עם לא מפתיע אותך כששובבני עשה 190 בלי באותה קטגוריה ?והקטע עם ה210 וואדאפק
רגע , איפה השיאי עולם? לא יהיה ניתן לשבור שיאי עולם בתחרות הקרובה?שיא איגוד ידידי, שיא איגוד.
בעקרון עד עכשיו עבדתי ללא חגורה ,איך אתה מחלק את זה לעליון\ תחתון? איך אתה מעלה משקלים כל פעם עם הפיצול הזה? אתה עובד עם חגורה קבוע? (נפח ועצימות)
אז
רגע , איפה השיאי עולם? לא יהיה ניתן לשבור שיאי עולם בתחרות הקרובה?
בעקרון עד עכשיו עבדתי ללא חגורה ,
אתמול התחלתי את התוכנית ובגלל שאין עוד הרבה זמן עד התחרות אני מכניס חגורה ורצועות בשלב מוקדם יחסית לעצמי.
אם אלה באמת שיאי עולם אני מאוד מקווה לשבור את כולם עוד הקיץ.בטח שאפשר
אבל שיאי עולם של GPA
לא של 100% RAW http://www.globalpowerliftingalliance.com/gpa powerliftinf world records.htm
תצטרך לעקוף אותיאם
אם אלה באמת שיאי עולם אני מאוד מקווה לשבור את כולם עוד הקיץ.
אל תדאג אתה תעקוף אותי כבר בטוח שנה הבאה שיהיה לך 17 ולי 18...תצטרך לעקוף אותי
אני לא דואג, אני אתן לך את הפייט שמגיע לךאל תדאג אתה תעקוף אותי כבר בטוח שנה הבאה שיהיה לך 17 ולי 18...
אני מתייחס לזה כפייט שלי עם עצמי כי המטרה שלי היא לנצח את עצמי בסופו של יום אבל עוד פייט מהצד לא יזיק!אני לא דואג, אני אתן לך את הפייט שמגיע לך