עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט 180 לסינגל או 160 ל5.מה המשקלים הכי גבוהים שלך?
הבנתי שעשית דילואד קטן בגלל הטקסס כה?
CBL ...ותודהלוג מעניין.. אתה במסה או חיטוב? ואחלה משקלים !!
איך אתה מתרשם מזה בינתיים?CBL ...ותודה
אני עוד לא יכול להגיד לך כי בדיוק סיימתי חיטוב ועל מנת לא לעלות במשקל (או לעלות מינימום משקל) אני עובר בהדרגה ככה שאני עדיין לא עובד בדיוק על פי הספר , רק השבוע זה יקרה וגם אז זה לא מספיק זמן כדי לראות תוצאות או להסיק מסקנות .איך אתה מתרשם מזה בינתיים?
כן , שבוע 2 , אימון נפח עליון:
בנץ: 77.5KG 5X5
מתח מ.ג: 10 10 10 8
@MasterSplitter @הקובה @Psycho @obzion
אני אשמח אם תוכולו לאשר את הטכניקה לתחרות הקרובה , האם היא חוקית ?
ודה רבה , אני אצלם אימון הבא .מבחינה חוקית היא בסדר , האם ככה אתה יכול להרים הכי הרבה משקל? לא יודע , אם תצלם גם מקדימה שנוכל לראות את המרפקים שלך זה יהיה עדיף
אתה מתכוון לעשרה ימים? כבר עשיתי אותם...אתה עושה את השלב הראשון של ללא העמסות?
והכפות רגליים לא צריכות לדרוך כולה ברצפה? או שזה באמת רק לתחרות הנוכחית
תודה , אקח זאת לתשומת לבי ואצלם באימון הבאה סרטון נוסף עם ההדגשים.הטכניקה חוקית אבל יש לך נטיה להקפיץ את התחת (גם לי יש) אני מאמין שבמשקל גבוה הוא יתנתק מהספסל וזו פסילה בטוחה.
מה שלי אישית עזר- כמו שאתה נכנס לסט אפ, תנסה לגרור את הכפות רגליים אחורה עוד יותר (שאתה כבר מכווץ כמו בסרטון) לאחר מכן קח את האגן עוד יותר אחורה (אתה "תרוויח" את זה מהמיקום רגליים יותר מאחורה) מה שאתה אמור להרגיש זה שאתה יושב על ההאמסטרינגס שלך אם זה נשמע הגיוני.
בלי קשר הטכניקה טובה מאוד העצירות בהחלט ארוכות.
מבחינה חוקית היא בסדר , האם ככה אתה יכול להרים הכי הרבה משקל? לא יודע , אם תצלם גם מקדימה שנוכל לראות את המרפקים שלך זה יהיה עדיף