עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל המקום שאני עושה בו סקוואט קצת עקום, כלומר הקיר מולי אלכסוני ולא הולך ישר וככה גם המראה. מכיוון שאני מסתכל על המראה אני חושב שיש מצב שזה גורם ל"משהו העקום" הזה .אפשרי ?לרוב המתאמנים שיצא לי לראות, גם החזקים ביותר, יש איזו אי סימטריה או חוסר איזון. ברוב המוחלט זה לא גורר פציעה, וגם אם כן, זאת פציעה שולית. אתה לא הכי מאוזן, ואפשר לנתח את זה ולהוכיח את זה. השאלה מה הסיבה, והאם זה באמת קריטי.
הייתי מציע אולי שבוע הבא להוסיף בוקס סקוואט ל3x5 ולהתקדם יחד עם הסקוואט עד לסטים כבדים, אני מאוד אוהב בוקס סקוואט כי הוא מצליח למצוא חוסר איזון באגן בשל התלותיות בה, ועוזר גם לתקן ברוב המקרים. יש לי ולכמה מתאמנים שלי ניסיון טוב איתה.
יכול להיות.אולי זו השעה אבל רגל ימין יותר מקדימה מרגל שמאל, לכן אתה נוטה לכיוון שמאל.
כן אבל נכשלתי היום בבנץ 😵אתה לקראת שלבי הסיום באד קואן ?
כן אבל נכשלתי היום בבנץ
מה עושים באד קואן כשנכשלים ?כן אבל נכשלתי היום בבנץ 😵
אין לי מושג, אני חושב שאני פשוט אחזור על השבוע הזה ...?מה עושים באד קואן כשנכשלים ?
חח תודה אבל כן כישלון זה כישלון ...🤬ללחוץ 100 זה אפעם לא כישלון 🙌👑
נתקעתי שבוע באד כוהן על הRM1 שהצבתי אני מאמין שזה בגלל שירדתי איזה 2 קילו .בבציק מה הולך? מה קרה לך בסקוואט? ואיך הולך האד קואן?
תודה אחי, עוד קצת ואני חוזר 😉יאללה תחלים כבר!!!!📢