Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17
לרוב המתאמנים שיצא לי לראות, גם החזקים ביותר, יש איזו אי סימטריה או חוסר איזון. ברוב המוחלט זה לא גורר פציעה, וגם אם כן, זאת פציעה שולית. אתה לא הכי מאוזן, ואפשר לנתח את זה ולהוכיח את זה. השאלה מה הסיבה, והאם זה באמת קריטי.

הייתי מציע אולי שבוע הבא להוסיף בוקס סקוואט ל3x5 ולהתקדם יחד עם הסקוואט עד לסטים כבדים, אני מאוד אוהב בוקס סקוואט כי הוא מצליח למצוא חוסר איזון באגן בשל התלותיות בה, ועוזר גם לתקן ברוב המקרים. יש לי ולכמה מתאמנים שלי ניסיון טוב איתה.

לרוב המתאמנים שיצא לי לראות, גם החזקים ביותר, יש איזו אי סימטריה או חוסר איזון. ברוב המוחלט זה לא גורר פציעה, וגם אם כן, זאת פציעה שולית. אתה לא הכי מאוזן, ואפשר לנתח את זה ולהוכיח את זה. השאלה מה הסיבה, והאם זה באמת קריטי.

הייתי מציע אולי שבוע הבא להוסיף בוקס סקוואט ל3x5 ולהתקדם יחד עם הסקוואט עד לסטים כבדים, אני מאוד אוהב בוקס סקוואט כי הוא מצליח למצוא חוסר איזון באגן בשל התלותיות בה, ועוזר גם לתקן ברוב המקרים. יש לי ולכמה מתאמנים שלי ניסיון טוב איתה.
אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל המקום שאני עושה בו סקוואט קצת עקום, כלומר הקיר מולי אלכסוני ולא הולך ישר וככה גם המראה. מכיוון שאני מסתכל על המראה אני חושב שיש מצב שזה גורם ל"משהו העקום" הזה .אפשרי ?
אולי זו השעה אבל רגל ימין יותר מקדימה מרגל שמאל, לכן אתה נוטה לכיוון שמאל.
יכול להיות.
בנץ: 70 2x5

פרס: 42.5 3x10

מתח: 20 5x5

פרוטוקול פציעות:
סקוואט:
20*25
40*25
50*25
60*25

לא היה לי זמן להמשיך עם מתיחות לצערי.
פרוטוקול פציעות יום 6#:

סקוואט:
20*25
40*25
52.5*25
62.5*25

פרוטוקול פציעות יום 7# בפנים:
סקוואט:
20*25
42.5*25
52.5*25
62.5*25

בנוסף שאלה לחכמי הפורום, לאחר העשרה הימים הראשונים שבהם יש עבודה ל25 חזרות , לאחר מכן ממליצים לרדת ל15 חזרות (שבמשך השבועיים זה יוצא 4 ימיים של עבודה ל15 חזרות . ומשם מה הלאה ? איך אני אדע כמה משקל להעלות, לכמה חזרות לרדת ובאיזה תדירות להמשיך להסקביט ??

@^pala

נערך לאחרונה:
בנץ: 2*1 100

בנץ צר: 87.5 2*2

בנץ עליון: 82.5 2*2

מתח בנות: 10 קילו 4*8

פרוטוקול פציעות:
סקוואט:
20*25
42.5*25
52.5*25
65*25

סקוואט:
חימום טוב,
1X20X70
מ.ג 1X30
אחרי שלושה שבועות שלא נקלתי אולי חודש : 75.1 ק''ג , ירדתי איזה 2 קילו החודש 😵

בבציק מה הולך? מה קרה לך בסקוואט? ואיך הולך האד קואן?
נתקעתי שבוע באד כוהן על הRM1 שהצבתי אני מאמין שזה בגלל שירדתי איזה 2 קילו .
בסקוואט אני עם המתיחה עדיין, החלטתי שאני מתפל בה לפני חודש והתחלתי פרוטוקול פציעות .
יאללה תחלים כבר!!!!📢
תודה אחי, עוד קצת ואני חוזר 😉

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית