הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17
הלוג שלך הועבר למערכת הלוגים החדשה באתר. ניתן לצפות בכל הלוגים כאן:

https://www.lbs.co.il/logs/public/

כאשר אתה יכול להגיע לשם מכאן:
19036_Screenshot_2.png

כדי לפרסם עדכון חדש בלוג, ישנן 2 אופציות:

1. דרך האשכול הנוכחי, ע״י לחיצה על חוצץ ה״עדכונים״:

19035_Screenshot_1.png

ולאחר מכן על ״פרסם עדכון לוג״:
19037_Screenshot.png

2. או שאתה בוחר את הלוג שלך מרשימת הלוגים ואז מגיע למסך הנ״ל באופן מיידי.

בהמשך אנסה להכניס כפתור עם ״עדכון לוג״ ישר בתגובה המהירה שיהיה אפשר לעדכן באופן מיידי.

אני ממליץ לשנות את ההודעה הראשונה בלוג לתוכנית המעודכנת. ניתן לעשות זאת ע״י כניסה ל״סקירה כללית״ כאן בראש האשכול:

19040_Screenshot_6.png

לאחר מכן לחץ על ״ערוך לוג״:

19038_Screenshot_4.png

אני ממליץ גם להעלות תמונה ללוג שמאפיינת אותו (ראה את התמונה הנ״ל). התמונה תוצג ברשימת הלוגים במערכת:

19039_Screenshot_5.png

אם יש משהו לא מובן/בעיות/הצעות לשיפור, אשמח לשמוע (תצטט אותי במידה ואתה מגיב לי. אתה לא חייב להגיב).

תהנה 😃

השערה: מסתבר שיש לי פלאטפוט כבר יותר מחצי שנה, אתמול עשו לי מדרסים וזה מרגיש הרבה יותר טוב.
@^pala האם יש קשר בין סקוואט לפלאטפוט ברמה כזאת או אחרת שיכולה לשבש את הטכניקה קצת ?

השערה: מסתבר שיש לי פלאטפוט כבר יותר מחצי שנה, אתמול עשו לי מדרסים וזה מרגיש הרבה יותר טוב.
@^pala האם יש קשר בין סקוואט לפלאטפוט ברמה כזאת או אחרת שיכולה לשבש את הטכניקה קצת ?
לא אם יש לך נעלי משקולות, יש לי רגליים די שטוחות והכל בסדר עם נעליים תקניות

לא אם יש לך נעלי משקולות, יש לי רגליים די שטוחות והכל בסדר עם נעליים תקניות
אכן, יש לי נעלי משקולות אבל משום מה רק בזמן האחרון שמתי לב שהאצבעות הרבה פעמים באוויר, לא זוכר איפה ראיתי את זה אבל ממה שזכור לי זה לא טוב במיוחד. לא?

האצבעות כלומר הרגל נוטה קצת אחורה? נשמע כמו דווקא בעיית טכניקה כלשהיא!
אכן, יש לי נעלי משקולות אבל משום מה רק בזמן האחרון שמתי לב שהאצבעות הרבה פעמים באוויר, לא זוכר איפה ראיתי את זה אבל ממה שזכור לי זה לא טוב במיוחד. לא?

יהיה לי לכבוד.

שבוע 8 :

בנץ: 93 2X3

בץ צר: 82 2X3

בנץ עליון 77 2X3

קצת ומתח ושטויות של בילדרים

לא ישן כמעט, אוכל רק זבל ובכללי מרגיש חרא:

בנץ: 97.5kg 2x3

בנץ צר:86kg 2x3

בנץ עליון: 82.5kg 2x3

מתח +5 קילו: 4x8

דברים של בילדרים.