הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה | עלייה במסת שריר, גיינר, ותוכנית אימונים.

• פותח/ת השרשור gib0r
  • פורסם בתאריך

gib0r

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
עזרה | עלייה במסת שריר, הרחבת גוף, גיינר, ותוכנית אימונים.

שלום, אני בן 19, גובה: 1.67 בערך, שוקל 67 קילו.
יש לי קרס, ואני לא מרוצה מרוחב הגוף שלי - אני לא רחב, וקצת רזה - נראה כאילו יש לי גוף קטן. אני גם לא אוכל הרבה (המשקל שלי דיי קבוע).
1) האם צריכת גיינר לעליה במשקל תתאים לי? (חשבתי לקחת גיינר hummer כשר).
2) אם כן, איזה תוכנית תתאים? כרגע אני עובד בחדר כושר 10*3, A\B - יום חזה וכתפיים, ויום גב וידיים (אני משלב בטן בין האימונים, ובסוף כל אימון עושה הליכה של 25 דקות).
3) אני רוצה להוסיף שכל שבוע יהיו לי ארבעה אימונים - שניים של כוח, ושניים של בניית שריר.
האם זה רעיון טוב? אם כן, האם אותה תוכנית תתאים גם למטרה זו, רק שאני יבצע 3 סטים של 5 חזרות עם משקל גבוה?

אשמח לקבל את עזרתכם!

נערך לאחרונה:
שלום, אני בן 19, גובה: 1.67 בערך, שוקל 67 קילו.
יש לי קרס, ואני לא מרוצה מרוחב הגוף שלי - אני לא רחב, וקצת רזה - נראה כאילו יש לי גוף קטן. אני גם לא אוכל הרבה (המשקל שלי דיי קבוע).
1) האם צריכת גיינר לעליה במשקל תתאים לי? (חשבתי לקחת גיינר hummer כשר).
2) אם כן, איזה תוכנית תתאים? כרגע אני עובד בחדר כושר 10*3, A\B - יום חזה וכתפיים, ויום גב וידיים (אני משלב בטן בין האימונים, ובסוף כל אימון עושה הליכה של 25 דקות).
3) אני רוצה להוסיף שכל שבוע יהיו לי ארבעה אימונים - שניים של כוח, ושניים של בניית שריר.
האם זה רעיון טוב? אם כן, האם אותה תוכנית תתאים גם למטרה זו, רק שאני יבצע 3 סטים של 5 חזרות עם משקל גבוה?

אשמח לקבל את עזרתכם!
1. אולי. גיינר לוקחים אם חסר קלוריות במהלך היום מתפריט תזונה מסודר למטרה שלך. אם אין לך תפריט תזונה מסודר, שאתה יודע בו את מספר הקלוריות, חלבונים, פחמימות ושומן - אין לך למה לקנות גיינר.

2. אחת מאלו:
http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/
או
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

3. אין צורך להפריד בין כוח למסת השריר, אתה תקבל את שניהם אם תעשה אותם יחד.

1. אולי. גיינר לוקחים אם חסר קלוריות במהלך היום מתפריט תזונה מסודר למטרה שלך. אם אין לך תפריט תזונה מסודר, שאתה יודע בו את מספר הקלוריות, חלבונים, פחמימות ושומן - אין לך למה לקנות גיינר.

סמוך עליי שלא חייב תפריט תזונה מסודר בשביל לקבל תוצאות מהגיינר.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית