עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, מאוד פשוט. תדאג לאכול הרבה.
לא מבין למה שתקפיד על zone כשאתה מנסה לעלות במסה, אבל בחירה שלך.
מעלה שומן בקצב מסחרר...
הא??
שאני עושה מסה גם אם אני במאזן חיובי קטן אני מעלה 80% שומן 20% שריר.
פרט נמק הסבר , באמת 😃כנראה שלא התאמנת מספיק טוב פעם שעברה שניסית לעלות במסה. אין דברים כאלה.
פרט נמק הסבר , באמת 😃
אם אתה עולה 80% שומן ו 20% שריר (לא נשמע בכלל לי הגיוני לפי המשקל גוף שלך), אז או שאתה לא מתאמץ מספיק או שאתה לא מתקדם מספיק, או שאין מספיק עבודה בתוכנית או הכל ביחד.
איך נראתה תוכנית האימונים שלך באותה תקופה?
התכנית שלי הייתה מורכבת מהרבה סטים והמון אירובי(לא היה לי הרבה ידע באותה תקופה)
מעלה שומן בקצב מסחרר...
חזק! וואי כמה צחקתי עכשיו:161bd:🤩בתוכנית ליניארית יש חוק אחד:
אכול כל מה שלא מנסה לאכול אותך.
אז ענית לעצמך.
עכשיו אין לך מה לדאוג. תאכל הרבה ותהנה.
אתה אומר שאם אני אוריד את הכמות , אעלה את עצימות ולא אעשה אירובי אני אצמצם את העלייה בשומן זה נשמע מוזר אבל צריך לנסות.
להוריד את הכמות של מה?
אם אתה הולך לעשות SS, להוריד בכמות של האוכל זה הדבר האחרון שאתה רוצה. הדבר הלפני אחרון שתרצה זה לעשות אירובי.
למה זה נשמע לך מוזר? תוכנית אימונים זה מה שקובע איך הגוף שלך משתמש באוכל.
תוסיף שניים שלושה בלוקים (כדי שתאכל קצת יותר חלבון) ותוסיף שומן עד שהמשקל יתחיל לעלות. אתה יכול להמשיך עם קרוספיט אם אתה לא רוצה לוותר על אף מימד כושר. אם אתה רוצה להתמקד במסה אז תוסיף יותר אלמנטים של Strength training. אפשר לעשות את עם SS ואפשר בכל מיני צורות אחרות. יש כמה תוכנית שמשלבות קרוספיט עם יותר עבודת כח. תריץ כמה חיפושים עם קרוספיט ו-
MEBB
CFSB
grant grimes hybrid
אם אני אוריד את הכמות של הסטים מ-40 ל-15-18 ואת הכמות של האירובי נניח במקום אירובי לשלב 2 אימוני METCON אז ייתכן שתהיי עלייה במסת שריר ופחות עליה בשומן..?