הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ZONE DIET + STARTING STRENGTH

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
כפי שאתם יודעים בזון דיאט רוב הפחמימות מגיעות מירקות ומפירקות ומתעסקים עם בלוקים ולא קלוריות, עכשיו רציתי לדעת אם אפשר לשלב באיזושהי צורה את זה עם תכנית של עלייה במסה.

כן, מאוד פשוט. תדאג לאכול הרבה.

לא מבין למה שתקפיד על zone כשאתה מנסה לעלות במסה, אבל בחירה שלך.

פרט נמק הסבר , באמת 😃

אם אתה עולה 80% שומן ו 20% שריר (לא נשמע בכלל לי הגיוני לפי המשקל גוף שלך), אז או שאתה לא מתאמץ מספיק או שאתה לא מתקדם מספיק, או שאין מספיק עבודה בתוכנית או הכל ביחד.

איך נראתה תוכנית האימונים שלך באותה תקופה?

• פותח/ת השרשור
אם אתה עולה 80% שומן ו 20% שריר (לא נשמע בכלל לי הגיוני לפי המשקל גוף שלך), אז או שאתה לא מתאמץ מספיק או שאתה לא מתקדם מספיק, או שאין מספיק עבודה בתוכנית או הכל ביחד.

איך נראתה תוכנית האימונים שלך באותה תקופה?

התכנית שלי הייתה מורכבת מהרבה סטים והמון אירובי(לא היה לי הרבה ידע באותה תקופה)

מעלה שומן בקצב מסחרר...

אם בתקופת מסה אתה עולה בעיקר בשומן ואתה בעודף קלורי נורמאלי (נגיד 300 עד 400 קלוריות עודפות ליום) אז אתה לא מתאמן מספיק קשה. או שהעצימות נמוכה מדי, או שנפח האימון נמוך מדי, או שתדירות האימונים נמוכה מדי. כמובן יכול להיות גם שאתה מתאמן כמו שצריך אבל אוכל יותר מדי (לדוגמה עודף קלורי של 700, 800, ...1000 קלוריות ליום). בד"כ, מקובל להניח שעודף קלורי של 500 קלוריות ליום הוא המקסימום שהגוף צריך (אצל מתאמן טבעי), וזו גם נקודת התחלה טובה, שממנה כל אחד יכול למצוא את העודף הקלורי שאופטימאלי בשבילו.

• פותח/ת השרשור
אז ענית לעצמך.

עכשיו אין לך מה לדאוג. תאכל הרבה ותהנה.

אתה אומר שאם אני אוריד את הכמות , אעלה את עצימות ולא אעשה אירובי אני אצמצם את העלייה בשומן זה נשמע מוזר אבל צריך לנסות.

תוסיף שניים שלושה בלוקים (כדי שתאכל קצת יותר חלבון) ותוסיף שומן עד שהמשקל יתחיל לעלות. אתה יכול להמשיך עם קרוספיט אם אתה לא רוצה לוותר על אף מימד כושר. אם אתה רוצה להתמקד במסה אז תוסיף יותר אלמנטים של Strength training. אפשר לעשות את עם SS ואפשר בכל מיני צורות אחרות. יש כמה תוכנית שמשלבות קרוספיט עם יותר עבודת כח. תריץ כמה חיפושים עם קרוספיט ו-
MEBB
CFSB
grant grimes hybrid

אתה אומר שאם אני אוריד את הכמות , אעלה את עצימות ולא אעשה אירובי אני אצמצם את העלייה בשומן זה נשמע מוזר אבל צריך לנסות.

להוריד את הכמות של מה?

אם אתה הולך לעשות SS, להוריד בכמות של האוכל זה הדבר האחרון שאתה רוצה. הדבר הלפני אחרון שתרצה זה לעשות אירובי.

למה זה נשמע לך מוזר? תוכנית אימונים זה מה שקובע איך הגוף שלך משתמש באוכל.

• פותח/ת השרשור
להוריד את הכמות של מה?

אם אתה הולך לעשות SS, להוריד בכמות של האוכל זה הדבר האחרון שאתה רוצה. הדבר הלפני אחרון שתרצה זה לעשות אירובי.

למה זה נשמע לך מוזר? תוכנית אימונים זה מה שקובע איך הגוף שלך משתמש באוכל.

אם אני אוריד את הכמות של הסטים מ-40 ל-15-18 ואת הכמות של האירובי נניח במקום אירובי לשלב 2 אימוני METCON אז ייתכן שתהיי עלייה במסת שריר ופחות עליה בשומן..?

• פותח/ת השרשור
תוסיף שניים שלושה בלוקים (כדי שתאכל קצת יותר חלבון) ותוסיף שומן עד שהמשקל יתחיל לעלות. אתה יכול להמשיך עם קרוספיט אם אתה לא רוצה לוותר על אף מימד כושר. אם אתה רוצה להתמקד במסה אז תוסיף יותר אלמנטים של Strength training. אפשר לעשות את עם SS ואפשר בכל מיני צורות אחרות. יש כמה תוכנית שמשלבות קרוספיט עם יותר עבודת כח. תריץ כמה חיפושים עם קרוספיט ו-
MEBB
CFSB
grant grimes hybrid

אם תיתן לי קישור למשהו ספציפי אני אשמח.

אם אני אוריד את הכמות של הסטים מ-40 ל-15-18 ואת הכמות של האירובי נניח במקום אירובי לשלב 2 אימוני METCON אז ייתכן שתהיי עלייה במסת שריר ופחות עליה בשומן..?

עלייה במסה לא נקבעת ע"י כמות הסטים שאתה עושה, או כמות האירובי. עלייה במסה באה כתוצאה מעצימות גבוהה מספיק עם נפח עבודה גבוהה מספיק לאורך זמן. כיוון ש SS נותן לך לעלות את העצימות מאימון לאימון, אין לך מה לדאוג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית