ייעוץ ZONE DIET + STARTING STRENGTH

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
כפי שאתם יודעים בזון דיאט רוב הפחמימות מגיעות מירקות ומפירקות ומתעסקים עם בלוקים ולא קלוריות, עכשיו רציתי לדעת אם אפשר לשלב באיזושהי צורה את זה עם תכנית של עלייה במסה.

עזוב אחי, הוא רק מחפש מה לא בסדר ולצוד כל טעות קטנה במה שאני אומר

לקרוא זה לא הצד החזק שלך, אה? אמרתי פעמיים שזה לא העיקר ושנעזוב את זה בצד.

וכן, תעלה סרטונים ותשתיק אותי.

הוא כתב שהוא עשה 125 קילו 7 סטים של 2.
סקוואט 100-110? תחליט כמה. ההבדל די משמעותי.
הסקוואט חזק מדי ביחס לדדליפט. הבנץ' חזק מדי ביחס לסקוואט (אבל טיפוסי).

ואמרתי שזה לא העניין. חבל שאתם מסתכלים על הפרטים השוליים.

גם אם הוא עושה כל חמש דקות במשך יממה שלמה סטים של 2 במשקל 125 זה לא משנה את העובדה שה- RM2 שלו הוא 125 (מעשי, לא מחושב).
לגבי הסקוואט זה מאוד משנה אם זה 100 או 110? במיוחד שמדובר ב- RM6 ? בחייאת.

"חבל שאתם מסתכלים על הפרטים השוליים". וואלה! 😣
צחוקים צחוקים ופורום, אבל חבל סתם לקרוא לבנאדם שקרן.

• פותח/ת השרשור
בקיצר תעלה סרטונים שלך ותשתיק אותו .

שמע גבר, באמת שאין לי משחק כבוד לזרוק סתם מספרים, באמת שלא ובגלל זה גם אני לא אעלה סרטונים "להשתיק" אותו מספיק שאני יודע מה אני עושה ולמה אני מסוגל.
אני מעריך אותו בתור בנאדם עם ידע ומשקיע, אבל לפעמים צריך לדעת ללמוד להאמין לאנשים ולא לבוא מנקודה שכולם ממציאים ואם אין סרטון אז זה שקר.
רוב האוכלוסייה כאן בפורום הם אנשים בוגרים 18+ זה לא כמו בפורום קקי שכל ילד בן 13 זורק מספר כדי לנפח את האגו שלו...

לקרוא זה לא הצד החזק שלך, אה? אמרתי פעמיים שזה לא העיקר ושנעזוב את זה בצד.

וכן, תעלה סרטונים ותשתיק אותי.

סירטון שמשווה את שתי ההודעות שלו?
או שעכשיו שינית את הויכוח ואתה לא מאמין שהוא עושה 125 קילו דדליפט? עכשיו אתה ממש קורא לו שקרן. יפה.
אני לא מנסה להיכנס בך בכח, אבל במקום כל הסיפור היית יכול להגיד שטעית. זה לא כואב כמו שאתה חושב.

סירטון שמשווה את שתי ההודעות שלו?
או שעכשיו שינית את הויכוח ואתה לא מאמין שהוא עושה 125 קילו דדליפט? עכשיו אתה ממש קורא לו שקרן. יפה.
אני לא מנסה להיכנס בך בכח, אבל במקום כל הסיפור היית יכול להגיד שטעית. זה לא כואב כמו שאתה חושב.

סרטון שמראה את המציאות. לא אכפת לי מה יהיה שם.

וכן, יש הבדל גדול בין סקוואט של 100 קילו ו 110 ל 6 חזרות.

חפרתם.

שמע גבר, באמת שאין לי משחק כבוד לזרוק סתם מספרים, באמת שלא ובגלל זה גם אני לא אעלה סרטונים "להשתיק" אותו מספיק שאני יודע מה אני עושה ולמה אני מסוגל.
אני מעריך אותו בתור בנאדם עם ידע ומשקיע, אבל לפעמים צריך לדעת ללמוד להאמין לאנשים ולא לבוא מנקודה שכולם ממציאים ואם אין סרטון אז זה שקר.
רוב האוכלוסייה כאן בפורום הם אנשים בוגרים 18+ זה לא כמו בפורום קקי שכל ילד בן 13 זורק מספר כדי לנפח את האגו שלו...

לא אמרתי שאתה משקר ,הכי פשוט לעלות סרטון ולסיים ככה את הדיון .
אני אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של לא להעלאות סרטונים .

מאז שהתחלתי את הקרוסיפיט הכושר שלי השתפר בצורה אדירה באימונים הראשונים הייתי גמור עכשיו כל אימון אני מסיים בהרגשה טובה לא מרגיש מת.
אני רואה שינוי לטובה בגוף, שיפור לטובה בכוח אז אני לא רוצה לזרוק סתם משהו שמועיל לי.

אתה יכול לחלק את האימונים שלך לתקופות שונות, כשבכל תקופה אתה מתמקד במטרה מסוימת. כעיקרון, קשה לשפר גם כוח מקסימאלי וגם סיבולת (לב ריאה/שריר) בו זמנית, אבל אתה יכול להתמקד במטרה מסויימת (לדוגמה שיפור כוח מקסימאלי) למשך מס' חודשים ואח"כ לחזור לעשות קרוספיט עם משקלים תת מקסימאליים, שיהיו יותר גבוהים מהמשקלים שאיתם אתה עושה קרוספיט עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית