ייעוץ תכניות לעתיד

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
בן 30 עוד כמה חודשים, מתאמן שנה +
185/79, בערך 13.5%
חשבתי לקחת עכשיו שנה ועד סוף מרץ 2010 לעלות ל-95 קילו עם קריאטין, ואז להוריד איזה 5 קילו נוזלים מהקריאטין ועוד 10 קילו שומן, ולהגיע ל-80 קילו על 6-7 אחוז לקראת יולי, כלומר להוריד 5 קילו נוזלים ועוד 10 קילו שומן ב-3 חודשים

מציאותי או שאני חי בסרט?

נא עצותיכם

אני לא יודע איך הגעת למסקנה להוריד 5 קילו נוזלים ואז 10 קילו שומן. אם יש לך מטרה להגדיל מסה ולאחר מכן לעשות חיטוב, אז תחלק את המטרות האלו לשני חלקים.
קודם תגיע ל95 קילו כשאתה בתקופת מסה ואז תעשה את החיטוב. להתעסק בנוזלים ובקילוגרמים של שומן זה לא ריאלי בשלב כזה.

באופן עקרוני חי בסרט.

לא שבהכרח הדברים שאתה רוצה לעשות הם לא אפשריים, אבל אתה מניח כאן כל מיני הנחות לגבי דברים שלא בהכרח יש לך שליטה עליהם (למשל כמה נוזלים תעלה מהקריאטין) ובכלל, קשה לתכנן בכזה דיוק תקופה כזאת ארוכה קדימה על סמך נסיון מועט יחסית באימונים. ממליץ להגדיר מטרות ארוכות טווח, לגזור מהן מטרות ביניים ולעדכן כל כמה חודשים בהתאם למצב בשטח.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שזה אפשרי מבחינה פזיולוגית להוריד יותר מ- 1-1.5 קילו שומן בחודש במשקל גוף שלך.

לפני בערך שנתיים וחצי נכנסתי לתכנית חיטוב בצורה מאוד רצינית (שממש לא היתה דיאטת כאסח) והורדתי 10קילו בחודשיים. הייתי 80, אחרי חודשיים נהייתי 70. ממש כך

• פותח/ת השרשור
באופן עקרוני חי בסרט.

לא שבהכרח הדברים שאתה רוצה לעשות הם לא אפשריים, אבל אתה מניח כאן כל מיני הנחות לגבי דברים שלא בהכרח יש לך שליטה עליהם (למשל כמה נוזלים תעלה מהקריאטין) ובכלל, קשה לתכנן בכזה דיוק תקופה כזאת ארוכה קדימה על סמך נסיון מועט יחסית באימונים. ממליץ להגדיר מטרות ארוכות טווח, לגזור מהן מטרות ביניים ולעדכן כל כמה חודשים בהתאם למצב בשטח.

צודק, מקבל. אז בוא נגיד אחרת: לעלות ל-95 קילו עד סוף מרץ 2010, נשמע הגיוני? כולל שימוש בקריאטין, לא כולל חומרים אסורים. אני עכשיו כמעט 79

לפני בערך שנתיים וחצי נכנסתי לתכנית חיטוב בצורה מאוד רצינית (שממש לא היתה דיאטת כאסח) והורדתי 10קילו בחודשיים. הייתי 80, אחרי חודשיים נהייתי 70. ממש כך

ואתה חושב שכל מה שהורדת היה שומן?

צודק, מקבל. אז בוא נגיד אחרת: לעלות ל-95 קילו עד סוף מרץ 2010, נשמע הגיוני? כולל שימוש בקריאטין, לא כולל חומרים אסורים. אני עכשיו כמעט 79

16 קילו בשנה? בהחלט אפשרי, עם קצת מאמץ והתמדה. כמה עלית עד עכשיו כתוצאה מהאימונים?

מהזה 5 קילו נוזלים 10 קילו שומן? ישלך דבר למדוד את זה גם? :S
אומרים 15 קילו שומן, ונראלך שיש לך 15 קילו שומן גם כן?

ומהזה עם קריאטין? חחחחחח, זה לא כאילו אתה לוקח קריאטין וגדל חחחחחחחח

• פותח/ת השרשור
ואתה חושב שכל מה שהורדת היה שומן?

תשמע, זה אף פעם לא רק שומן שמורידים בחיטוב, ואף פעם לא רק שריר שמעלים במסה וזה ידוע...
אני יכול לומר לך שבתקופה ההיא אכלתי 5-6 ארוחות מוקפדות ביום, התאמנתי אימוני משקולות ועשיתי אירובי כ-5 פעמים בשבוע, כך שאני מאמין שהרוב היה באמת שומן.

• פותח/ת השרשור
מהזה 5 קילו נוזלים 10 קילו שומן? ישלך דבר למדוד את זה גם? :S
אומרים 15 קילו שומן, ונראלך שיש לך 15 קילו שומן גם כן?

ומהזה עם קריאטין? חחחחחח, זה לא כאילו אתה לוקח קריאטין וגדל חחחחחחחח

לא הבנתי מה אתה רוצה לומר
לגבי מה שכן הבנתי מדבריך, 5 קילו נוזלים זו הערכה גסה ביותר שלי, שאין לי מושג אם היא בכלל נכונה ולכן פרסמתי פה את השאלה שלי.
לגבי השאר, תצטרך להתנסח בצורה יותר ברורה כדי שאבין אותך.

• פותח/ת השרשור
16 קילו בשנה? בהחלט אפשרי, עם קצת מאמץ והתמדה. כמה עלית עד עכשיו כתוצאה מהאימונים?

לא משהו מסודר, לצערי
קשה לי מאוד עם התזונה, אבל אני משתדל לשמור כמה שיותר. תמיד יש מקום לשיפור
בכל מקרה, נתראה בעוד שנה ושבועיים, ונראה מה יקרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית