הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העלאת מסת שריר גיל 15

Ariel Golan

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
    • אני לא ממש מתחיל בזה אבל הפורום לא נותן לי לפרסם בפורומים אחרים כי אין לי מספיק הודעות...

שלום, אני בן 15 גובה 1.67 ושוקל 55
      אני מתאמן כבר בערך חצי שנה
      שכיבות שמיכה 40 כפול 4 סטים
      כפיפות בטן על המתקן הזה שיש לכפיפות בטן המתקן הביתי הפשוט אני עושה 50 כפול 4 סטים
      וגם קצת משוקולות ומתח

עכשיו אני בקושי רואה שינוי אני רואה קצת כזה בקטנה
      רציתי להירשם לחדר כושר אבל אבא שלי אומר שזה עוצר את הגדילה ומעדיף שאני לא ארשם

אם אפשר בבקשה שתעזרו לי מה אני צריך לעשות איזה תרגילים אולי גם תמליצו לי מה לאכול אחרי אימון או משהו כזה כדי לעלות במסה כי חיטוב כבר יש לי כי אני תמיד הייתי רזה ולא השמנתי יותר מדי ב"ה ואני אוכל הכל אני לא מנסה שזה יהיה ככה

אז אם תוכלו להמליץ לי איך לעלות במסה אני מאוד אשמח איך לחזק את השריר לנפח אותו בקיצור לעלות במסה בבית

תודה רבה, אריאל ^^

קודם כל תשאל את אבא שלך, מי קבע שזה פוגע בגדילה? ולא להיפך, מעודד אותה?
אחר כך תראה לו את זה
http://www.medicalmedia.co.il/publications/ArticleDetails.aspx?artid=660&sheetid=12

ותישב לו על הראש עד שירשום אותך, גיל 15 זה זמן מצוין.
בנוגע לשינוי שאתה לא רואה, את שוקל 55 איזה שריר אתה מצפה לראות.??
לך למקרר תאכל הרבה תתאמן ותראה תוצאות...
כמובן שאני ממליץ לך לעשות מסה אם אתה בחדר כושר ולא באימוני בית של 2-3 תרגילי כוח מסכנים

• פותח/ת השרשור
קודם כל תשאל את אבא שלך, מי קבע שזה פוגע בגדילה? ולא להיפך, מעודד אותה?
אחר כך תראה לו את זה

ותישב לו על הראש עד שירשום אותך, גיל 15 זה זמן מצוין.
בנוגע לשינוי שאתה לא רואה, את שוקל 55 איזה שריר אתה מצפה לראות.??
לך למקרר תאכל הרבה תתאמן ותראה תוצאות...
כמובן שאני ממליץ לך לעשות מסה אם אתה בחדר כושר ולא באימוני בית של 2-3 תרגילי כוח מסכנים

הוא אומר לי שיש יותר סיכוי שיהיה לי פציעה כי אני ארים משקלים שזה יותר ממשקל הגוף שלי...
ואני לא יכול אני אוכל מלא ואני לא משמין...

הוא אומר לי שיש יותר סיכוי שיהיה לי פציעה כי אני ארים משקלים שזה יותר ממשקל הגוף שלי...
מה זה מלא ? קורונפלקס עם חלב קורנפלקס עם חלב קורנפלקס עם חלב קורנפלקס עם חלב קורנפלקס עם חלב קורנפלקס עם חלב חביתה ?

מה שכן אתה יכול לעשות זה לעבוד אולי עם TRX או אם יש לך כוח להרים את כל משקל הגוף שלך תעשה עליות מתח יש מלא סוגים אתה יכול לחפש ביוטיוב....ותשמע יהיה הרבה יותר תוצאות במשקולות מאשר מה שרשמתי אבל הנ"ל גם יכול לעזור קצת ובעיקר לחזק וזה עדיף על כלום...

• פותח/ת השרשור
מה זה מלא ? קורונפלקס עם חלב קורנפלקס עם חלב קורנפלקס עם חלב קורנפלקס עם חלב קורנפלקס עם חלב קורנפלקס עם חלב חביתה ?

מה שכן אתה יכול לעשות זה לעבוד אולי עם TRX או אם יש לך כוח להרים את כל משקל הגוף שלך תעשה עליות מתח יש מלא סוגים אתה יכול לחפש ביוטיוב....ותשמע יהיה הרבה יותר תוצאות במשקולות מאשר מה שרשמתי אבל הנ"ל גם יכול לעזור קצת ובעיקר לחזק וזה עדיף על כלום...

לא אחי אני אוכל זה פשוט ככה בנוי הגוף שלי...
ומזה TRX?
ואני עושה מתח אני עושה 10 ככב בכל סט לפעמים

ויש לי שאלה יש לי את המתקני כושר האלה ליד הבית משהו דומה לזה(זה לא נותן לי לפרסם קישור אז פשוט תכתוב מתקני כושר בגוגול תמונות זה משהו דומה)
שעובדים על משקל גוף
אז זה עדיף לעשות עליהם מאשר לעשות בבית שכיבות שמיכה משקולות ומתח? הם כיאלו עושים משהו עוזרים במשהו או שהם סתם חרטא ?

תודה רבה על העזרה ^^

• פותח/ת השרשור
הקפצה אם מישהו יכול לענות לי על השאלה בהודעה הקודמת
תודה רבה זה חשוב..

לפי דעתי הם חארטה אבל אתה יכול לעשות שם מתח ,מקבילים שזה מומלץ כל הזמן,תחפש בגוגל TRX או אפילו טבעות (יותר זול ומומלץ) ואתה יכול לעשות מלא תרגילים עם טבעות.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי הם חארטה אבל אתה יכול לעשות שם מתח ,מקבילים שזה מומלץ כל הזמן,תחפש בגוגל TRX או אפילו טבעות (יותר זול ומומלץ) ואתה יכול לעשות מלא תרגילים עם טבעות.

הTRX ראיתי שהוא עולה 1000 שקל וזה קצת יקר בישבילי..
אין משהו אחר שאפשר לעשות כדי לפתח את השריר שעובד על משקל הגוף?
יש לי בבית מתח ויש גם את המתקני כושר האלה שאמרתי לך שאשמח לשמוע עליהם עוד חוות דעת אם יש למישהו
וזהו בערך אם תוכל להמליץ לי על עוד דברים אני מאוד אשמח

ללל

• פותח/ת השרשור
אני אבדוק על זה קצת מחר בבוקר למרות שזה קצת נראה לי מוזר כי זה כולה טבעות 😛 אבל אני אבדוק תודה :D
אם יש לך עוד דברים שאפשר לעשות אני שמח מאוד
ותודה רבה על העזרה ^^

אני אבדוק על זה קצת מחר בבוקר למרות שזה קצת נראה לי מוזר כי זה כולה טבעות 😛 אבל אני אבדוק תודה :D
אם יש לך עוד דברים שאפשר לעשות אני שמח מאוד
ותודה רבה על העזרה ^^
קודם כל נראה אןתך מבצע עליהם עליית כוח אחת לפני שאתה מצהיר הצהרות כאלו

תוצאות
ב-22 המחקרים שנסקרו אומנו 428 ילדים, מתוכם
כ-100 בנות, בגילאים 5-16 שנים (ובעיקר בגילאים 8-12 שנים). מרבית המחקרים השתמשו בתוכנית אימונים תוך ביצוע תרגילים איזוטוניים על מכשירים או משקולות חופשיים, 2-3 פעמים בשבוע. משך האימונים במחקרים השונים נע בין 6 שבועות ל-21 חודשים (רוב המחקרים נמשכו 12 שבועות). "

זה ציטוט מתוך המחקר שהובא כאן - שים לב שזו מחקר קצר טווח (12 שבועות בלבד) הוא אינו לוקח בחשבון השפעות לטווח ארוך ואיננו מדיד בשנים
כמו כן, מספר המשתתפים הוא מיקרוסקופי, בהשוואה למחקרים רפואיים השוואתיים וסטטיסטיים,
לא הייתי שם את מלא המשקל על הנאמר שם, ובוודאי זה אינו תחליף להוועצות עם רופא ילדים התפתחותי ואורטופד ילדים

עוד דבר, חביבי, אתה בן 15, זה הכול, אתה עוד תגדל ותתחזק, מסת השריר תופיע בגיל מאוחר יותר, לבינתיים,
תוכל להמשיך לעסוק בספורט בכיף, לבצע תרגילים על בסיס משקל גוף, ובבגרותך, להנות מהפרות שאתה שותל היום.

זה ציטוט מתוך המחקר שהובא כאן - שים לב שזו מחקר קצר טווח (12 שבועות בלבד) הוא אינו לוקח בחשבון השפעות לטווח ארוך ואיננו מדיד בשנים
כמו כן, מספר המשתתפים הוא מיקרוסקופי, בהשוואה למחקרים רפואיים השוואתיים וסטטיסטיים,
לא הייתי שם את מלא המשקל על הנאמר שם, ובוודאי זה אינו תחליף להוועצות עם רופא ילדים התפתחותי ואורטופד ילדים

עוד דבר, חביבי, אתה בן 15, זה הכול, אתה עוד תגדל ותתחזק, מסת השריר תופיע בגיל מאוחר יותר, לבינתיים,
תוכל להמשיך לעסוק בספורט בכיף, לבצע תרגילים על בסיס משקל גוף, ובבגרותך, להנות מהפרות שאתה שותל היום.

מחזק לגמרי תגובה במקום.

• פותח/ת השרשור

מחזק לגמרי תגובה במקום.

אוקיי תודה רבה, ואתם חושבים שהמתקני כושר האלה שיש בכל מיני פארקים שעובדים על בסיס משקל גוף עוזרים במשהו או שהם סתם כזה?
הם יותר טובים אשר שאני יעשה שכיבות שמיכה או משהו אחר בבית?
ואם תוכלו לתת לי תרגילים טובים לבית ככה סתם כלומר שלא צריך לקנות כלום אני אשמח
תודה רבה ^^

• פותח/ת השרשור
הקפצה השאלה האחרונה ששאלתי זאת ששמה ^^^^
חשובה לי אם תוכלו לענות עליה אני אשמח :D

אין תרגילים טובים לבית. כדי להתקדם צריך להעלות משקלים ועומסים, אז או שבונים חדר כושר ביתי או שנרשמים לחדר כושר. לא תתקדם לשום מקום בזכות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן.

Back
למעלה תחתית