עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא ענה לך על החתירה, לנעליים התיחס לגבי הסקוואט. לגבי המתניים וכל הדברים האחרים שגדלים לך, למה אתה מצפה בדיוק? אם אתה מעמיס על הגוף ומתחזק אותו בהתאם, הוא יסתגל ויגדל ויתחזק. לי גדלו התחת והרגליים בצורה מטורפת ב-SS ובלינארית, ופלג גוף עליון לא גדל באותו היחס. כמתאמן מתחיל ובינוני זה לא עניין אותי מה גדל ומה לא, וגם לא יעניין אותי בהמשך. אם זה כן מעניין אותך אישית, תדאג לזה כשתגיע לרמות קצת יותר גבוהות כי כרגע מהסרטונים שהעלת (ואחרים בערוץ שלך) אני ממש לא רואה על איזו גדילה אתה מדבר, אתה ממוצע.
את הסקאווט כבר תיקנתי ובקרוב אני אעלה עוד סרטון לקבל ביקורת על הטכניקה החדשה.התייחסתי לסקוואט שאותו ראיתי בערוץ שלך, מן הסתם עדיף שהייתי מציין את זה.
את הסקאווט כבר תיקנתי ובקרוב אני אעלה עוד סרטון לקבל ביקורת על הטכניקה החדשה.
יש סיכוי שתוכל גם לבדוק את הטכניקה שלי בחתירה? אתמול אחרי התרגיל כל הלילה סבלתי מכאבי גב, ואני מאמין שזה מהטכניקה.
וראיתי שאתה מבצע פרונט סקאווט, באיזה שלב אתה ממליץ לשלב את התרגיל הזה בתוכנית?
השאלה הייתה יותר מכוונת לתוכניות עתידיות, למה שיבוא אחרי הSS. והסיבה שאני רוצה לשלב את התרגיל היא כי הרבה המליצו עליו(אני משחקן פוטבול)למה שתשלב פרונט סקוואט ב-SS?
השאלה הייתה יותר מכוונת לתוכניות עתידיות, למה שיבוא אחרי הSS. והסיבה שאני רוצה לשלב את התרגיל היא כי הרבה המליצו עליו(אני משחקן פוטבול)