הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקאווטים, דדליפט, ומותניים רחבות

• פותח/ת השרשור Zodon
  • פורסם בתאריך
אין שם שום גדילה, זה עוד אחד שאוכל סרטים על הפרופורציות המושלמות שלו.

אין שום דבר חריג בחתירה הזאת.

אני גם רוצה להתייחס למה שפתחת איתו את השרשור. יותר הגיוני משפיתחת כרס ומותניים רחבים זה שהדמיון שלך מפותח. אם יש לך תמונות "לפני ואחרי", אז תסתכל עליהן ותראה שאתה כנראה הוזה.

• פותח/ת השרשור
הוא ענה לך על החתירה, לנעליים התיחס לגבי הסקוואט. לגבי המתניים וכל הדברים האחרים שגדלים לך, למה אתה מצפה בדיוק? אם אתה מעמיס על הגוף ומתחזק אותו בהתאם, הוא יסתגל ויגדל ויתחזק. לי גדלו התחת והרגליים בצורה מטורפת ב-SS ובלינארית, ופלג גוף עליון לא גדל באותו היחס. כמתאמן מתחיל ובינוני זה לא עניין אותי מה גדל ומה לא, וגם לא יעניין אותי בהמשך. אם זה כן מעניין אותך אישית, תדאג לזה כשתגיע לרמות קצת יותר גבוהות כי כרגע מהסרטונים שהעלת (ואחרים בערוץ שלך) אני ממש לא רואה על איזו גדילה אתה מדבר, אתה ממוצע.

אני עוד מעט יעלה תמונה ויראה את המצב שנוצר, בסרטון לא רואים, אני ממש עם בטן בולטת החוצה כמו כרס, אבל עדיין על אחוז שומן נמוך וקוביות.

ואיך אני יכול לתקן את התזוזה עם החתירה? אני לא מבין מאיפה נובע התנועה עם הברכיים ואיך זה גם יעזור לי למנוע את הכאבים בגב

התייחסתי לסקוואט שאותו ראיתי בערוץ שלך, מן הסתם עדיף שהייתי מציין את זה.

• פותח/ת השרשור
התייחסתי לסקוואט שאותו ראיתי בערוץ שלך, מן הסתם עדיף שהייתי מציין את זה.
את הסקאווט כבר תיקנתי ובקרוב אני אעלה עוד סרטון לקבל ביקורת על הטכניקה החדשה.
יש סיכוי שתוכל גם לבדוק את הטכניקה שלי בחתירה? אתמול אחרי התרגיל כל הלילה סבלתי מכאבי גב, ואני מאמין שזה מהטכניקה.

וראיתי שאתה מבצע פרונט סקאווט, באיזה שלב אתה ממליץ לשלב את התרגיל הזה בתוכנית?

את הסקאווט כבר תיקנתי ובקרוב אני אעלה עוד סרטון לקבל ביקורת על הטכניקה החדשה.
יש סיכוי שתוכל גם לבדוק את הטכניקה שלי בחתירה? אתמול אחרי התרגיל כל הלילה סבלתי מכאבי גב, ואני מאמין שזה מהטכניקה.

וראיתי שאתה מבצע פרונט סקאווט, באיזה שלב אתה ממליץ לשלב את התרגיל הזה בתוכנית?

למה שתשלב פרונט סקוואט ב-SS?

• פותח/ת השרשור
למה שתשלב פרונט סקוואט ב-SS?
השאלה הייתה יותר מכוונת לתוכניות עתידיות, למה שיבוא אחרי הSS. והסיבה שאני רוצה לשלב את התרגיל היא כי הרבה המליצו עליו(אני משחקן פוטבול)

מהניסיון האישי שלי:
אל תתרגש מטחורים, קרה לי 4-5 פעמים כל פעם שהיו שינויים משמעותיים בתוכנית אימונים, קרה לי פעם אחת כנראה מסקוואט אבל אל תחשוב שהתרגיל מקולל זה קרה לי גם משינויים דראסטיים בריצה \ שחייה. אל תזניח לך לרופא הוא יגיד לך מה המצב ויתן לך טיפול בהתאם. לי זה בכל הפעמים עבר תוך יום-יומיים-שלושה, תתפוס את זה מוקדם והכל יהיה בסדר, אל תלחץ. פחד מטחורים זה תירוץ גרוע לא להתאמץ. אם וכאשר יש לך, כל מקרה לגופו. אני אף פעם לא שיניתי שום דבר באימונים שלי בגלל זה.

השאלה הייתה יותר מכוונת לתוכניות עתידיות, למה שיבוא אחרי הSS. והסיבה שאני רוצה לשלב את התרגיל היא כי הרבה המליצו עליו(אני משחקן פוטבול)

שאל שוב כשזה יהיה רלוונטי.

Back
למעלה תחתית