הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלת מסה.

• פותח/ת השרשור tal12
  • פורסם בתאריך

tal12

משתמש מתחיל
40
1
נק' מוניטין:
1
40
1
אהלן ,
אני בן 16 לשעבר הייתי במכון והפסקתי אני כרגע חוזר להתאמן אני רוצה לקבל טיפה מכם, אני צריך לעשות מסה, הבנתי שאני צריך להתאמן לפי תוכנית האימונים AB , אשמח אם תביאו לי תוכנית שמתאימה לי, דרך אגב אני רוצה לקנות גיינר, כמה זה עולה בערך גיינר ואיזה גיינר מומלץ ?

SS תוכנית מעולה למתחילים או לכאלו שעשו הפסקה ארוכה באימונים - תוכל לקרוא בפורטל.
המומלץ הוא לקנות אבקת חלבון במקום גיינר כי כך אתה נמנע מכל הסוכרים המיותרים שמכניסים לשם ואיכות החלבון גבוהה יותר,
כמו כן תוכל להוסיף לאבקת חלבון פירות או ש"ש ולעשות גיינר תוצרת בית שגם יוצא זול יותר.
אם בכל זאת בא לך על גיינר יש מבחר גדול - כמעט לכל חברה יש גיינר ותצטרך לבדוק מה מתאים לך מבחינת מחיר/משקל ויחס הערכים במוצר.
המחירים נעים בערך מ- 300-500 בקנייה בארץ.. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אוקי, אז אתה אומר שכדאי לעשות SS ולא AB ? האם אני יצטרך לשנות בהמשך תוכנית אימונים למסה או לכל אורך הדרך להמשיך עם SS ? אז כנראה שאני יקנה אבקת חלבון, יש משהו מומלץ \ טעמים מומלצים ? אשמח לשמוע דעות נוספות.

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי... אז כנראה שאני אתאמן לפי תוכנית SS , התוכנית שנמצאת באתר זה מה שאני יקח , זה מה שצריך לפי מה שקראתי נכון ?
בקשר לגיינר \ אבקת חלבון לפי מה שהבנתי שעדיף כשאתה עושה מסה אז לקחת גיינר כי יש שם יותר קלוריות וכשאתה בתקופת חיטוב לקחת אבקת חלבון רגילה , האם זה נכון ומומלץ לעשות את זה ?

אתה לא צריך גיינר זה סתם יקר ברמות !אם אתה לא מצליח להגיע לערכים שאתה צריך תקנה אבקת חלבון ותעשה גיינר ביתי בכך שתוסיף לו למשל :
פירות , הרבה חלב , ש״ש, קרונפלקסים למינהם , אגוזים למינהם , גלידות , יוגרוטים ועוד ייצא לך יותר משתלם ויותר מכוון בטעם

גיינר זה בזבוז כסף בכל מקרה - עדיף כבר לקחת אבקת חלבון רגילה ולערבב אותה עם פחמימות - חלב, דבש, וכו'.

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי אותכם... שאלה נוספת יש לי, במידה ואני מתחיל כרגע תוכנית אימונים של SS שנמצאת באתר המאמרים שלכם, אני יצטרך לשנות תוכנית אימונים בעוד זמן מה, או שהתוכנית הזו היא תוכנית אימונים עד סוף תקופת המסה ?

בדרך כלל היא תכנית עד סוף מסה כי מי שממצא אותה עד סופה בדרך כלל מסיים אותה על אחוז שומן גבוה

Back
למעלה תחתית