הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא נותנים לי !

osher117

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
-25
65
0
אלטרנטיבה
קודם כל הנה הפרטים עליי:
גובה: 1.63
משקל: 41 (אני יודע שזה קצת ובגלל זה העדפתי לעלות עם מסה ולא רק עם שומן)

התאמנתי בהתחלה חודשיים בבית על: שכיבות שמיכה 5X12,כפיפות בטן 3X40, מוט כיפוף 4X25, סקוואט בלי משקל 3X15 ונהיו לי קצת שרירים ואחרי שנרשמתי למכון כושר השרירים שלי נהיו קטנים יותר ונעלמו

כנראה שאני יפרוש מהמכון כושר ומעניין הספורט והכושר וגם מהפורום כי המאמנת שלי פשוט לא נותנת לי להרים משקולות היא פשוט לא מסכימה לי
בגלל שכל כך רציתי להרים משקולות הלכתי וניסיתי מבלי שהיא תראה ושאלתי אנשים שהתאמנו שם איך מרימים את זה כמו שצריך והם אמרו שזה עוצר תגדילה והם לא לוקחים עליי אחריות ואז המאמנת תפסה אותי וצעקה עליי שאסור לי להיות שם וכולם הסתכלו ואתם לא יודעים איזה פדיחות זה
הנה כל האשכולות שלי בנושא:
http://www.***********/showthread.php?t=10648759
http://www.***********/showthread.php?t=10666288
(אחרי שעשיתי את זה היא אומרת שאסור לי לעשות מסה)
http://www.***********/showthread.php?t=10751583
http://www.***********/showthread.php?t=10763220
http://www.***********/showthread.php?t=10773982
http://www.***********/showthread.php?t=10784152
קבלו תשיחה שלנו היום כשהגעתי למכון:
אני: (מביא לה תתוכנית אימונים שהכנתם לי בפורום) ואומר "תדגימי לי איך עושים את התרגלים האלה כמו שצריך שלא יהיו לי בעיות ופציעות
היא: זרוק אתזה מיד לפח אמרתי לך לעשות תתוכנית שהבאתי לך חודש שלם!!!!!!
אני: אבל אנלא רוצה חיטוב אני גם ככה רזה ואני רוצה מסה
היא: קודם תעשה תתוכנית אימונים שהבאתי לך ואז נדבר
אני: אחרי שאני יעשה תתוכנית הזאת חודש תביאי לי להשתמש במשקולות?
היא: עד אז אלוהים גדול
אני: תעני לי עכשיו כן או לא?
היא: אסור לך בכלל לעשות תתוכנית אימונים הזאת זה לא מתאים לך,הגוף שלך לא מתאים,אתה רזה מידי,רק המוט שוקל 17 שזה חצי מהמשקל שלך וגם זה עוצר תגדילה
אני: תחפשי כל האינטרנט מלא במחקרים שמוכיחים ששקולות לא עוצרות גדילה
היא: האינטרנט גם מלא שקרים..
אני: כל החברים שלי נמצאים במכון אחר ועל היום הראשון שלהם במכון הם קיבלו תוכנית מסה עם משקולות אז מה הבעיה לתת לי?
היא: לא אכפת לי מחברים שלך וגם אתה בחיים לא תעשה את התוכנית הזאת במשמרת שלי

פה אני כבר החלטתי לצאת מהמכון וללכת לקבלה ומשם הפנו אותי למנהל והמנהל בא ודיבר עם המאמנת והיא אמרה לו שאני לא בנוי לתוכנית הזאת והמנהל אמר לה שלפחות תתן לי עם משקל נמוך ובכל זאת לא נתנו לי לעבוד על התוכנית שכלכך רציתי והייתי צריך להמשיך עם התוכנית שהיא הביאה לי..

ראיתם כמה ניסיתי ושום דבר לא עזר כנראה שאני עוזב את המכון(בסיום המנוי עוד כ3 חודשים) ואת עניין הכושר כי אין עוד מכוני כושר קרובים אליי ובתקציב שלי

האשכול ארוך אבל מומלץ לקרוא הכל.

ווואוו איזה תיסבוך יש לך שם..... מה ההורים שלך אומרים בנושא ?
מקסימום תבוא איתם ...

כמו שאמרת תעבור מכון לא נראה פה שיש לך ברירה אחרת וכמו שאתה מבין גם כשתסיים את התוכנית שהיא הביאה לך אתה לא תעבור לתכנית כמו שהביאו לך מהפורום וזה אני אומר לך בהתחייבות לפי המשפט של ״ עד אז אלוהים גדול ״ ! גם באופן כללי לפי הדיבור השמע כמו צוות מאמנת / המתאמנים במקום אנשים מאוד קרירריפ וגם חסרי יידע מה שמאוד חשוב שלא צריך להיות במכון .

• פותח/ת השרשור
ווואוו איזה תיסבוך יש לך שם..... מה ההורים שלך אומרים בנושא ?
מקסימום תבוא איתם ...
תאמת ההורים שלי מסכימים לי להרים משקולות ולהתחיל תוכנית מסה אבל המאמנים שם לא נותנים לי
כמו שאמרת תעבור מכון לא נראה פה שיש לך ברירה אחרת וכמו שאתה מבין גם כשתסיים את התוכנית שהיא הביאה לך אתה לא תעבור לתכנית כמו שהביאו לך מהפורום וזה אני אומר לך בהתחייבות לפי המשפט של ״ עד אז אלוהים גדול ״ ! גם באופן כללי לפי הדיבור השמע כמו צוות מאמנת / המתאמנים במקום אנשים מאוד קרירריפ וגם חסרי יידע מה שמאוד חשוב שלא צריך להיות במכון .
אבל ישלי מנוי,סתם בזבזתי כסף?

לדעתי במקרה כזה אין מה לעשות כן הפסדת כסף אבל עדיף מאשר לבזבז זמן במכון וסתם להתבטל ... תביא את ההורים שלך ותעשה להם את המוות ואם עדיין לא יתנו לך אז תעזוב

• פותח/ת השרשור
לדעתי במקרה כזה אין מה לעשות כן הפסדת כסף אבל עדיף מאשר לבזבז זמן במכון וסתם להתבטל ... תביא את ההורים שלך ותעשה להם את המוות ואם עדיין לא יתנו לך אז תעזוב
אבל פעם כשהתאמנתי בבית היו לי שרירים יותר גדולה ומאז שנרשמתי למכון כושר הם נהיו קטנים..

לך למנהל המכון ותגיד לו או שהיא מפסיקה לזיין תשכל או שאני רוצה תכסף ותביא תהורים שלך איתך

המאמנת יכולה להמליץ לך מה לעשות, לא לחייב אותך. למה אתה מקשיב לה?

פשוט תלמד את התרגילים לבד, תעלה סרטונים לפורום, פיזית היא לא תמנע ממך להתאמן, ואם כן תעשה להם בלאגן.

• פותח/ת השרשור
לך למנהל המכון ותגיד לו או שהיא מפסיקה לזיין תשכל או שאני רוצה תכסף ותביא תהורים שלך איתך
זה מה שעשיתי אבל בלי ההורים והם לא מחזירים תכסף וגם לא נותנים לי לעשות מה שאני רוצה
המאמנת יכולה להמליץ לך מה לעשות, לא לחייב אותך. למה אתה מקשיב לה?
אם אני לא עושה מה שאומרים לי מוציאים אותי מהמכון
פשוט תלמד את התרגילים לבד, תעלה סרטונים לפורום, פיזית היא לא תמנע ממך להתאמן, ואם כן תעשה להם בלאגן.

זה מה שעשיתי אבל בלי ההורים והם לא מחזירים תכסף וגם לא נותנים לי לעשות מה שאני רוצה

אז שיוציאו אותך ותקבל החזר כספי.
חוץ מזה שיצא חוק שאם אתה רוצה לבטל מנוי אסור להם לחייב אותך ואתה מקבל החזר כספי
תריץ חיפוש בפורום זה פורסם פה פעם.

• פותח/ת השרשור
אז שיוציאו אותך ותקבל החזר כספי.
חוץ מזה שיצא חוק שאם אתה רוצה לבטל מנוי אסור להם לחייב אותך ואתה מקבל החזר כספי
תריץ חיפוש בפורום זה פורסם פה פעם.
החזר מלא? וזה גם מנוי לבריכה לא רק לחדר כושר

תבקש עזרה מההורים \ אח גדול.

אז תעשה 3 חודשים מה שהיא אומרת, איזה אסון יקרה?
בעוד 3 חודשים תעזוב.

• פותח/ת השרשור
אז תעשה 3 חודשים מה שהיא אומרת, איזה אסון יקרה?
בעוד 3 חודשים תעזוב.
אבל אין לי מכון אחר קרוב אליי שהוא בטווח מחירים שאני יכול לשלם

נישמע לי כמו תיסבוך רציני אני לא יודע איזה תשובה אתה רוצה לשמוע אני לא חושב שיש מכון כושר בארץ שמכריח מתאמנים להקשיב למאמנים .... נשמע לי הזוי אבל אם אתה אומר שיש אז יש תקשיב תלמד כמו שאתה לומד מפורמים והכל שיעיפו אותך כמה פעמים גם לא יקרה כלום אבל אם ממש ישך בעיה הייתי ממליץ לך לסיים את המנוי כשתוכל ואז לקנות ספסל של בנץ פרס ומוטא אולימפי יד שנייה תוכל להשיג אתזהב בזול צריך לחפש התרגילים הטובים נמצאים במוטא האולימפי אתה תוכל להסתדר עם זה לדוגמא : בנץ' פרס , סקוואט , דדליפט ... נחשבים לחלק מהתרגילים הטובים ביותר מצטער אבל אני לא יודע מה עוד אתה יכול לעשות והענייןם הזה שהשרירים שלך ניהיו יותר קטנים נישמע לי שאכלת פחות מידי אוכל או שההתאוששות שלך הייתה גרועה תאכל המון לא יקרה לך כלום גם ככה אתה חייב לעלות משקל ולאחר האימון תנוח ותתאושש בזמן מתאים . אלה ההמלצות שלי .

Back
למעלה תחתית