הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Pendlay row טכניקה לבדיקה...

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405

אשמח לשמוע הסבר על הטעויות ,ובבקשה תגובות לעניין,תודה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תרים תחזה... האגן יותר גבוה מהחזה.. זה ניראה לך הגיוני..?
ועל הדרך תעיף תנעליים תכפפות ותאיפוד... אתה ניראה כאילו אתה מינימום הולך לרוץ מרטון...

• פותח/ת השרשור
תרים תחזה... האגן יותר גבוה מהחזה.. זה ניראה לך הגיוני..?
ועל הדרך תעיף תנעליים תכפפות ותאיפוד... אתה ניראה כאילו אתה מינימום הולך לרוץ מרטון...

יש לי בעיה שאם אני יהיה כמו שאמרתה אז המוט יפגע בברכיים שלי . ועוד שאלה המוט צריך להגיע לחזה או לפופיק ?

אחי הפלטות קטנות מידיי שים מדרגות בצדדים תראה איך אתה מתכופף להרים ( אתה צריך גובה של פלטות 20 )

תראה, התנועה שלך פשוט נוראית מכל הבחינות.
אם זה היה רק דבר אחר הייתי עוזר לך לתקן.
אתה חייב להתחיל להכנס לסרטונים וללמוד איך לעבוד בטכניקה נכונה אחרת קודם כל, אין למה שאתה עושה שום תועלת וחוץ מזה הגב שלך... עזוב כואב לי לחשוב על זה.

• פותח/ת השרשור
תראה, התנועה שלך פשוט נוראית מכל הבחינות.
אם זה היה רק דבר אחר הייתי עוזר לך לתקן.
אתה חייב להתחיל להכנס לסרטונים וללמוד איך לעבוד בטכניקה נכונה אחרת קודם כל, אין למה שאתה עושה שום תועלת וחוץ מזה הגב שלך... עזוב כואב לי לחשוב על זה.
עשיתי עם משקל קל אז אין לך מה לדאוג.....אני הסתכלתי על סרטונים ואני לא כ''כ מבין ...🆘

עשיתי עם משקל קל אז אין לך מה לדאוג.....אני הסתכלתי על סרטונים ואני לא כ''כ מבין ...🆘
מה יש להבין ? להסתכל איך אחרים עושים ופשוט לעשות אותו הדבר
אתה אמור למשוך בערך לכיוון ההתחלה של הבטן, לא לפופיק. וזה לא אמור לפגוע בברכים כי כשעושים עם פלטות בגובה נורמלי הרגליים צריכות להיות כמעט ישרות...

• פותח/ת השרשור
מה יש להבין ? להסתכל איך אחרים עושים ופשוט לעשות אותו הדבר
אתה אמור למשוך בערך לכיוון ההתחלה של הבטן, לא לפופיק. וזה לא אמור לפגוע בברכים כי כשעושים עם פלטות בגובה נורמלי הרגליים צריכות להיות כמעט ישרות...
אוקי תודה , אז רק כדי לוודא שהבנתי נכון אי צריך להביא את המוט בערך לאזור החגורה ? או בין החגורה לפופיק ?

מוט צריך להיות בקו של הנעל חזה פתוח גב ישר ואני ממליץ לך להוסיף משקל על המוט זה האירוניה שאתה לא מצליח לבצע את התרגיל כי המשקל קל לך מדיי - תוסיף קצת משקל שיהיה בינוני לפחות ושהמוט יעלה בקו ישר לכיוון הקו שמתחת לחזה .
תתחיל בזה שתמשוך את המוט לאוויר בעזרת משיכה אחורה של הברכיים ככה תגיע לתנוחה המתאימה כדי שהמוט לא ייתקע לך בברכיים והמוט צריך לעלות טיפה אתה אמור להרים אותו בעזרת הידיים בלי למשוך את הגב למעלה ואז להחזיר אותו לריצפה באותו דרך - זכור - מוט עולה בקו ישר חזה פתוח גב ישר לכל אורך התנועה , החזרה מתחילה מהרצפה אתה מתרומם ומרים את המוט טיפה למעלה בעזרת משיכה אחורה של הברכיים ויישור הגב טיפה למעלה ואז מבצע את המשיכה ומחזיר את המוט לריצפה ומתחיל שוב

נ.ב. תסתכל בספר האלקטרוני אם יש לך SS אם לא אני יישלח לך עמוד 264 יש הדגמה מפורטת לכל שלב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי תודה אבל איפה אמור להיות המוט שהוא מגיע למעלה לחזה התחתון ? והמרפקים צריכים להיות צמודים לגוף ?

אוקי תודה אבל איפה אמור להיות המוט שהוא מגיע למעלה לחזה התחתון ? והמרפקים צריכים להיות צמודים לגוף ?
לא מרפקים לא צמודים לגוף אבל גם שלא יעבור את ה90 מעלות
תעבוד בין 40-60 מעלות
המוט אמור להגיע לקו שמתחת לחזה - הוא אמור לעלות בקו ישר

• פותח/ת השרשור
לא מרפקים לא צמודים לגוף אבל גם שלא יעבור את ה90 מעלות
תעבוד בין 40-60 מעלות
המוט אמור להגיע לקו שמתחת לחזה - הוא אמור לעלות בקו ישר
אוקי תודה רבה !!,אני יעלה לביקורת ביום חמישי

למה מחקת את הסרטון?

גם אם הביצוע שלך לא טוב, אפשר ללמוד מזה הרבה לפי הבקורת של משתמשי הפורום.

העלה את הסרטון בחזרה, או שהשרשור עם הסרטון החדש יינעל לתגובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית