עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרים תחזה... האגן יותר גבוה מהחזה.. זה ניראה לך הגיוני..?
ועל הדרך תעיף תנעליים תכפפות ותאיפוד... אתה ניראה כאילו אתה מינימום הולך לרוץ מרטון...
עשיתי עם משקל קל אז אין לך מה לדאוג.....אני הסתכלתי על סרטונים ואני לא כ''כ מבין ...🆘תראה, התנועה שלך פשוט נוראית מכל הבחינות.
אם זה היה רק דבר אחר הייתי עוזר לך לתקן.
אתה חייב להתחיל להכנס לסרטונים וללמוד איך לעבוד בטכניקה נכונה אחרת קודם כל, אין למה שאתה עושה שום תועלת וחוץ מזה הגב שלך... עזוב כואב לי לחשוב על זה.
מה יש להבין ? להסתכל איך אחרים עושים ופשוט לעשות אותו הדברעשיתי עם משקל קל אז אין לך מה לדאוג.....אני הסתכלתי על סרטונים ואני לא כ''כ מבין ...🆘
אוקי תודה , אז רק כדי לוודא שהבנתי נכון אי צריך להביא את המוט בערך לאזור החגורה ? או בין החגורה לפופיק ?מה יש להבין ? להסתכל איך אחרים עושים ופשוט לעשות אותו הדבר
אתה אמור למשוך בערך לכיוון ההתחלה של הבטן, לא לפופיק. וזה לא אמור לפגוע בברכים כי כשעושים עם פלטות בגובה נורמלי הרגליים צריכות להיות כמעט ישרות...
איזה חגורה ?..אוקי תודה , אז רק כדי לוודא שהבנתי נכון אי צריך להביא את המוט בערך לאזור החגורה ? או בין החגורה לפופיק ?
אוקי אני הבנתי לבטן התחתונה ...אז אתה אומר בעצם לחזה התחתון ? סליחה על חוסר ההבנה:s59:איזה חגורה ?..
לא, אמרתי - לכיוון סוף החזה
כן ראיתי אני יעשה את זה , אבל אני רוצה להיות סגור איפה המוט צריך להגיעתראה מה רשמתי אתה חייב לדעתי גובה של פלטות 20 ( שים מדרגות בצדדים )
לא מרפקים לא צמודים לגוף אבל גם שלא יעבור את ה90 מעלותאוקי תודה אבל איפה אמור להיות המוט שהוא מגיע למעלה לחזה התחתון ? והמרפקים צריכים להיות צמודים לגוף ?
אוקי תודה רבה !!,אני יעלה לביקורת ביום חמישילא מרפקים לא צמודים לגוף אבל גם שלא יעבור את ה90 מעלות
תעבוד בין 40-60 מעלות
המוט אמור להגיע לקו שמתחת לחזה - הוא אמור לעלות בקו ישר