הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי כדאי לשנות תכנית?

hypertrophia

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
אני מתאמן חדש(חודש +-)ועד עכשיו עבדתי עם FBW והגעתי ל10 קילו כל צד לחיצת חזה 10 קילו כפיפת מרפק 8 קילו פשיטת מרפק 15 קילו לחיצת כתפיים בישיבה באזור ה70 קילו בלחיצת רגליים במכונה בכל התרגילים אני עושה בין 10-15 חזרות ו3 סטים.עליתי במשקלי עבודה מאז שהתחלתי אבל עכשיו אני לא ממש מרגיש תפוס או עייף אחרי אימון ואני לא מצליח להעלות משקל כדאי להישאר עם התכנית הזאת או לעבור לאחרת? אני גם עושה 20 קילו בT bar רחב ו40 בחתירה צר במכונה ואני עדיין לא מצליח לעשות מתח 1 למה?

• פותח/ת השרשור
הקטע שאני קצת מפחד לעשות דדליפט ופאוור קלין במיוחד בגלל שיש לי בעיה בברך...והיסטוריה קצרה של פציעות גב(לא קשות במיוחד אבל עדיין)יש עוד הצעות? דרך אגב אני בן 15 יכול להיות שבגלל זה המאמן בחדר כושר לא יתן לי לעשות תרגילים כאלה?? ואם זה משנה אז אני גם משחק כדורסל...

נערך לאחרונה:
מה התכנית שאתה עובד לפיה כרגע? כדורסל בהחלט יכול לפגוע בהתאוששות, וגם הפציעות כמובן לא תורמות. עדיין, גם בהתחשב בנ"ל המשקלים מאוד נמוכים ו-99% סיכוי שהתכנית ליצנית ואז תעבור על הפורטל ותיקח תכנית מוכנה.

• פותח/ת השרשור
על איזה תכנית יש המלצה?? במהלך העונה יש לי בערך 10 אימונים בשבוע שחלקם הם אימוני כושר...עש עכשיו עשיתי FBW שהתכנית בנויה מ4 חלקים שבכל חלק יש 3 תרגילים לדוג' חזה,רגליים,בטן.ידיים,רגליים,גב.כתפיים,רגליים,בטן,ידיים,רגליים,גב.אם למשהו יש תכנית אחרת הוא יותר ממוזמן לפרסם פה או לשלוח לי

• פותח/ת השרשור
אפשר בבקשה תשובה כי בינתיים אני מרגיש שאני די מבזבז את הזמן שלי

כמו שאמרתי - התכנית ליצנית, אפילו בלי לראות את הפירוט של התרגילים. המלצנו כבר על תכנית: SS. לא רוצה או לא יכול לעשות - קח FBW מוכנה מהפורטל שיש בה תרגילים שלא "יפחידו" אותך. אף אחד לא יבנה לך תכנית מותאמת אישית מעבר לזה. לאור עבר הפציעות שלך אולי כדאי שתלך לרופא ספורט (לא רופא משפחה או "מומחה" כלשהו, אלא רופא ספורט).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה לא AB או כל כל תכנית "אותיות"??

כי אתה באוף סיזן ורוצה להתחזק כמה שיותר בזמן הקצר ביותר.

• פותח/ת השרשור
ובמהלך העונה כדאי לשנות תכנית?? בתכניות שכתובות בקילוגרם כל כמה זמן אני צריך להעלות משקל?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היום התחלתי לעשות סקוואטים התחלתי לעשות בלי משקל כדי ללמוד את הטכניקה עוד כמה ימים אני יתחיל עם מוט ואחרי שאני אדע את הטכניקה של הסקוואט טוב המדריך ילמד אותי דדליפט

Back
למעלה תחתית