ייעוץ אני רוצה לעשות ab אבל המשקלים שלי נמוכים אני יגדל?

דנאיל אבוטבול

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
המשקל שלי זה בערך 18 קילו מתחת לגובה ואני רוצה להתחיל ab עכשיו אם אני יאכל טוב והתאמן אני יגדל גם אם המשקלים נמוכים?
ושאני יעלה במישקל אני גם יתחזק לא?
זה תמונה שלי תראו כמה אני רזה
[URL=http://www.siz.co.il/] [/URL]

תרים כמה שאתה יכול יחסית אליך זה נחשב הרבה, אם השאלה הייתה האם אני צריך להתאמץ באימונים בשביל מאסת שריר ולהרים משקלים שקשיםבשבילי אתה תגדל גם עם קילו1 קשה לך , או שאתה מתכוון(סתם לדוגמא) שאתה יכול להרים 100קילו אז אתה תגדל אם תרים 10 קילו אז התשובה היא לא.
אתה צריך לתת לשריר גירוי ככול שהגירוי יהיה גבוה יותר ככה לשריר יהיה פוטנציאל גדילה גדול יותר במידה ואתה מקפיד על שאר הדברים(8שעות שינה ,לאכול טוב...)

• פותח/ת השרשור
תרים כמה שאתה יכול יחסית אליך זה נחשב הרבה, אם השאלה הייתה האם אני צריך להתאמץ באימונים בשביל מאסת שריר ולהרים משקלים שקשיםבשבילי אתה תגדל גם עם קילו1 קשה לך , או שאתה מתכוון(סתם לדוגמא) שאתה יכול להרים 100קילו אז אתה תגדל אם תרים 10 קילו אז התשובה היא לא.
אתה צריך לתת לשריר גירוי ככול שהגירוי יהיה גבוה יותר ככה לשריר יהיה פוטנציאל גדילה גדול יותר במידה ואתה מקפיד על שאר הדברים(8שעות שינה ,לאכול טוב...)

כן המישקלם כבדים לי לפעמים יש כשל גם ועליתי גם 4 קילו ואני יושן בין 7-10 שעות כול פעם שונה זה בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית