הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימון אישית

נעשה לך סדר - בגדול, SS היא תכנית שמיועדת למסה ולכוח, כלומר צריך לאכול בה יותר משמכניסים. מאחר ואתה לא רוצה מסה - זה תלוי בסופו של דבר בתזונה. אתה תתקדם פחות ב-SS מאשר בנאדם שאוכל וגם מעלה במסה, אבל זה תלוי בך. SS היא עדיין התכנית האופטימלית למטרה שלך.

• פותח/ת השרשור
נעשה לך סדר - בגדול, SS היא תכנית שמיועדת למסה ולכוח, כלומר צריך לאכול בה יותר משמכניסים. מאחר ואתה לא רוצה מסה - זה תלוי בסופו של דבר בתזונה. אתה תתקדם פחות ב-SS מאשר בנאדם שאוכל וגם מעלה במסה, אבל זה תלוי בך. SS היא עדיין התכנית האופטימלית למטרה שלך.
תודה אבל דבר אחד עוד לא הבנתי כל אחד פה מבלבל אותי כדי שלא יהיה לי מסה אני אוכל פחות\יותר ממה שאני מוציא????????????
ומה אתם אומרים על insanity ?

נערך לאחרונה:
אם אתה רוצה לצבור מסת שריר ולעלות במשקל אתה מכניס יותר קלוריות ממה שאתה מוציא
אם אתה רוצה להתחטב ולאבד משקל אתה עושה את הפעולה ההפוכה

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לצבור מסת שריר ולעלות במשקל אתה מכניס יותר קלוריות ממה שאתה מוציא
אם אתה רוצה להתחטב ולאבד משקל אתה עושה את הפעולה ההפוכה
מה זאת אומרת לאבד משקל להיות רזה (כי עכשו יש לי קצת כרס)

אז אתה מכניס פחות קלוריות ממה שאתה מוציא. תעשה SS בכמה שבועות הראשונים עד שתיתקע, ואח"כ תעבור לתכנית עם פחות נפח, כמו למשל התכנית הליניארית של ביל סטאר (אתה יכול לקרוא עליה גם בפורטל שלנו).

• פותח/ת השרשור
אז אתה מכניס פחות קלוריות ממה שאתה מוציא. תעשה SS בכמה שבועות הראשונים עד שתיתקע, ואח"כ תעבור לתכנית עם פחות נפח, כמו למשל התכנית הליניארית של ביל סטאר (אתה יכול לקרוא עליה גם בפורטל שלנו).
אלוהים ישמור אחי מילה לא הבנתי..

מה לא ברור? תעשה SS עד שהמשקלים ייתקעו, ותדאג להכניס פחות קלוריות ממה שאתה מוציא.

כן לאבד משקל אומר להרזות (דיאטה) ובשביל זה מכניסים פחות קלוריות ממה שהגוף מוציא (rmr)
מה שהבחור מעליי הציע לך זה תכניות אימונים אפקטיביות בשבילך בתור מתאמן מתחיל לתהליך החיטוב שלך ועליהם אתה יכול לקרוא בפורטל

• פותח/ת השרשור
אחי אפשר קישור לפורטל?
ותודה רבה לכם!!!

אם אתה תעשה את הSS אתה לא תרזה,כי בSS מכניסים יותר קלוריות לגוף ממה שאתה מוציא-מאזן קלורי חיובי.

Back
למעלה תחתית