הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשר הסברים קצת על תפריט דל פחמימה ?

• פותח/ת השרשור aaviv
  • פורסם בתאריך

aaviv

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
-18
54
0
יש מצב לקצת הסברים על הייתרונות של תפריט דל פחמימה בחיטוב לעומת תפריט רגיל שמן הסתם , דל בשומן ?
אני כרגע בחיטוב ואני מגיע לאזור ה 90 גרם פחמימה ביום , בימי שישי בערך 150 גרם פחמימה
אבל בשומן בערך על 20-30 גרם ביום

ראיתי הרבה שעושים תפריטים דלי פחמימות , בצורה קריטית , 20-30 גרם פחמימה ביום
אבל מנגד השומן בערך 120 גרם שומן ביום , איפה הייתרונות של זה בחיטוב , איך זה עוזר לרדת באחוזי שומן ומה מומלץ ובאיזה שלב ?

תודה לעוזרים...

• פותח/ת השרשור
מתי יהיה נכון להתחיל בשיטה הזאת ?
אני כרגע 1.80 גובה משקל 77 אני חודש וחצי על חיטוב כמו שכתבתי , דל שומן פחמימה עד 100 גרם ביום וחלבונים X2 משקל
ואיך מצליחים לסיים תפריט יומי עם 30 גרם פחמימה ? כמעט בכל דבר יש פחמימה החל מהחלב שאני שותה בבוקר ובקוטג' שאני אוכל או ברטבים שאני שם לחזה עוף.. וגם בירקות
אז מה עושים?

אתה יכול להגיע לאחוז שומן כמו 11~ ללא דל פחמימה שתגיע לשם תוכל לעבור לדל פחמימה י

בקשר לאיך מגיעים ?
טונה
ביצים
גבינות שמנות
קבנוסים
אבקת חלבון
חזה עוף
רטבים יש את חברת וואלדן פארמס רטבים נחמדים מאוד ללא קלוריות כלל וכלל

• פותח/ת השרשור
ומה החסרונות אם אני לא אצרוך הרבה שומנים בדל פחמימה ? נגיד 60-70 גרם שומן ובערך 40 גרם פחמימה ?
להתחיל דל פחמימה לפני שהגעתי ל 11% שומן יש בזה חסרונות ?
ואיזה ייתרון יש להעמסת פחמימות בשישי שבת חוץ מפסיכולוגי ? שאחרי שבוע קשה בלי פחמימות אפשר להתפנק... הרי חלק אומרים שהערכים התזונתיים מסתכמים בשבוע ולא ביום ואחרי העמסת פחמימות התפריט בסוף השבוע יצא כאילו תפריט רגיל ...

יש דיאטות שבהם לא אוכלים הרבה שומן וגם לא הרבה פחמימות ורוב הקלוריות באות מחלבון אבל לדעתי זה סבל יום ! שומן זה מקור השובע שלך בדיאטת דלת פחמימה ושומן לא משמין !
אתה יכול לעשות לפני 11 אחז אבל אתה יכול להגיע ל11 אחוז גם עם כמות מספקת של פחמימות אז למה לסבול ולשרוף את עצמך לפני ?
עושים העמסת פחמימות מפני שהמטאבוליזם שלך מפגע כתוצאה מזה שאתה בגירעון קלורי וככל שיש לך פחות פחמימות אתה צריך לעשות העמסות בתדירות גבוהה יותר
כאדי לשקם את המטבוליזם ולמלא את מאגרי הגליקוגן שנמצאים בשריר ובכבד

• פותח/ת השרשור
זה חייב להיות שומן ספציפי מבשר ודברים טבעיים או שכל זבל אפשרי ( שוקולד , סירופים , רטבים קצפת וכל השאר )
ואם אני יכול להסתדר עם 60-70 גרם שומן ו 30-40 גרם פחמימה , זה טוב בכל זאת ? או שזה מיותר
כמה זמן נהוג להיות בתפריט דל פחמימה ? ואם התחלתי ביום ראשון את התפריט דל פחמימה כבר בשישי הקרוב אני יעשה העמסה ? או שצריך קודם בהדרגה...

עדיף לאכול שומנים בריאים כי אם תאכל כל זבל אפשרי זה שומן טרנס וכולסטרול וכל מיני חומרים שמזיקים לגוף ושומנים בריאים זה משהו שאתה צריך כמקור אנרגיה ועוד כמה דברים חשובים...

עדיף לאכול שומנים בריאים כי אם תאכל כל זבל אפשרי זה שומן טרנס וכולסטרול וכל מיני חומרים שמזיקים לגוף ושומנים בריאים זה משהו שאתה צריך כמקור אנרגיה ועוד כמה דברים חשובים...

בגדול אני מסכים עם התגובה שלך, אבל אני ממליץ לך לעבור על אשכול המיתוסים בפורום תזונה (השרשור נעוץ) לגבי שומנים וכולסטרול, ובהתאם לכך לברור את המאכלים שלך.

• פותח/ת השרשור
אם אני מצליח לשמור בתפריט דל פחמימה
מגיע לכמות החלבונים , לכמות השומנים ולפחמימות בסביבות ה 40 גרם אבל קלוריות עדיין בגרעון של 700-800 לפניי אירובי
זה בסדר או שזה יותר מידי ?

תקשיב אם אתה עושה תפריט דל פחמימה והוא גם דל בשומנים אתה תיהיה בבעיית אנרגיה קשה .

חוצמיזה ששומנים זה טוב להורמונים שלך .

יש תפריט מעניין של סייקל שבועי שאליוט פירסם ביוטוב .

תהנה אם באלך לראות ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Back
למעלה תחתית