הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה של שנה וחודשיים

• פותח/ת השרשור G.Pas
  • פורסם בתאריך

G.Pas

משתמש פעיל
406
64
נק' מוניטין:
260
406
64
שלום לכולם,
כמו שאתם יכולים לראות אני חדש בפורום...
בכל מקרה, יש לי שאלה ששאלתי אותה הרבה אנשים וקיבלתי תשובות שונות וביצעתי אותן אבל לא ראיתי את התוצאות הרצויות.

הנה קצת רקע עלי:
אני בן 15.7 [כמעט 16 מן הסתם], גובה 182 ס"מ והמשקל הנוכחי שלי הוא 77 ק"ג ומבנה הגוף שלי הוא גדול.
אני עובד כבר שנה וחודשיים במכון כושר באופן רציף, ללא פציעות למיניהן, ללא הפסקות וכו'.
במהלך הזמן הזה [שנה וחודשיים] עבדתי על מסה, חיטוב, תזונה נכונה וכו' - יש לציין שאף פעם לא לקחתי שום תוספים למיניהם בשום צורה שהיא.

לנושא, וזוהי השאלה ששאלתי כל כך הרבה אנשים וקיבלתי תשובות וניסיתי את ההצעות של כל איש ואיש ולא קיבלתי את התוצאות הרצויות.
השאלה היא: איך אני מגיע לאחוז שומן נמוך, מספיק נמוך בשביל שיראו בבירור את השרירים - בעיקר באיזור הבטן*
*בכל הגוף ללא יוצא מן הכלל יש לי את מסת השריר שאליה שאפתי ואחוז השומן אליו שאפתי, וורידים ברגליים ובידיים שרציתי מאוד וסך הכל מראה טוב באיזורים הללו, אך באיזור הבטן [הקוביות בעצם] אף פעם לא הצלחתי להבליט את השרירים בו.

אני מודע לכך שזה תלוי באחוז השומן ובגנטיקה אך לאחר ששמעתי לראשונה את הדברים האלו לקחתי על עצמי את העסק והחלטתי לעשות משהו בנושא עד שתהיה לי בטן יפה, שטוחה ובעלת מבנה קובייתי אך ברור, כלומר בטן עם קוביות ברורות ולא "ככה ככה" ולא רק בלמעלה, אלא כל השישה עד שמונה קוביות ובבירור.

בכל מקרה, אמרו לי לרזות - רזיתי, לא עזר.
אמרו לי לרוץ ולעשות פעילות אירובית - רצתי, שחיתי, רכבתי - לא עזר.
אמרו לי לעבוד חזק על בטן - עבדתי, הייתה בטן חזקה - אך לא ראו קוביות.

כל אחד מהתחומים האלו הוא לא במשך חודש אלא במשך חודשיים עד שלושה, בהדיקות וללא חריגות.

הנקודה היא שלא משנה מה עשיתי, אני פשוט לא מצליח.

--תקראו הכל בבקשה, זה גם יכולה להיות בעיה של אחרים שישמחו לקבל תשובה, תגיבו תשובות בונות ותשאלו שאלות אישיות אני אענה לכם בכיף.

תודה מראש!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית