אפשר להתקדם בתחום בלי לאכול מוצרי חלב?

winston_1994

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-10
46
0
בן 18, 1.70, 75

מתאמן כמעט שנה
במשך השנה הזאת לא הצלחתי לעבור את ה2000 קלוריות
הייתי אוכל 1800-2000
אני אוהב מעדנים וחלב אבל גבינות בכלל לא
כמה דברים שאני חייב להבהיר:
* אני לא הולך לשתות חצי גלון חלב ביום, כי פעם הייתי שותה הרבה חלב והיו לי כאבי בטן כל הזמן
* עם כל האהבה שלי לבשר, אני לא יאכל 300 גרם חזה עוף ביום, אני אוכל מדי פעם אבל לא כל יום
* בשר אני אוכל כמעט כל יום בעיקר עוף- שוק, ירך
* לא בא לי לקנות גיינר, אני מעדיף להישאר הכי טבעי שיכול להיות.
אני תקוע על המשקל הזה (75) כבר מלא מלא זמן ואני רוצה להגיע כבר ל80 ואז לחטב טיפה
בכל המשקלים בחדר כושר אני תקוע חוץ מהסקוואט כי התחלתי רק לפני חודש
את התכנית שלי אני בניתי: בנץ פרס 3X5, פול אובר 3X5, כפיפת מרפקים עם מוט W בעמידה 3X5, סקוואט 3X10( עד משקל 100 ואז אני יעבור ל5), שראגס לפעמים 12 חזרות ויותר עם משקל נמוך, משלב לפעמים עוד 2 תרגילי חזה תחתון ועליון
שכחתי לציין שעל הגב אני עובד בבית בימי רביעי ושבת- מתח עם משקל עליי 3 סטים של 5

כן, בלי בעיה. ברור שאתה מחרבן אותו בסוף כמו כל אוכל, אבל אין את התופעות של להשתין מהתחת יום שלם LOL
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי סיפור חיי.

לפותח האשכול, אני רוצה להבין - מה חשבת? שחיים של אדם שלא מתאמן וחיים של מתאמן הם אותו הדבר? שהאכילה היא אותו הדבר? אף מתאמן רציני לא אוכל בדיוק לפי מה שהתיאבון שלו מחייב אותו, כולנו אוכלים הרבה יותר מזה כדי לעלות במשקל וגם אתה צריך; אז, מצד אחד אתה בא ומתלונן שאתה לא מצליח לעלות במשקל, אבל מצד שני אתה גם אומר שאתה לא רוצה לאכול ויותר מזה - מצהיר כי אתה לא הולך לאכול; איך אתה מצפה לגדול תגיד לי?

ובקשר לההערה המגוחכת שגיינר זה צ'יט - תעשה לעצמך טובה ותחקור את העניין קצת לפני שאתה מדבר שטויות, כי גיינר הוא מקור קלוריות וחלבון שווה ערך לכל המזון שאתה אוכל ואף יותר בריא ומזין.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי סיפור חיי.

לפותח האשכול, אני רוצה להבין - מה חשבת? שחיים של אדם שלא מתאמן וחיים של מתאמן הם אותו הדבר? שהאכילה היא אותו הדבר? אף מתאמן רציני לא אוכל בדיוק לפי מה שהתיאבון שלו מחייב אותו, כולנו אוכלים הרבה יותר מזה כדי לעלות במשקל וגם אתה צריך; אז, מצד אחד אתה בא ומתלונן שאתה לא מצליח לעלות במשקל, אבל מצד שני אתה גם אומר שאתה לא רוצה לאכול ויותר מזה - מצהיר כי אתה לא הולך לאכול; איך אתה מצפה לגדול תגיד לי?

ובקשר לההערה המגוחכת שגיינר זה צ'יט - תעשה לעצמך טובה ותחקור את העניין קצת לפני שאתה מדבר שטויות, כי גיינר הוא מקור קלוריות וחלבון שווה ערך לכל המזון שאתה אוכל ואף יותר בריא ומזין.
מעולה.הוצאת לי את המילים מהפה
אם אפילו 300 גרם עוף ביום אתה לא הולך לאכול נראה לי תחפש תחום ספורט אחר..

השאלה היא מה המטרה שלך בחדר כושר וכמה חשוב לך להתקדם ולגדול? להתחזק?
כל אלה דורשים לאכול, אם אתה לא מצליח אז תדחוף בכוח עד שתתרגל לזה, אין מה לעשות. אם זה לא מתאים לך אורח חיים כזה אז תעבור לכדורסל/כדורגל וכו' =]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית