הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זאת גם שיטה לחיטוב?

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
חשבתי על שיטה כזאת:<br>נגיד והגעתי למסה שאני רוצה בין עם שימוש בסייקלים ובין בשילוב בתזונה מתאימה.עכשיו אני רוצה להתחטב האם נכון יהייה להמשיך עם אותה תזונה ולהמשיך בסייקלים אולם להכניס גם אירובי של שעה לערך שיכלול ריצת 2 קילומטר 4 פעמים בשבוע עם קפיצה על חבל 10 דקות 4 פעמים בשבוע האם זה יביא אותי לחיטוב כמובן ?

זה אותו עקרון, אתה תוציא יותר קלוריות מאשר תכניס. אבל המודל שלך לא יעבוד, כי אם נעשה חישוב תיאורטי, אם אתה במאסה בעודף של משהו כמו 500 מעל לתחזוקה, ובשביל להתחטב אתה צריך 500 מתחת לתחזוקה, תצטרך להוסיף עוד שריפת 1000 קלוריות ליום (או 7000 קלוריות בשבוע). זה *קצת* יותר אירובי ממה שכתבת.

• פותח/ת השרשור
מר לטיסימוס.אתה לא חושב שעקב הוספת אירובי שלא היה בתוכנית האימון עד עכשיו הגוף יגיב בצורה טובה לשריפת השומן.

לא כמו שאתה חושב. אנשים עושים אירובי גם במאסה. מה שקובע זה המאזן הקלורי ושום דבר מעבר. אם האירובי לא ישרוף לך מספיק קלוריות, לא תרד במשקל.

זה הכל עניין של מאזן שלילי, נדרש יותר אירובי ממה שציינת על מנת שזה יקרה במאזן חיובי.

Back
למעלה תחתית