סרטון ILYA ILLIN POWER CLEAN+ JERK 200 KG

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך

Veemon

משתמש קבוע
1,191
175
נק' מוניטין:
1,907
1,191
175
איליה אילין עושה פאוורקלין+ג'רק של 200 קילו(זה היה כמה אימונים לפני שהוא זכה בזהב...).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז זה קלין לא שובר מקביל?
שואל בשיא ברצינות (לא מכיר עוד הגדרות)

טכנית מבחינת ההגדרות זה פאורקלין, אבל בדרך כלל הכוונה בפאורקלין זה כפיפה קלה של ברכיים. להכנס לאם הוא ירד מתחת או מעל מקביל זה כבר לא כזה חשוב. לא חושב שהוא תכנן לעשות פאורקלין, הוא פשוט היה מספיק חזק כדי לא לרדת עם המשקל עד הסוף.

טכנית מבחינת ההגדרות זה פאורקלין, אבל בדרך כלל הכוונה בפאורקלין זה כפיפה קלה של ברכיים. להכנס לאם הוא ירד מתחת או מעל מקביל זה כבר לא כזה חשוב. לא חושב שהוא תכנן לעשות פאורקלין, הוא פשוט היה מספיק חזק כדי לא לרדת עם המשקל עד הסוף.

זהו, גם אני חשבתי על זה ככה. קורה לי לפעמים בסנאצ'ים שלפעמים יוצא לי 90 ק'ג טיפה מעל המקביל מבלי תכנן זאת.

מבחינת כח מסתבר שהיה לו מספיק כדי לא לרדת עד לתחתית 😃

זהו, גם אני חשבתי על זה ככה. קורה לי לפעמים בסנאצ'ים שלפעמים יוצא לי 90 ק'ג טיפה מעל המקביל מבלי תכנן זאת.

כן, אם אני זוכר נכון אמרתי לך בזמנו שנראה שבחלק גדול מהכניסות שלך אתה יכול לסיים בפאוורקלין/פאורסנאץ' ולבזבז פחות אנרגיה.

כן ,זוכר. אגב זה מה שאני מייסם עכשיו בהתאוששות מהפציעה בברכיים. מתחיל קלין מלא בערך רק ב-110 כאשר קלין אנד ג'רק מקסימום שלי זה 130 ק'ג.

לגבי הסנאץ, זה קצת בעייתי, הטכניקה שלי בתחרויות די על הפנים, קטע פסיכולוגי. בגלל זה אני עושה סנאץ' מלא כדי להיות מורגל לתנועה. בקלין אין לי את המחסום הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית