ייעוץ חבר חזק במיוחד, לאן יכול להתקדם עם זה בארץ?

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
הבחור שוקל 68 ק"ג
דוחק 140 קילו
דדליפט 210 קילו
סקוואט משו כמו 170
הוא עשה סקוואט רק 4 חודשים בערך, דדליפט קצת יותר
אפעם לא עבד בתוכנית כוח, רק בתוכניות נפח ABCDE וכו', בסך הכול שנה וחצי בחדר כושר
הוא בערך 1.72

לאן הוא יכול להתקדם עם זה? ספורטאי מצטיין וכו?
אני משער שלא יהיה לו בעיה לעלות את המשקלים בתוכנית כוח ממוצעת די מהר

לא הבנתי מה לא הגיוני.

שוב, אתה לא מתייחס למה שאני אומר..
מה הגובה של אותו אחד ששוקל 64? מה המשקלים שלו בבנצ'?

1. אם אתה גבוה וקל, אתה יכול להיות חזק באופן בינוני גם בפלג הגוף העליון וגם בפלג הגוף התחתון.
2. אם אתה גבוה וקל ויש לך משקל מוגזם בפלג גוף מסויים, אין סיכוי שיהיה לך משקל מוגזם בפלג הגוף השני.
3. אם אתה נמוך וכבד אתה תהיה חזק.

אז כמו שאמרתי, לא ציינת מה הגובה של אותו אחד ששוקל 64 ועושה דדלייפט 200 ק"ג, ובאותה מידה לא ציינת מה הבנצ' שלו [יכול להיות שכל המסה שלו מתרכזת ברגליים ובגב ובגלל זה הוא כ"כ חזק, תוסיף לזה שיכול להיות שהוא נמוך ואז בכלל].

ברגע שתוכיח לי אחרת ותביא לי מישהו שהוא אשכרה פחות משקל מהגובה שלו ותביא לי סרטונים שלו מרים משקל מוגזם גם בדדליפט וגם בבנצ' אני אאמין לטענה שלך, עד אז אני צודק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

1. אם אתה גבוה וקל, אתה יכול להיות חזק באופן בינוני גם בפלג הגוף העליון וגם בפלג הגוף התחתון.
2. אם אתה גבוה וקל ויש לך משקל מוגזם בפלג גוף מסויים, אין סיכוי שיהיה לך משקל מוגזם בפלג הגוף השני.

אז כמו שאמרתי, לא ציינת מה הגובה של אותו אחד ששוקל 64 ועושה דדלייפט 200 ק"ג, ובאותה מידה לא ציינת מה הבנצ' שלו [יכול להיות שכל המסה שלו מתרכזת ברגליים ובגב ובגלל זה הוא כ"כ חזק, תוסיף לזה שיכול להיות שהוא נמוך ואז בכלל].

ברגע שתוכיח לי אחרת ותביא לי מישהו שהוא אשכרה פחות משקל מהגובה שלו ותביא לי סרטונים שלו מרים משקל מוגזם גם בדדליפט וגם בבנצ' אני אאמין לטענה שלך, עד אז אני צודק.
אתה רואה שהוא לא דחוס מאוד ולא רזה מאוד סימן שהגובה שלו דומה לבחור הנ'"ל

אתה רואה שהוא לא דחוס מאוד ולא רזה מאוד סימן שהגובה שלו דומה לבחור הנ'"ל
עזוב מה אתה רואה, יש הבדל בין מראה לבין נתונים - ושוב, מי אמר שפלג הגוף העליון שלו חזק? הרמתי 150 ק"ג דדליפט לחמישייה על משקל גוף 62 אבל הבנצ' שלי והפרס שלי היו פשוט מגוחכים, פה הבחור טוען גם להיות רזה, גם להיות חזק באופן מוגזם וגם לחלק את זה בין שני פלגי גוף; לא הגיוני.

עזוב מה אתה רואה, יש הבדל בין מראה לבין נתונים - ושוב, מי אמר שפלג הגוף העליון שלו חזק? הרמתי 150 ק"ג דדליפט לחמישייה על משקל גוף 62 אבל הבנצ' שלי והפרס שלי היו פשוט מגוחכים, פה הבחור טוען גם להיות רזה, גם להיות חזק באופן מוגזם וגם לחלק את זה בין שני פלגי גוף; לא הגיוני.
אתה אומר שכל בנאדם חייב להיות חזק בפלג גוף אחד וחלש בפלג גוף השני?

על Lamar Gant שמעת? בחייך, אתה חושב שפאוורליפטינג זה תחום שקיים רק בקטגוריות של השמנים?

על Lamar Gant שמעת? בחייך, אתה חושב שפאוורליפטינג זה תחום שקיים רק בקטגוריות של השמנים?
כן שמעתי עליו והוא אחד למיליון, אבל אתם לצערי הופכים את זה לדבר מאוד פשוט, "להיות פריק גנטי"; אמרתי לכם, תנו לי סרטונים עם נתונים זהים לחבר של הבחור, ובוא נחכה לסרטונים של החבר והבחור, ורק אז נדבר; כל עוד אין לכם כלום לתת לי לראות, אני ממשיך עם הדעה שלי שלדעתי מוצדקת.

כן שמעתי עליו והוא אחד למיליון, אבל אתם לצערי הופכים את זה לדבר מאוד פשוט, "להיות פריק גנטי"; אמרתי לכם, תנו לי סרטונים עם נתונים זהים לחבר של הבחור, ובוא נחכה לסרטונים של החבר והבחור, ורק אז נדבר; כל עוד אין לכם כלום לתת לי לראות, אני ממשיך עם הדעה שלי שלדעתי מוצדקת.

אתה רוצה לדעת שיש פאוורליפטרים שלא שוקלים הרבה? אין שום בעיה.

http://www.powerlifting-ipf.com/fileadmin/data/results/2011/World_Men_Women/Men/scoresheet_m.htm

ברור שיש אנשים חזקים על משקל נמוך עם יחס אדיר. אבל מה שפותח הפוסט טוען נשמע קצת מוזר, זה לא אומר שזה לא אפשרי, אבל מוזר... אז נשמח לראות סרטונים להוכחות זה הכל.

אני חושב שכל ספורט כמעט יכול להתאים לאדם כזה, תלוי מה הוא אוהב.
ובקשר לאם זה הגיוני או לא, אתם סתם מחפשים כל אחד שזורק משקלים וישר שוללים את האפשרות שזה אמיתי, מה יש לכם? תפרגנו, יש אנשים שבורכו בגנטיקה ואין מה לעשות לכל אחד יש את היתרונות שלו על אחרים, ואצל כל אחד זה מתבטא בצורה שונה, אבל מה זה הפקפוק והקנאות הזאת? קצת פרגון.

כנראה אתה לא מרים מספיק כבד בשביל להבין את היחסים שפותח הפוסט דיבר עליהם... להיות 68 קילו על 172 ולעשות 210 דדליפט ו170 סקוואט שאתה מתאמן רק ב ABCD ומתוכם רק 4 חודשים על סקוואט זה לא משהו שרואים כל יום או כל יומיים (בארץ, בקרב מתאמני הכוח) ולכן זה נשמע לא אמין וקצת לא הגיוני אבל, זה עדיין אפשרי ולכן אני אשמח לראות סרטונים של הבחור. פעם היה בחור שטען שהוא מרים 270 קילו דדליפט והוא היה איזה 90+ קילו על 180+ עם איזה 8-9 אחוז שומן כולם פיקפקו בו ובסוף הוא העלה דדליפט של 215 קילו בטכניקה הכי גרועה בתולדות הדדליפט (חדש שמו). קשה להאמין לכל שטות שזורקים באויר אז יהיה נחמד אם ייגבו את הדברים עם סרטון ואז במקום לפקפק אנחנו נגיד וואו ונפרגן מפה עד הודעה חדשה.

נתונים מרשימים אני כבר מת לראות סרטון
אל תשכחו את האגדה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
PL. NameBYNationWeightWFSquatBench.DeadliftTOTALW.Pts.Pts.
- 59 kg
1.Fedosienko Sergey1982RUS57,460,8880292,5 1/w175,01262,51730,0w648,2412

עם מישהו הגיע לנתונים האלה הכל אפשרי.

• פותח/ת השרשור
לכל הספקנים- גם לי היה מוזר רצח מה שהוא אמר עד שראיתי...הוא לא שובר מקביל, אבל מגיע למקביל
140 הוא דוחק ל 6 חזרות
הוא לא שרירי במיוחד ולא גדול ביכלל.
והוא גם לא גדל בכל התקופה שלו בחדר כושר-עלה אולי 2-3 קילו(כנראה תזונה פח..)

אגב סקוואט הוא כמעט ולא עושה רק לג פרס(עשה בערך שנה, ככה שכבר יותר הגיוני המשקל בסקוואט לא?)
וביכלל הוא אתלט מטורף, נגיד רצתי איתו 2000 אחרי תקופה של חצי שנה שהוא לא הזיז את עצמו חוץ ממשקולות ואני התאמנתי חזק לצבא והוא עשה 6:30
גם ל 100 מטר הוא מהמהירים שראיתי...

בעזהי"ת

הבחור שוקל 68 ק"ג
דוחק 140 קילו
דדליפט 210 קילו
סקוואט משו כמו 170
הוא עשה סקוואט רק 4 חודשים בערך, דדליפט קצת יותר
אפעם לא עבד בתוכנית כוח, רק בתוכניות נפח ABCDE וכו', בסך הכול שנה וחצי בחדר כושר
הוא בערך 1.72

לאן הוא יכול להתקדם עם זה? ספורטאי מצטיין וכו?
אני משער שלא יהיה לו בעיה לעלות את המשקלים בתוכנית כוח ממוצעת די מהר

אם אכן, ובמידה והגיל שלו עוד מתאים, ווייטליפטינג נשמע מתבקש - ובמיוחד לנוכח העובדה שזה אולי תחום האתלטיקה הכבדה היחידי שבאמת קיים כאן בארץ.

יש הבדל בין דדליפט לסקוואט, גם אני זוכר שהיה לי איזה שחיף בבצפר שבפעם הראשונה שמשך דדליפט ישר זה היה 85 ק"ג; דדליפט זו תנועה יחסית שימושית ביום יום ואם לימדו אותך איך לעשות אותה אתה תצליח, אבל סקוואט לעומת זאת זו תנועה מורכבת ולא משנה כמה אתה חזק אתה לא תצליח לעשות אותה בצורה טובה על הפעם הראשונה, לכן אין מצב שבנאדם שבחיים לא עשה סקוואט יבוא ויעשה סקוואט מלא של אפילו 50 ק"ג כי הגוף לא רגיל לתנועה. אם אני לא טועה קוראים לזה גיוס יחידות מוטוריות.
אני בפעמים הראשונות שלימדו אותי איך לעשות סקוואט התחלתי עם 50+ ואחרי שתפסתי את הטכניקה זה עלה עוד.. אז הגיוני
מה שפחות ניראלי הגיוני זה חצי שנה+שוקל 68 ודוחק 140..
אבל אני לא מכיר את הבנאדם ולא יודע מה העבר שלו

נערך לאחרונה:
לכל הספקנים- גם לי היה מוזר רצח מה שהוא אמר עד שראיתי...הוא לא שובר מקביל, אבל מגיע למקביל
140 הוא דוחק ל 6 חזרות

אגב סקוואט הוא כמעט ולא עושה רק לג פרס(עשה בערך שנה, ככה שכבר יותר הגיוני המשקל בסקוואט לא?)
וביכלל הוא אתלט מטורף, נגיד רצתי איתו 2000 אחרי תקופה של חצי שנה שהוא לא הזיז את עצמו חוץ ממשקולות ואני התאמנתי חזק לצבא והוא עשה 6:30
אולי תספק לנו כבר סרטון במקום למשוך את הפוסט הזה עוד ועוד?

אין ספק שיש הרבה פריקים גנטיים, הבעיה היא שהסרטונים שאנחנו רואים באינטרנט כמה שמרימים ,כניראה הם כל החיים שלהם או רוב גדול ממנו עוסקים בתחום, ובטוח שחלקם הגדול מקפידים על אורך חיים בריאה ומלאה!! יש כמובן את הסיני הזה , לא זוכר את שמו ,יש סירטון שלו שהוא עושה ספרינטים ותוך כדי שותה חלב ואוכל בננות פסיכי, בכול מקרה , הוא דחליל על 70 קג והוא בכל ההרמות מעל 120 חוץ מי כתפיים...אהה והוא יושב כבר הרבה זמן על חומרים,כמה שנים טובות .

140 הוא דוחק ל 6 חזרות

אני סופית לא מאמין 😉

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית