ייעוץ חבר חזק במיוחד, לאן יכול להתקדם עם זה בארץ?

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
הבחור שוקל 68 ק"ג
דוחק 140 קילו
דדליפט 210 קילו
סקוואט משו כמו 170
הוא עשה סקוואט רק 4 חודשים בערך, דדליפט קצת יותר
אפעם לא עבד בתוכנית כוח, רק בתוכניות נפח ABCDE וכו', בסך הכול שנה וחצי בחדר כושר
הוא בערך 1.72

לאן הוא יכול להתקדם עם זה? ספורטאי מצטיין וכו?
אני משער שלא יהיה לו בעיה לעלות את המשקלים בתוכנית כוח ממוצעת די מהר

לא הגיוני; לא משנה כמה חזק החבר או באילו גנים התברך, בתרגילים הללו לא ניתן להתקדם כ"כ מהר, להישאר במשקל כ"כ נמוך [החבר הזה שוקל בדיוק כמוני אבל גבוה ממני ב-7 ס"מ מה שהופך אותו לרזה ממני] ואת כל זה לעשות מבלי לעבוד אפילו בתוכנית כוח.

לפי דעתי זה כן הגיוני יש אנשים שגנטית מאוד חזקים יש לי חבר שבגיל 14 כבר התאמן רק שבוע אחד ולחץ 80 קילו בחזה ל8 חזרות ותמיד הוא היה עם שרירים כבר שהיינו קטנים יותר תמיד הייתה לו פיקה ביד וריבועים מטורפים ומשולש בגב וכתפיים הרבה יותר רחבות מכולם וגם לאחיות שלו יש שרירים ולכל המשפחה שלהם בלי להתאמן...

חישוב מהיר -
4 חודשים תוכנית abcde זאת אומרת סקוואט אחת לשבוע פחות או יותר.
4 פעמים סקוואט לחודש. כפול 4 שווה 16. זאת אומרת שהוא העלה טיפה יותר מעשר קילו כל אימון רגליים.
או שיש לו 400 קילו לג פרס או שפותח האשכול שקרן או שזה חצאי סקוואט.

חישוב מהיר -
4 חודשים תוכנית abcde זאת אומרת סקוואט אחת לשבוע פחות או יותר.
4 פעמים סקוואט לחודש. כפול 4 שווה 16. זאת אומרת שהוא העלה טיפה יותר מעשר קילו כל אימון רגליים.
או שיש לו 400 קילו לג פרס או שפותח האשכול שקרן או שזה חצאי סקוואט.

או שבפעם הראשונה/שנייה שהוא נכנס למכון הוא עשה 100+ קילו סקוואט. לא שכיח אבל גם לא נדיר במיוחד, יש כאלה. אני לא זוכר מי מהחיות (קונסטנטינובס או מישהו כזה, קולדפייר בטח זוכר) סיפר שבפעם הראשונה שהוא אי פעם עשה דדליפט הוא פשוט המשיך למשוך ולעלות משקלים עד שהתחיל להיות לו מעניין בסביבות ה-150+.

או שבפעם הראשונה/שנייה שהוא נכנס למכון הוא עשה 100+ קילו סקוואט. לא שכיח אבל גם לא נדיר במיוחד, יש כאלה. אני לא זוכר מי מהחיות (קונסטנטינובס או מישהו כזה, קולדפייר בטח זוכר) סיפר שבפעם הראשונה שהוא אי פעם עשה דדליפט הוא פשוט המשיך למשוך ולעלות משקלים עד שהתחיל להיות לו מעניין בסביבות ה-150+.
יש הבדל בין דדליפט לסקוואט, גם אני זוכר שהיה לי איזה שחיף בבצפר שבפעם הראשונה שמשך דדליפט ישר זה היה 85 ק"ג; דדליפט זו תנועה יחסית שימושית ביום יום ואם לימדו אותך איך לעשות אותה אתה תצליח, אבל סקוואט לעומת זאת זו תנועה מורכבת ולא משנה כמה אתה חזק אתה לא תצליח לעשות אותה בצורה טובה על הפעם הראשונה, לכן אין מצב שבנאדם שבחיים לא עשה סקוואט יבוא ויעשה סקוואט מלא של אפילו 50 ק"ג כי הגוף לא רגיל לתנועה. אם אני לא טועה קוראים לזה גיוס יחידות מוטוריות.

תתפלא אבל יש אנשים שלומדים לעשות סקוואט מצוין תוך 10 דקות. זה לא מחויב המציאות שזה יקח הרבה זמן והעליה במשקלים תהיה איטית. גיוס יחידות מוטוריות לא חשוב כאן כי ככל שהוא יתקדם ככה גם הבנאדם החזק יתקדם, רק שנקודת ההתחלה שלו מבחינת המשקלים הרבה יותר גבוהה משלך. אני מכיר כמה חברה שהעליה שלהם במשקלים הייתה פנומנלית, לא יודע מה לגבי הבחור כאן.

תתפלא אבל יש אנשים שלומדים לעשות סקוואט מצוין תוך 10 דקות. זה לא מחויב המציאות שזה יקח הרבה זמן והעליה במשקלים תהיה איטית. גיוס יחידות מוטוריות לא חשוב כאן כי ככל שהוא יתקדם ככה גם הבנאדם החזק יתקדם, רק שנקודת ההתחלה שלו מבחינת המשקלים הרבה יותר גבוהה משלך. אני מכיר כמה חברה שהעליה שלהם במשקלים הייתה פנומנלית, לא יודע מה לגבי הבחור כאן.
בכל אופן, בוא לא נשכח שלא מדובר רק בסקוואט ודדליפט, הבחור טוען גם ל-140 בנצ' פרס על משקל גוף 68 וזה באמת לא הגיוני.

זה לא הגיוני כי היחס נראה לך מטורף?
גם, אבל האמת שאני פחות מתייחס לעובדה שהוא 68 ק"ג [כי גם אני 68 ק"ג וכבר על 62 היה לי רטיו מטורף], אני מתייחס לעובדה שהוא 68 ק"ג על גובה 1.72 מה שהופך אותו לרזה יחסית [משמע אומנם חזק אבל לא יכול להיות עד כדי כך חזק], או שיש לו פלג גוף עליון עצום [משמע בנצ' הגיוני אבל אז זה אומר שיש לו רגלי ציפור ולא יכול להיות שהסקוואט והדדליפט כ"כ גבוהים].

בקיצר - לא, לא מאמין.

אין לי כוח לחפש את הבחורים של ברוז כי אני בלי אינטרנט נורמלי (והם עושים יותר מפי 2 משקל גוף ושוקלים משקלים מצחיקים בין 60 ל-70), אבל ביוטיוב תמצא מספיק כאלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שכחתי לגמרי מזה.
בפעם הראשונה שמשכתי דדליפט זה היה 100 קילו ל7 חזרות. טכניקה סבירה -. כנ"ל לגבי סקוואט רק עם 90 קילו. קריסה, גלישה יותר גרוע מהדדליפט אבל עדיין סביר.
גם, אבל האמת שאני פחות מתייחס לעובדה שהוא 68 ק"ג [כי גם אני 68 ק"ג וכבר על 62 היה לי רטיו מטורף], אני מתייחס לעובדה שהוא 68 ק"ג על גובה 1.72 מה שהופך אותו לרזה יחסית [משמע אומנם חזק אבל לא יכול להיות עד כדי כך חזק], או שיש לו פלג גוף עליון עצום [משמע בנצ' הגיוני אבל אז זה אומר שיש לו רגלי ציפור ולא יכול להיות שהסקוואט והדדליפט כ"כ גבוהים].

בקיצר - לא, לא מאמין.
אולי הבחור נמצא כרגע עם אחוז שומן נמוך.

אין לי כוח לחפש את הבחורים של ברוז כי אני בלי אינטרנט נורמלי (והם עושים יותר מפי 2 משקל גוף ושוקלים משקלים מצחיקים בין 60 ל-70), אבל ביוטיוב תמצא מספיק כאלה.

1. יש הבדל בין 68 ק"ג ל-70 ק"ג.
2. יש הבדל בין 70 ק"ג על גובה 1.65 [אתה לא יודע מה הגובה של הבחור בסרטון] ל-68 ק"ג על גובה 1.72.
3. הבחור בסרטון - מה מצב הרגליים שלו? מי אמר שכל המשקל שלו לא מתרכז בפלג הגוף העליון?

הטענה שלי שוב מוכיחה את עצמה, מצטער.
לא הגיוני שבנאדם ששוקל 68 על גובה 1.72 יהיו כ"כ חזק בשני פלגי גוף שונים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
2. יש הבדל בין 70 ק"ג על גובה 1.65 [אתה לא יודע מה הגובה של הבחור בסרטון] ל-68 ק"ג על גובה 1.72.
3. הבחור בסרטון - מה מצב הרגליים שלו? מי אמר שכל המשקל שלו לא מתרכז בפלג הגוף העליון?

למה לא ? לא חסר פריקים גנטים או כאלה שיש להם חוסר במיוסטטין .

לא הבנתי מה לא הגיוני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית