הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנושא תקופת חיטוב והתוצאות

• פותח/ת השרשור G.Pas
  • פורסם בתאריך

G.Pas

משתמש פעיל
406
64
נק' מוניטין:
260
406
64
שלום לכולם,
יש לי שאלה למבינים ולמנוסים ואני צריך תשובה ברורה כי המוטיבציה שלי קצת ירדה לאחרונה...

אז ככה:
אני בתקופת חיטוב, בערך שבועיים כבר, התחלתי במשקל 79 ק"ג וכרגע אני כך:
כשאני קם בבוקר, לפני שמשהו נכנס לי לפה אני שוקל 74.9 (מינימום שראיתי) עד 75.4
וכל ערב כשאני הולך לישון אני שוקל בין 76 ק"ג ל-77 ק"ג

בכל מקרה אני רק נתתי לכם רקע.

השאלה שלי היא למה אחרי שבוע בערך שהורדתי מ-79 ק"ג ל-76 ק"ג ואני מקפיד על תזונה ואני בגירעון קלורי בכל יום ולא עושה אירובי כלל,
למה אני תקוע על המשקל 76.5 בערב ו-75 בבוקר?

אני שואף לפחות מ-75 ק"ג, אני רוצה מקסימום 72-73 ק"ג ואנסה פחות מכך.

השאלה בגדול היא מה אני אמור לעשות כדי לרזות מעבר ל-75 ק"ג? (שזה המשקל הנמוך ביותר ששקלתי)
אני בגירעון קלורי בכל יום, מה עוד אני יכול לעשות? גם להיות בגירעון וגם לעשות אירובי שעתיים? לא נראה לי הכי בריא...

תודה לעונים!

על כמה פחמימה אתה ליום? אולי הגיע הזמן להעמסה , אני כל פעם שנתקעתי הייתי עושה העמסה וזה היה מתשחרר לי, כמה גירעון אתה?

• פותח/ת השרשור
על כמה פחמימה אתה ליום? אולי הגיע הזמן להעמסה , אני כל פעם שנתקעתי הייתי עושה העמסה וזה היה מתשחרר לי, כמה גירעון אתה?

שמתי שאתם נורא מקצועיים ושמים לב לפרטים בפורום ומשתמשים בכל מיני מושגים שאני לא מכיר,
ולכן אין לי שמץ על כמה פחמימה אני ליום, ואין לי מושג כמה גירעון אבל אני יכול להגיד שעל פי החישוב של כמה קלוריות אני שורף כל יום שראיתי בפורום, אני שורף 2000 כל יום.
לפי דעתי אני צורך מקסימום 1000 קלוריות ביום....

אני אשמח לכל הערה!

מה שאני כן יכול לפרט לך אם תרצה, זה מה אני אוכל בדיוק כי זה די קל לזכור - אם צריך, תגיד.

נערך לאחרונה:
שמתי שאתם נורא מקצועיים ושמים לב לפרטים בפורום ומשתמשים בכל מיני מושגים שאני לא מכיר,
ולכן אין לי שמץ על כמה פחמימה אני ליום, ואין לי מושג כמה גירעון אבל אני יכול להגיד שעל פי החישוב של כמה קלוריות אני שורף כל יום שראיתי בפורום, אני שורף 2000 כל יום.
לפי דעתי אני צורך מקסימום 1000 קלוריות ביום....

אני אשמח לכל הערה!

מה שאני כן יכול לפרט לך אם תרצה, זה מה אני אוכל בדיוק כי זה די קל לזכור - אם צריך, תגיד.

לפי דעתך אתה צורך 1000 קלוריות ביום או לפי חישוב של המזון?
אם אתה באמת אוכל ככה אני מציע לך לעבור לשבועיים על 2000 קלוריות ואז להמשיך משם (להוריד כל שבוע 100 קלוריות גג!! ולא לרדת את ה1500!!)

• פותח/ת השרשור
לפי דעתך אתה צורך 1000 קלוריות ביום או לפי חישוב של המזון?
אם אתה באמת אוכל ככה אני מציע לך לעבור לשבועיים על 2000 קלוריות ואז להמשיך משם (להוריד כל שבוע 100 קלוריות גג!! ולא לרדת את ה1500!!)

אפשר לדעת למה? ובבקשה תכתוב לי למה בעצמך ואל תשלח לי כתבה כלשהי

אפשר לדעת למה? ובבקשה תכתוב לי למה בעצמך ואל תשלח לי כתבה כלשהי

בן אדם ששוקל 75 קילו לא צריך לאכול 1000 קלוריות, אתה תשיג אותם תוצאות אם תאכל 1800 קלוריות או קצת פחות
כשאתה אוכל כמות כלכך קטנה של קלוריות זה משפיע לך על המטבוליזם, אז אתה צריך לקחת שבועיים לאזן אותו ואז להמשיך לחטב

המשקל שלך שונה בערב ובבוקר - על הבוקר אתה על קיבה "ריקה" מה שנקרא ופחות "מים" לכן המשקל נמוך יותר ויש להתייחס לזה כמשקל האמיתי.
במהלך היום אתה אוכל..שותה..מן הסתם שאתה תשקול יותר-למשקל הזה לא צריך להתייחס..אתה יכול להכניס 2 ליטר מים ולעלות מייד למשקל אתה תראה 1-2 קילו יותר,זה לא אמיתי מן הסתם.

• פותח/ת השרשור
בן אדם ששוקל 75 קילו לא צריך לאכול 1000 קלוריות, אתה תשיג אותם תוצאות אם תאכל 1800 קלוריות או קצת פחות
כשאתה אוכל כמות כלכך קטנה של קלוריות זה משפיע לך על המטבוליזם, אז אתה צריך לקחת שבועיים לאזן אותו ואז להמשיך לחטב

אני מבין, תודה רבה!

המשקל שלך שונה בערב ובבוקר - על הבוקר אתה על קיבה "ריקה" מה שנקרא ופחות "מים" לכן המשקל נמוך יותר ויש להתייחס לזה כמשקל האמיתי.
במהלך היום אתה אוכל..שותה..מן הסתם שאתה תשקול יותר-למשקל הזה לא צריך להתייחס..אתה יכול להכניס 2 ליטר מים ולעלות מייד למשקל אתה תראה 1-2 קילו יותר,זה לא אמיתי מן הסתם.

לקחתי לצומת ליבי, תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית